BILDERBERG 2015: Adevarata Agenda

In articolul BILDERBERG 2015: Agenda si lista cu participantii va prezentam agenda oficiala a intrunirii din acest an, dar cum era specificat si in articolul respectiv, agenda la prima vedere este una destul de vaga, dar daca incercam putin sa o analizam si sa intram un pic in detaliu, observam ca sunt subiecte deosebit de importante si fierbinti, iar acentul se va pune pe cateva dintre ele dupa cum veti vedea si in video-ul de mai jos.

Principalele teme de discutii vor fi urmatoarele:

Inteligenta artificila, inteligenta care pe viitor sa elimine omul din multe domenii de activitate. Elita incercand astfel sa creeze o noua societate in care sa nu mai depinda de om si pe care sa o poata controla mult mai simplu. Iar odata ce aceasta noua tehnologie va incepe sa intre tot mai adanc in vietile noastre, papusarii vor putea sa isi duca la bun sfarsit si planul de reducere al populatiei.

Dezvoltarea si implemetare microcipurilor, care este strans legata de primul subiect si care prin colaborarea elitelor globale cu compani Google, prin doamna Regina Dust, (inventator si dezvoltator de tehnologii, ex DARPA, prezent Google) si evreul Eric Schmidt (director executiv la Goolgle), se incearca obtinerea controlului total asupra populatiei prin introducerea legilor de tip Big Brother, legi care in final duc catre implatul microcipurilor in corpul uman.

Revoltele Populare, este un alt subiect pe care se va pune accentul la aceasta intrunire. Aceste actiuni fiind intentionat provocate prin saracirea accentuala, la care este supusa populatia lumii, si in special a Statelor Unite, vezi cazurile Ferguson si Baltimoreactiuni in urma carora se doreste crearea haosului general si implementarea legii martiale, etape intermediare in insturarea Noii Ordini Mondiale. Papusarii postand mai apoi ca marii salvatori ai omenirii.

Un alt subiect deosebit de fierbinte va fi legat de viitorul conflict nuclear global care se pregateste si totodata despre pregatirea buncarelor pentru elitele globale, vezi articolul:

BILDERBERG 2015: ELITELE SE PREGATESC PENTRU DEVASTAREA NUCLEARA SI ECONOMICA CARE SE ANUNTA.

ISIS este de asemenea un alt subiect important pe agenda, grupare care s-a extins enorm, mai ales de cand americanii „au intervenit” armat asupra lor. ISIS fiind de fapt creatia elitelor cu ajutorul careia a creat un haos in regiunea golfului, scopurile fiind controlul petrolier asupra zonei, pastrarea petrodolarului si in final atacarea Siriei, Iranului si Rusiei.

Eliminarea Banilor Cash reprezinta o tinta clara pentru viitorul apropiat, nu poate fi control tehnologic total asupra populatiei, atata timp cat mai exista banii lichizi, vezi articolul:

Intalnire secreta in Londra luna aceasta pentru a se pune la cale ELIMINAREA BANILOR CASH?

Izolarea economica si sociala a Rusiei este un alt punct de pe agnda, un punct foarte sensibil deoarece Europa pare sa fi suferit mult mai mult odata cu sanctiunile impusei Rusiei decat vice-versa, si pe la colturi se vorbeste ca nu mai pare dispusa sa accepte continuarea acestor actiuni dictate de catre SUA.

China este de asemnea un subiect tensionat, si se pare ca nu mai este agreata de elite, in acest an China neavand nici un reprezentant la intrunirea din Austria. Odata cu apropierea tot mai mare dintre China si Rusia, dorinta de a-si echivala moneda nationala in aur prin cumparari masive de aur, dezvoltarea economica, controlul asupra multor zone din Africa bogate in metale pretioase care pana mai ieri erau controlate de americani, cat si expansiunea teritoriala din marea Chinei prin construcructia unor insule artificiale, expansiuni care le da dreptul acum la exploatarea imenselor resurse de gaze naturale din zona, lucru care bineinteles nu este pe placul americanilor, fac din China mai nou un inamic care trebuie linistit intr-un fel sau in altul.

BRICS-ul ramane si el un subiect foarte important, pentru ca incearca schimbarea sitemului unipolar impus de elite intr-unul bipolar, sistem care suna tot mai intersant in special penntru partidele nationaliste din multe tari europene si nu numai.

TPP si TTIP – ca parti a preluarii totale a contolului economic planetar

Alt topic foarte important este alegerea presedintelui american, Jim Messina este prezent de asemnea la aceasta intrunire, Messina fiind cel care s-a aflat si in spatele campaniei lui Obama si a fost de asemnea prezent la intrunirea Bilderberg din anul in care Obama devenea presedinte, iar acum se afla si in spatele campaniei lui Hillary Clinton. Semnele sunt clare deci cine va fi viitorul presedinte american.

Publicitate

6 gânduri despre &8222;BILDERBERG 2015: Adevarata Agenda&8221;

  1. O poza care arata cu adevarat cine conduce si care este scopul.Poate o folosesti la articol.Cred ca urmarile acestei reuniuni se vor vedea din septembrie pana in 2020.Agenda 21 este in plina desfasurare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s