Gluma se ingroasa! Acuzatii dintre cele mai dure intre Putin si Obama la intrunirea ONU!

Pozitia Americii

Presedintele american Barack Obama a denuntat luni, intr-un discurs sustinut in fata Adunarii Generale a ONU, sustinerea acordata de unele tari presedintelui sirian Bashar al-Assad, un „tiran” care „masacreaza copii nevinovati”, transmite AFP.

obama

Obama a denuntat, facand referire la pozitia Moscovei, logica de a sustine „tirani precum Bashar al-Assad” sub pretextul ca alternativa „ar fi mai rea”.

Insa, a mai afirmat presedintele american, Washingtonul este pregatit sa coopereze cu Rusia si Irak pentru gasirea unei solutii la razboiul din Siria, care dureaza de peste patru ani.

„Statele Unite sunt pregatite sa colaboreze cu orice tara, inclusiv cu Rusia si Iran, pentru solutionarea conflictului”, a declarat Obama. „Dar trebuie sa recunoastem ca, dupa atata varsare de sange si carnagiu, nu poate avea loc o revenire la statu-quo-ul dinainte de razboi”, a adaugat el.

Barack Obama a mai declarat in fata Adunarii Generale a ONU ca SUA „nu doresc o revenire la Razboiul Rece” cu Rusia, in pofida sanctiunilor impuse Moscovei pentru interventia sa in Ucraina.

El a mai aparat acordul nuclear semnat in luna iulie cu Iranul si a facut apel la Congres sa ridice embargoul economic american impotriva Cubei, „care nu mai trebuie sa fie in vigoare”. – aktual24.ro

Pozitia Rusiei

“Nu mai putem tolera modul cum e condusă lumea. E profund greșit să nu cooperăm cu Siria”. Este mesajul pe care l-a transmis președintele rus, Vladimir Putin, de la tribuna Organizaţiei Naţiunilor Unite. Putin a evidențiat faptul că “unele state continuă politica de expansaiune a NATO, la fel și infrastructura sa militară”, subliniind că “experimentele sociale exportate au eșuat”. Totodată, președintele rus a vorbit și despre “golul de putere din Orient”, despre Statul Islamic și despre lumea musulmană, punctând că “Rusia e pregătită să lucreze cu partenerii săi”, însă “ONU trebuie să se schimbe”.

putin-onu-465x390

“Golul de putere din Orient a creat anarhii. Statul Islamic vrea să domine lumea musulmană”, a spus Vladimir Putin. De asemenea, Vladimir Putin a cerut lumii să sprijine armata regimului Bashar al – Assad în lupta legitimă cu terorismul islamic.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a început discursul la ONU prin a declara că ce-a de-a 70-a aniversare a Națiunilor Unite este un moment bun pentru a rememora trecutul său și pentru a discuta despre viitorul organizației.

”În 1945 țările care i-au învins pe naziști s-au adunat pentru a stabili pincipiile cheie pentru păstrarea ordinii internaționale. S-au întâlnit Ialta. Întotdeauna au existat diferențe în interiorul ONU în cei 70 de ani de istorie. Misiunea sa nu a fost niciodată unanimitatea, dar a fost despre ajungerea la compromisuri.”, a spus Putin.

Liderul rus a afirmat că după războiul rece o singur centru de dominație s-a impus în lume, cu referire la SUA. Putin a afirmat că acest centru a decis că nu trebuie să țină cont de ONU.

”Rusia este pregătită să lucreze cu partenerii săi, cât timp există consens, însă încercările de a submina autoritatea ONU sunt extrem de periculoasă. Am ajunge la o lume dominată de egoism, și nu de muncă colectivă. Țări independente ar fi înlocuite de protectorate și ar avea teritoriile controlate din exterior”, a afirmat Putin.

Vladimir Putin a mai spus că legile internaționale ar trebuie să fie clare, transparente și înțelese de toată lumea.

”Suntem cu toții diferiți și ar trebui să respectăm acest lucru. Nimeni nu ar trebui să se conformeze unui singur model de dezvoltare”, a subliniat șeful de stat rus.

Putin s-a plâns de exporturile ”așa-numitelor revoluții democratice”. ”Acest lucru a dus la violență, sărăcie și dezastre sociale. Nimănui nu îi pasă de drepturile omului”, a spus Putin.

Putin a subliniat că Statul Islamic a crescut după invazia SUA din 2003 în Irak și că acum se extinde și în alte regiuni.

”Situația este mai mult decât periculoasă”, a precizat Putin.

Putin a precizat că Statul Islamic recrutează din multe state Europene, dar și din Rusia. Liderul rus a afirmat că Moscova a luptat împotriva terorismului sub toate formele lui și că, acum, asigură echipament militar guvernului Siriei.

”Ar trebui să recunoaștem că nimeni în afară de Bashar al-Assad și miliția lui nu luptă cu adevărat împotriva prezenței Statului Islamic în Siria”, a spus Putin.

Mai mult, șeful statului rus a spus că trebuie formată o coaliție internațională împotriva terorismului similară cu cea anti-Hitler, care s-a format în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. – napocanews.ro

Ce putem extrage din aceste discursuri?

Se pare ca nimic nu s-a schimbat din ce stiam, cele doua mari puteri merg pe aceasi linie ca la inceput. Daca Rusia a ramas cu picoarele pe pamant si continua sa pledeze cum este si normal, pentru o alinata cu Siria in lupta impotriva gruparilor teroriste din Orientul Mijlociu, in special ISIS, SUA prin papitoiul de Obama, continua sa manipuleze intr-un stil de cea mai joasa speta, si arata din nou cu degetul spre Basar al-Assad, scotand-ul principlaul vinovat pentru ce se intampla in Orientul Mijlociu si nimic despre adevaratul dusman global care este Statul Islamic.

Obama ne spune despre Assad ce face de fapt ISIS-ul. Nu am vazut niciunde vreo imagine cu aramata lui Assad masacarand oameni cum ne tot minte presedintele american, in schimb avem zeci de inregistrari cu ISIS-ul masacrand barbati, femei si copii si distrugand cam tot ce intanesc in cale si nu le este pe plac.

Tot din discursul lui Obama, putem trage concluzia ca daca presedintele sirian este dat jos, totul se va rezolva in zona, ca de fapt el intretine gruparile teroriste prin actiunile lui criminale. O minciuna mai mare ca toata America si de Nord si de Sud la un loc.

In afara de faptul ca CIA-ul este principalul artizan al formarii Statului Islamic, prin care s-a incercat  rasturnarea guvernului Assad, pentru ca presedintele Siriei nu a fost de acord sa instraineze bogatiile tarii mai marilor corportaii conduse de Sionisti, avem exemplele foarte clare din celelate state arabe cum au ajuns, dupa ce guvernele au fost rasturnate in numele asa numitei democratii americane: Efectele implementarii „DEMOCRATIEI” in lume, de către mama America

Deci in concluzie, SUA continua cum spuneam, sa minta si sa manipuleze, pentru ca vede ca pierde controlul asupra Orentului Mijlociu odata cu intrarea rusilor si chinezilor in zona. Daca pierd controlul, isi pot lua adio si de la petro-dolar, ceea ce ar face ca pretul combustibilului in SUA sa ajunga la nivelul pretului din Europa, iar asta inseamna prabusirea de tot a economiei americane, care oricum este intr-un mare declin. Dolarul de asemnea isi va pierde de tot valoarea si nu va mai putea fi sustinut artficial cum este acum, ar urma o criza de nedescris, urmata de revolte interne dintre cele mai groaznice.

Interesul deci este imens in zona, iar Rusia stie ca acum este momentul pentru a specula, in primul rand daca distrug Statul Islamic, iasa ca cei mai mari eroi ai vremii noastre in fata opiniei publice, iar in al doilea rand castiga si razboiul economic cu SUA, pornit odata cu conflictul din Ucraina. Imperiul American se va destrama instant, pentru ca si ceilalti aliati ii vor parasi, cum se intampla mereu la caderea marilor imperii.

Dar nu cred ca SUA va ceda asa usor, iar singura lor varinata daca nu vor sa colaboreze pentru binele intregii umanitati si vor sa continue dominatia globala, este razboiul.

Pentru a intelege si mai bine ce va explic, urmariti cu atentie urmatorul documentar:

Documentar – Toate razboaiele lumii sunt de fapt razboaie create de bancheri

Sa vedem cum sta treaba intre timp in Orientul Mijlociu:

China se alătură militar Rusiei în conflictul din Siria. Posibil scenariu în pragul începerii celui de al-III-lea război mondial

Urmariti va rog si cum s-a ajuns la aceasta stare de tensiune din zona araba:

Ghid de prezentare al celui de al 3-lea razboi mondial

Sa urmarim si un alt discurs foarte echilibrat, sustinut recent de Vladimir Putin:

 Vladimir Putin: Ne asculta si pe noi cineva?

Alte materiale elocvente care demonstreaza manipularea ordinara a lui Obama:

Pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

14 gânduri despre &8222;Gluma se ingroasa! Acuzatii dintre cele mai dure intre Putin si Obama la intrunirea ONU!&8221;

 1. !!! HALUCINANT Merkel vrea să le ia slujbele și copiii celor sunt scriu pe Facebook mesaje NEGATIVE despre migranți !!!

  O decizie halucinantă a cancelarului german Angela Merkel a ieșit la iveală după ce întâmplător jurnaliștii au surprins o discuție la New York cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, scăpată într-o transmisiune live de jurnaliștii germani.
  Conform ziarului german Die Welt, șeful guvernului de la Berlin dorește să îi lase fără slujbe, dar și fără copii, pe cei care scriu pe facebook mesaje considerate radicale împotriva migranților.
  Dar și cei care dau share mesajelor vor fi la fel pedepsiți.
  Sentimentele politice sau religioase ale unui părinte pot avea un impact asupra copilului, explică un avocat german pentru Die Welt.
  Nu este clar modul în care vor fi definite opiniile „radicale”.
  Exprimarea nemulțumirii față de refugiați poate impinge lucrurile prea departe din greșeală, spune un avocat german.
  Merkel a vorbit cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, la New York, unde se află la summitul ONU. Cererea ei a putut fi auzită într-un live transmis de la New York.

  http://www.nasul.tv/halucinant-merkel-vrea-sa-le-ia-slujbele-si-copiii-celor-sunt-scriu-pe-facebook-mesaje-negative-despre-migranti-ce-se-intampla-cu-cei-care-dau-share-este-noaptea-mintii-ingregistrare-uluitoa/#sthash.343rP0Hh.dpuf

  http://www.nasul.tv/halucinant-merkel-vrea-sa-le-ia-slujbele-si-copiii-celor-sunt-scriu-pe-facebook-mesaje-negative-despre-migranti-ce-se-intampla-cu-cei-care-dau-share-este-noaptea-mintii-ingregistrare-uluitoa/#sthash.343rP0Hh.dpuf

  http://www.rt.com/news/316821-xenophobic-posts-child-rights/

  http://www.welt.de/finanzen/verbraucher/article146904927/Nach-Hetze-ist-das-Umgangsrecht-in-Gefahr.html

 2. Se spune ca ISTORIA E CICLICA. In timp ce la ONU se agita haita NASA face o descoperire epocala. Cica sunt dovezi clare ca pe MARTE exista apa. Si in 69 in plin razboi (cel din VIETNAM) se aseliniza pe LUNA. dE ATUNCI NOI AM EVOLUAT DOAR IN terorism informatic.

 3. Papusa nr 1 din lume , a invatat bine discursul dictat de papusari , pentru ca Obama nu-i altceva decat un executant al ordinelor PAPUSARILOR .
  Culmea este , ca PAPUSARII , au ajuns atat de inconstienti de faptul ca lumea intreaga nu mai poate fi manipulata si mintita pe fata , asa cum o fac ei de doua sute de ani .
  Atat de ordinari au ajuns incat sa spuna ca laptele-i negru si nu alb !
  Toata lumea stie ca ISIS este constructia CIA (SUA ) pentru a invada Siria , iar Bashar al- Assad , presedintele Siriei , lupta necontenit cu acesti criminali care ucid pe tot omul de orice natie si nu tine Sharia .Bashar al-Assad este un foarte bun conducator si a fost ales de popor cu majoritate de voturi .
  Cu ce drept spune Obama ca acest conducator al Siriei , „ucide copii nevinovati”. Ar fi trebuit sa-i ceara Putin si dovezi concrete .Copiii nevinovati sunt ucisi in masa in Palestina de catre Israel , ajutat de SUA .
  Assad este si un tolerant si aparator al crestinilor , iar faptul acesta nu convine Sistemului sionist , pe langa faptul ca Siria este o tara bogata in resurse naturale si numai buna de muls pentru SUA .
  Discursul lui Putin a fost pe masura maretiei acestui brav om de stat cu picioarele pe pamant , echilibrat , cinstit , patriot si aparator al intregii lumi nu doar al Rusiei :
  ” Suntem cu totii diferiti si ar trebui sa respectam acest lucru . Nimeni nu ar trebui sa se conformeze unui singur model de dezvoltare ”
  „Am ajunge la o lume dominata de egoism si nu de munca colectiva .Tari independente ar fi inlocuite cu protectorate si ar avea teritoriile controlate din exterior ” , spune Putin .Numai ca lucrul acesta il face SUA si se intampla in prezent .
  Daca va incepe un conflict la nivel mondial , de aici va incepe !

 4. Romania se transforma in lagar. Dupa Legea Dragnea, mai vine inca una care sa-ti bage pumnul in gura:
  – Proiect de lege TOTALITAR în privința vaccinării. Pentru a fi înscriși la școală sau grădi, copiii trebuie să suporte OPT vaccinuri obligatorii. Părinții, considerați INFRACTORI dacă nu-și vaccinează copiii până la 3 ani
  http://bit.ly/1MXniRG

  – Șocant – Hoarde de musulmani rugându-se în aropierea Parisului

  Poftim „civilizatie”! Sa-i „salvam” ca „sunt si ei oameni”!
  – Politia germana dezvaluie ce fac ISLAMISTII in taberele de refugiati: „Au arme. Crestinii sunt obligati sa se supuna Sharia”
  http://bit.ly/1Gewt8z

  – Germania nu mai suporta: 300 de politisti, intr-o tabara de REFUGIATI – VIDEO, ce au facut imigrantii
  http://bit.ly/1iHLDOb

  – Extrema dreaptă şi naţionaliştii din Germania se mobilizează împotriva migranţilor musulmani, avertizează şeful spionajului
  http://bit.ly/1NZkToh

 5. PUTIN: „ACTUALA ORDINE MONDIALA NU MAI POATE FI INGADUITA
  Trebuie sa exista o larga coalitie internationala impotriva teroristilor, asemanatoare colaitiei antihitleriste.”
  Dupa parerea mea astia ne insulta inteligenta la TOTI! Pai a compara ISIS cu Germania Nazista..pfoa!Nu ai cum compara un elefant cu un tzantar sau un purice care te terorizeaza.
  VIDEO Barack Obama şi Vladimir Putin, discursuri la ONU –
  http://stiri.tvr.ro/video-barack-obama-si-vladimir-putin–discursuri-la-onu_65661_video.html#view

  Alte contre:
  Israelul atacă poziţii ale armatei siriene pe Înălţimile Golan
  http://epochtimes-romania.com/news/israelul-ataca-pozitii-ale-armatei-siriene-pe-inaltimile-golan–238676
  In urma acestui atac, Putin avertizează Israelul să nu mai atace ţinte iraniene din Siria
  http://epochtimes-romania.com/news/putin-avertizeaza-israelul-sa-nu-mai-atace-tinte-iraniene-din-siria–238742

  Rusii isi bat joc de NATO si de interdictiile lor! :)))
  Cum au ajuns aeronavele de lupta rusesti în Siria, nedepistate de nimeni ?
  Presa internationala a constatat cu surprindere teleportarea a 28 de avioane si elicoptere de lupta rusesti pe aeroportul international din Latakia. Descoperirea fiind facuta doar dupa studierea imaginilor obtinute din satelit. Cele mai multe aparate apartinînd bazelor aeriene 387 si 368 Budyonnovsk din Caucaz : 12 avioane Su-25SM si 16 elicoptere de atac si transport Mi-24PN, Mi-35M , Mi-8AMTSh. Cum au ajuns aceste avioane acolo ?
  Nimeni n-a detectat pe radar zborul acestor aeronave pîna la aterizarea în Siria, desi traiectul lor a trecut pe deasupra marii Caspice si prin nordul Irakului, zona controlata de avioanele de alarmare timpurie AWACS americane. Armata SUA are dislocate aparate AWACS la baza aeriana Incirlik din estul Turiciei si în Bahrain. Aceste avioane care au o raza de descoperire de 500 km coordonînd zborurile de bombardament împotriva ISIS, ale coalitiei conduse de SUA, în nordul, vestul si centrul Irakului.
  http://www.ziaruldegarda.ro/cum-au-ajuns-aeronavele-de-lupta-rusesti-in-siria-nedepistate-de-nimeni/

  Iar asta pune capac la toate:
  Regizorul american Oliver Stone: Uitați de ISIS! America este adevărata AMENINȚARE pentru lume! Noi suntem cei care am creat acest HAOS!
  ”Am destabilizat întreaga regiune a Orientului Mijlociu, am creat haos. Iar apoi am dat vina pe ISIS pentru haosul pe care l-am creat”, a spus Stone.
  http://www.activenews.ro/externe/Regizorul-american-Oliver-Stone-Uitati-de-ISIS-America-este-adevarata-AMENINTARE-pentru-lume-Noi-suntem-cei-care-am-creat-acest-HAOS-125169

 6. Stilul caracteristic,Obama arunca cu praf in ochi prostimii cu discursul de la ONU,ca vai doamne noi vrem sa ne intelegem cu tarile dar………..,sau poate ca s-a vazut in situatia de a fi lasati singuri sa latre la luna,lucru care le cade greu la „onoare”.

 7. Romanii trebuie sa refuze primirea celor 7000 de criminali, pe care Johannis vrea sa-i aduca spre uciderea romanilor spune:

  Daca Rusia si China nu utilizeaza urgent armele nucleare pentru disparitia statului islamic si ISIS, nu rezolva nimic in Siria, Putin lupta pentru desfiintarea teroristilor finantati de americani, iar americanii si israelienii lupta pentru distrugerea soldatilor rusi si al armamentului rusesc. Putin si China trebuie sa inteleaga ca trebuie urgent utilizate armele nucleare in zona, cat si pentru a-i pune la punct pe israelieni si pe americani, altfel pierd timp, bani, soldati si armament, degeaba. Toti teroristii ISIS, daca nu sunt distrusi urgent de Rusia si China, au timp sa vina printre refugiati in Europa si sa creeze atentate. Teroristii sunt trimisi de americani printre falsii refugiati in Europa ca sa creeze haos si atentate. Romanii, care sunt aici pe forum si nu numai, trebuie sa fie uniti, sa-si comunice adrese de mail, telefoane, sa ia legatura cu organizatii, care ii pot sprijini, sa organizeze demonstratii impotriva primirii celor 7000 de criminali teroristi, pe care Johannis vrea sa-i aduca in Romania, care sa comita violuri, omoruri, atentate, astfel cum se intampla si in alte state europene, ca Suedia, Danemarca, Germania, in timp ce ei mananca, beau si vor primi 1100 lei lunar din banii nostri, iar, drept rasplata, vor comite atentate. Actionati urgent!

  • Utilizarea armelor nucreare ar fi cea mai mare prostie, odaca, ca efectele sunt devastatoare pe teremen de multi zeci de ani, devenind zona nelocuibila si mai apoi, odata inceput razboiul nuclear, vor incepe si alte state sa-l folseasca si o sa fie prapad pe toata planeta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s