Au mai ramas doar 9 tari in lumea aceasta fara o banca centrala apartinand familiei Rothschild!

rothscilds  banks

Au mai ramas doar 9 tari in lumea aceasta fara o banca centrala apartinand familiei Rothschild (cele enumerate in imagine).

Nu este ciudat ca aceste tari sunt mereu in diferite dispute? (am adaptat eu)

Poate multi o sa spuneti ca Ungaria sau Islanda nu au nici o disputa cu nimeni, este corecta afirmatia din punct de vedere a vreunei dispute militare, dar dispute mediatice si la nivel politic se duc puternic impotriva lor in ultima vreme. De ce se intampla toate aceste lucruri?  Pentru ca aceste tari duc in ultima veme o politica de interes national si nu mai vor sa faca jocul Noii Ordini Mondiale, luand o gramada de reforme in acest sens.

Toate aceste au provocat mai marilor Oligarhi o profunda nemultumire, astfel atat Ungaria cat si Islanda au fost puternic luate in colimator in ultima vreme. Ramane de vazut cat vor rezista. Chiar am sesizat ca la intrunirea din acest an a grupului Bilderberg au fost prezenti pentru prima data politiceni din Ungaria, politiceni care sunt in opozitie cu partidul lui Viktor Orban(actualul prim-ministru).

Despre celelalte state nici nu mai trebuie sa precizez, stie toata lumea cat sunt de atacate si discreditate in toata mass media.

Cititi va rog si: 

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Au mai ramas doar 9 tari in lumea aceasta fara o banca centrala apartinand familiei Rothschild!&8221;

  1. asa este…iar cand vor avea victorii si aici….vor reusi mai bine, ceea ce doreau mai mult…controlul absolut..globalizarea..este atat de des utilizat acest concept…tocmai pentru ca lumea sa se obisnuiasca cu aceasta idee, desi majoritatea dintre noi nu cunoaste ceea ce se intampla cu adevarat in culisele desfasurarii acestui proces…dar utilizarea acestui termen prea des, duce la acceptarea subconstienta a tot ce va urma dupa aceea..cum dicteaza pastorul…oile accepta fara sa se impotriveasca…au aranjat, batjocorit si aproape ca au scos in afara legalitatii…faptul ca esti nationalist…tocmai sa faca loc globalizarii…si totodata le ofera oilor noua religie gata de rumegat…de parca religiile de acum sunt bune de ceva…in afara de a invrajbi…natiunile si oamenii unii impotriva altora…treziti-va oameni…odata..!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s