Nepal. Cel putin 1400 de morti in urma cutremurului de 7.9 grade pe scara richter. A fost acest cutremur provocat de tehnologia HAARP?

Sa fie acest cutremur controlat cum se presupune ca a fost si cel din Haiti?

Sa ne aducem aminte ce se vorbea la vremea respectiva despre acel cutremur:

La începutul acestei săptămâni, un ziar spaniol, l-a citat pe liderul venezuelean Hugo Chavez spunand ca Marina SUA a provocat cutremurul din Haiti cu o armă tectonică. Mass-media din Venezuela a raportat că acest cutremur „poate fi asociat cu proiectul numit HAARP, un sistem care poate genera schimbări violente si neasteptate ale climei,” Press TV a raportat la 21 ianuarie. – prisonplanet.com

Pentru a intelege cat de puternica este aceasta arma, urmariti va rog si:

8 gânduri despre &8222;Nepal. Cel putin 1400 de morti in urma cutremurului de 7.9 grade pe scara richter. A fost acest cutremur provocat de tehnologia HAARP?&8221;

 1. În ultimele 2 zile, în lume a avut loc un cutremur mare de 7.9(Nepal) şi o erupţie vulcanică uriaşă (Chile)! Alte cutremure şi erupţii vulcanice sunt peste tot în lume! Vine planeta X sau se foloseşte tehnologia HAARP?Sunt curios unde se gasea la momentul cutremurului Dalai Lama
  Sa fi folosit China sau alta putere HAARP?
  http://edition.cnn.com/…/asia/nepal-earthquake/index.html
  http://www.bbc.com/news/world-asia-32467986

  Si-au intensificat activitatea si vulcanii,in ultima perioada:
  http://endtimeheadlines.org/2015/04/the-number-of-volcanoes-erupting-right-now-is-greater-than-the-20th-centurys-yearly-average/

 2. safimvigilenti,
  Fara nicio gluma ,
  Iluminati = Soros = HAARP .
  Toate cutremurele devastatoare din lume care s-au produs in ultimii 10 ani , sunt suspectate a fi produse de HAARP . Cel din Japonia din 2011 cu peste 30 000 de morti ,cutremurul din Indonezia din 25 decembrie 2004 cu peste 227000 de morti , cutremurul din Sumatra din 2005 cu peste 1400 de morti , cutremurul din China din 2008 cu peste 70 000 de morti , cutremurul din Haiti din 2010 cu peste 200 000 de morti si 300000 de raniti , cutremurul din Chile din 2010 cu 220 000 de morti si cel din 2014 tot din Chile cu 5700 de morti , fara a socoti micile cutremure din toata lumea si din Romania miile de cutremure din ultimii ani , de intensitate mica . Iar daca ne gandim si la schimbarile climatice „spectaculoase”din ultimii 10 ani in toata lumea (iarna la Tropice , canicula in Siberia si toata Rusia de nord , zapada din spuma alba sau din plastic ,
  nori negri trasi la sfoara ca niste sosele asfaltate pe cerul albastru etc).Tehnologia papusarilor !

  • pe baza a ce sunt suspectate???
   exista si n cazul celui din Nepal aceleasi premise, ca sa ne faca sa ne gandim serios la HARP ?

 3. Mass media noastra care ar trebui ,au obligatia( prin meseria lor) fata de noi romanii de a ne informa si proteja intr-un fel de acesti JEFUITORI si ASASINI ECONOMICI capabili de orice chiar si de a produce CALAMITATI,dar mass media este mana in mana cu tradatorii si aceasta rasa de SATANICI.
  Se poate vedea in presa si pe programele de TV(orice post) ca nu fac altceva decat sa atace Rusia verbal si sa instige la ura.
  In acest caz, cum am putea noi sa ne aparam de cei din afara cand noi nu suntem in stare sa-i punem la punct pe acesti TRADATORI DE TARA?

 4. safimvigilenti,
  Poti sa-mi spui cui foloseste aceasta tehnologie din Alaska a americanilor(HAARP) , de ce au facut-o , ca sa ce ????Ce fac cu aceste unde radio de inalta frecventa pe care le propaga in Ionosfera ?
  „Ionosfera joaca un rol important in circuitul global .Datorita proprietatilor electromagnetice , plasma ionosferica interactioneaza cu campul magnetic al Pamantului ”
  „Modificarile Ionosferei , ale electricitatii atmosferice influenteaza scoarta pamantului si determina CUTREMURE!”
  Ionosfera este un invelis de electroni , atomi si molecule incarcate electric care inconjoara Pamantul de la o distanta de la 50 de km pana la 1000 de km .”
  Manipularea Ionosferei prin sistemele HAARP , provoaca CUTREMURE „.
  Nick Begich , a gasit mai multe documente referitoare la proiectul HAARP (High Active Auroral Research Proiect ).

 5. In cazul cutremurului din Nepal , sa-l intrebam pe Dalai Lama ce parere are , poate ca Buda nu-i multumit de cum i se inchina adeptii lui si mai vrea o statuie din aur de vreo 700 de kg , si le-a trimis cutremur .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s