Europa incepe sa se trezesca! Demonstratii anti-refugiati in tot mai multe tari europene. Pe cand in Romania?

Polonia

Spania

Letonia

Cehia

Slovacia

Tot adevarul despre migratia masiva din ultima vreme, puteti afla citind articolele de la categoria: Criza imigrantilor

10 gânduri despre &8222;Europa incepe sa se trezesca! Demonstratii anti-refugiati in tot mai multe tari europene. Pe cand in Romania?&8221;

  1. UE se va prabusi exact din cauza migratiei. Constructia europeana s-a bazat pe migratia fortei de munca ,din fostele state socialiste spre interiorul statelor occidentale ,deja confruntate de somaj. Acum migratia din lumea musulmana va pune capac visului european. La noi in Romania nu va migra nimeni de buna voie, ca pe musulmani nu-i tenteaza saracia romaneasca, dar vor fi adusi cu forta de papusari.Va fi interesant!!!

  2. Trebuie să fi prost să nu-ți dai seama că indivizii din imagine sunt ȚIGANI GET-BEGET. De oriunde ar fi ei (în nici un caz din Siria), dar tot țigani sunt. Iar femeile „sirience” sunt machiate foarte strident, dar în același timp foarte prost. „Camuflajul” nu le-a reușit. După cum se poate vedea și din imagini, abia se abțin să nu râdă. Sunt ăștia refugiați cum sunt eu manechin. Pe mine sigur nu m-au păcălit.

  3. S -or trezi europenii dar nu ROMANICA care de 26 de ani maine poimaine,este o tara BANANIERA,romanica habar nu are ce se intampla in EUROPA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s