Atacurile aeriene conduse vineri de SUA „contra” Statului Islamic, au ucis 52 de CIVILI SIRIENI într-o singura zi si nici un JIHADIST

Atacurile aeriene conduse de SUA, au ucis 52 de civili sirieni într-o singura zi. Se duceau lupte in apropiere, dar atacurile nu au reusit să ucidă nici macar un singur luptător islamist.

Reuters / Thaier Al-Sudani

„Loviturile aeriene lansate vineri de coaliție asupra satului Birmahle din provincia Alep a ucis 52 de civili,” a declarat pentru AFP șeful Observatorului Sirian pentru drepturile omului Rami Abdel Rahman.

Șapte dintre victime erau copii. Alti 13 au fost îngropati sub dărâmături, a adăugat el.

Scena a fost precipitata de ciocniri între milițienii kurzi și rebelii sirieni pe de o parte și teroriști apartinand Statului Islamic (IS, fosta ISIS / Isil) pe de altă parte, cam la o milă distanță.

„Dar in Birmahle erau doar civili, nimeni de la ISIS și nici o lupta nu se dadea in acea zona „.

Atacurile aeriene conduse de SUA au inceput inca din septembrie. Ele sunt concepute pentru a „sprijini” unitățile kurzilor din Siria și Irak, care s-au dovedit eficiente în lupta și urmarirea jihadiștilor.

Vineri s-a marcat o escaladare majoră a deceselor civile siriene cauzate de atacurile aeriene. Din septembrie,atacurile coaliției au dus la 66 de morți civili. Vineri s-au mai adaugat altii 52.

Președintele sirian Bashar Assad a subliniat în repetate rânduri că bombardamentele sunt o intervenție ilegală neautorizata printr-o rezoluție a Consiliului de Securitate al ONU, încalcand suveranitatea Siriei. Președintele sirian a declarat presei ruse la sfârșitul lunii martie, că Occidentul nu are o soluție politică la criza din Siria, și a declarat că este interesat doar de distrugerea guvernului pe care il conduce și doresc doar sa „ne transforme în marionete”. – rt.com

Pentru a intelege mai bine cele descrise mai sus, urmariti va rog cu atentie urmatorul articol:

Motivul pentru care Statul Islamic se extinde pe zi ce trece. Al-Qaeda Air Force: Statele Unite ale Americii și Arabia Saudită

3 gânduri despre &8222;Atacurile aeriene conduse vineri de SUA „contra” Statului Islamic, au ucis 52 de CIVILI SIRIENI într-o singura zi si nici un JIHADIST&8221;

  1. Practic SUA invadeaza Siria sub acoperirea ISIS , adica ISIS nu-i altceva decat SUA deghizata !!!!!
    Alte 52 crime la activ a SUA in Siria si ne mai miram ca vulcanul Yellowstone va erupe si va acoperi toata America care va disparea sub apele oceanului care , in urma eruperii se va declansa un cutremur de proportii , spun chiar cercetatorii acest lucru si exista si imagini simulate cu ceea ce are sa se intample .
    Tot ucid oameni , pana cand Dumnezeu va spune STOP!!!

  2. scopul atacurilor a fost sa ucida cat mai multi oameni nevinovati,nu teroristi.sa nu uitam ca gruparea terorista ISIS este o creatia CIA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s