Adevarul despre EVREI descris de o batrana evreica!

Necunoscand limba, nu stiu exact daca traducerea este autentica, dar inclin sa cred ca este.  

Articol publicat la sugestia cititorului Partizanu.

6 gânduri despre &8222;Adevarul despre EVREI descris de o batrana evreica!&8221;

 1. Video-clipul cu declaratia publica a acelui diplomat din Israel de acum cativa ani am vazut-o la tv , am retinut-o dar nu ma asteptam sa am ocazia s-o mai vad vreodata si iata ca am vazut-o in acest articol .
  Ce dovada mai vrem ca sa avem certitudinea ca tara noastra , precum si Europa este controlata si stapanita de iudeo-masoneria-sionista din Israel si SUA ?

  • Maria Stim prea bine ca ISLAMUL e o inventie a JIDOVILOR dar cel mai periculosi sunt IEZUITI. Cauta si te documenteaza si ai sa ajungi la o increngatura periculoasa numita MASONERIE. Spor la treaba.

 2. Situatia din estul Ucrainei este in continuare instabila la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea conflictului armat, in pofida demersurilor de pace.
  Tocmai din acest motiv, una dintre consecintele ce pot fi observate este cresterea radicala a numarului evreilor ce au parasit Rusia si Ucraina in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu primul trimestru al anului trecut, dupa cum remarca Mark Adomanis intr-un comentariu publicat in Forbes.
  http://www.forbes.com/sites/markadomanis/2015/05/04/jewish-emigration-from-ukraine-and-russia-is-surging/

 3. Cum sa fie islamul o inventie a evreilor daca sustine ca singura cale de mantuire e islamul.
  Mahomed,profetul islamului vorbeste foarte urat de ei in Coran.
  Crime oribile s-au facut si de catre romani si de popoare slave,germanice,etc.Sa nu facem greseala sa acuzam o natiune pentru faptele unora dintre ei.Nu putem spune ca romanii,americanii,chinezii,etc. sunt criminali pentru ca au asemenea elemente in randurile lor.
  Mongolii de astazi nu pot fi pusi alaturi de jefuitorii sangerosi ai lui Ginghis Han.Nici evreii de astazi nu pot fi pusi alaturi de cei de pe vremea Domnului Hristos.
  Cand judecam pe cineva suntem datori sa analizam la sange atat dovezile favorabile cat si cele defavorabile.Si din randul nostru sunt destui care-si blameaza ,de multe ori tendentios,propriul popor.Asa ca nu trebuie sa ne mire spusele unora din randul lor.
  Daca ne pretindem crestini sa fim foarte atenti la ce spune Biblia.Indiferent cum au fost si cum sunt,au fost poporul ales si cei ce i-au nedreptatit au fost la randul lor, pedepsiti drastic.
  Sfantul apostol Pavel spune ca ar fi preferat el sa fie anatema,doar sa-i poata salva.Evanghelia ne atrage atentia,foarte categoric,ca vom fi judecati si ni se va masura cu masura cu care masuram altora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s