Video. Proteste mari in Baltimore(SUA) dupa ce Freddie Gray a murit in urma bruscarii la care a fost supus de catre politistii americani!

Protestele în Baltimore pentru moartea lui Freddie Gray au intrat in a șasea zi. În vârstă de 27 de ani omul de culoare a murit duminică de la leziuni ale coloanei vertebrale, la o săptămână după ce poliția l-a arestat in Baltimore.

Familia și avocatul lui spun ca avea coardele vocale zdrobite, iar coloana vertebrala era distrusa in proportie de 80% in jurul gatului.” Un raport preliminar al autopsie a arătat ca Freddie Gray a murit de leziuni ale coloanei. Un video inregistart de un spectator arata cum Gray țipa în agonie in timp ce politistii il trageau spre masina de politie. Un alt martor a declarat că poliția l-a îndoit  pe Gray ca pe un covrig. În timp ce Uniunea Politistilor i-a descris pe protestatari ca o gloată, fostul membru al organizatiei Black Panther, Eddie Conway a declarat ca Freddie Gray este cel care a fost linșat. „Nu a fost o gloată. Este un om mort. A fost o moarte fără un proces, fără un juriu, fără o sentință. A fost o execuție. Asta e linșaj „, spune Conway. „Ei blameaza victimele. Ei dau vina  pe oamenii care au suferit linșarea pentru a protesta.”

Protestul de astăzi este prevăzut să înceapă de la ora 15. Fiecare ofițer de poliție din orasul Baltimore (3000+) a fost instruiti să apară cu echipamentele specializate de revolta pentru evenimentul de astăzi. Evenimentul anuntat pe Facebook pentru această acțiune are un pic peste 1000 de oamenii care au confirmat ca vor participa, în timp ce alte surse au dat asigurari ca vor fi 10 000 de oameni.

Protestatarii au izbucnit in fata sediului poliției din Baltimore pentru moartea lui Freddie Gray

Embedded image permalink

revolution-news.com

Urmariti va rog si alte cazuri al felului cum actioneaza politia in SUA:

Un gând despre &8222;Video. Proteste mari in Baltimore(SUA) dupa ce Freddie Gray a murit in urma bruscarii la care a fost supus de catre politistii americani!&8221;

  1. Faptul ca sunt uniti este de laudat dar ca unii s-au apucat sa distruga masinile politiei asta nu este corect.Nu cred ca se va lua vreo decizie impotriva politistilor in cauza.S-au mai vazut si alte cazuri.
    Sunt semne rele care nu spun nimic bun de ceea ce se desfasoara in SUA, tara tuturor posibilitatilor , visul de dreptate si mai ales DEMOCRATIE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s