Tradatorii care conduc Romania vor sa ne extermine de tot. Ministrul Sănătăţii pregăteşte o lege a Vaccinării

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat într-o emisiune tv, că ministerul pe care îl conduce are în pregătire un proiect de lege a vaccinării.

Întrebat într-o emisiune tv cum răspunde campaniei antivaccinare, Bănicioiu a răspuns: „Venim cu o lege pentru vaccinare”, fără să dea alte amanunte, potrivit Hotnews.ro.

Preşedintele Societatii Române de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, a afirmat în urmă cu o lună de zile, că există riscul de izbucnire a unor epidemii, deoarece acoperirea vaccinală a scăzut.

Vaccinarea cu ROR (rujeola, oreion, rubeolă) în Romania a scăzut până la sub 80% în unele zone din ţară în anul 2014. Astfel, în Bucureşti, rata vaccinării a fost în 2014 de 78,3% faţă de 97,4% în 2013. În ceea ce priveşte vaccinarea cu DTP (difterie, tetanos, pertusis), rata în Capitală a fost de 75%, în timp ce în 2013 era de 95,9%, potrivit datelor Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), prezentate în cadrul conferinţei RoVaccin 2015.

Limita de siguranţă pentru menţinerea imunităţii de comunitate, cea care ii protejeaza atat pe copiii nevaccinati (sub 1 an) cât şi pe cei mai mari şi nevaccinaţi, este de cel puţin 80% din populaţie vaccinată.

Rata medie de vaccinare la nivelul întregii ţări este de 89,4% pentru ROR, faţă de 91,4% în 2013, şi 87,3% pentru DTP, acelaşi nivel ca în 2013.

Principalele cauze ale acestor scăderi sunt, pe de o parte, discontinuităţile în aprovizionarea cu vaccin – responsabilitatea fiind a Ministerului Sănătaţii – dar şi refuzul părinţilor de a-şi vaccina copiii (conform INSP).

În România, campaniile anti-vaccin au devenit în utimii ani mediatic datorită activităţii unor ONG-uri ortodoxe, dar şi a Oliviei Steer.

Guvernul Australiei a anunţat în urmă cu câteva zile că nu va mai acorda suport social pentru copiii părinţilor care refuză să-i vaccineze cu acele vaccinuri a căror siguranţă a fost dovedită în ultimele decenii (ROR, anti-poliomielita sau DTP) prin imunizarea fără efecte adverse a milioane de copii, scrie Hotnews.ro. – gandul.info

Nenorocitii astia de tradatori de tara chiar nu mai au nici o limita???

Dupa ce ne-au saracit de ne-au adus aproape la limita de supravietuire, dupa ce au fortat romanii sa fuga din tara, dupa ce au permis avorturile, dupa ce au bagat pe gat romanilor actele cu cip si carnetele de sanatate cu cip, nemailasand sa ai acces la servicile medicale fara respectivul card, vor sa vina acum cu o noua lege care sa ne extermine te tot.

Ma intreb, oare pana cand mai inghitim dragi romani toate aceste porcarii, pana cand ne mai lasam insclaviti de acest sistem satanic? Chiar nu mai avem nici un suflu in noi, oare chiar suntem cu totii morti?

Proababil ca da, urgia prevestita de Sfantul Parinte Justin vine tot mai tare peste noi. Daca nu o sa ne extermine prin razboi o vor face altfel. Scapare se pare ca nu mai exista. Caracatita noii ordini mondiale e calare peste aproape tot pamantul, tarile orodoxe mai sunt ultimele redute, dar se pare ca rand pe rand incep sa cada si ele.

Vin vremuri grele dragi crestini, vremuri cu adevarat de mucenicie, Crucea e singura noastra arma, alta nu mai avem. 

Tocmai am urmarit la Realitatea o emisiune propagandista in favoarea vaccinarii, iara cei care se opun sunt niste prosti, niste inconstienti, niste extermisti si trebuie calcati pe cap, asta fiind concluzia finala spusa in termeni mai duri, dar care in realitate exact asa este gandita.

Legat de vaccinuri si de pericolul pe care il reprezinta, urmariti va rog cu mare atentie postarile de mai jos:

Dupa cum bine se observa, tot din Patria Spurcaciunilor(SUA) pornesc toate aceste rele, urmariti va rog si

Visul American. Birocrația statului ameninta o mamă ca ii ia copilul, daca familia ei nu se supune la vaccinarile gripale.

Toate aceste lucruri ne astepata si pe noi, dar la noi se face si mai accentuat, in SUA inca se mai poate fenta vacinarea daca spui ca o faci din ratiuni religioase, la noi nu se va tine cont de nimic. Romania e tara care inghite prin acest conducatori corupti absolut orice li se pune pe tava.

Hai sa vedem si cine castiga de pe urma acestor vanzari de vaccinuri:

In rest… Dumnezeu cu mila!

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Tradatorii care conduc Romania vor sa ne extermine de tot. Ministrul Sănătăţii pregăteşte o lege a Vaccinării&8221;

 1. Aici trebuie protestat , pentru ca , daca pana in prezent au dispus cum au vrut de toate bunurile si bogatiile acestei tari care le-au instrainat si si-au umplut bancile straine cu banii romanilor , faptul ca vor sa dispuna si de vietile noastre , ar fi cea mai mare catastrofa nationala , la nivel de individ , imbolnavind lumea in masa , la indicatiile satanistilor papusari din America si UE .
  Acest Banicioiu , o nulitate in Guvernul Romaniei ca si toti pesedistii lui Ponta-Tontu , va fi blestemat . Desi nu e bine sa blestemi , eu voi blestema zilnic acest politruc pana cand Dumnezeu va da cu el de pamant .
  Aici este in joc sanatatea si vietile romanilor stiind ca vaccinurile care ne sunt bagate fortat pe gat de Occident , contin virusi fabricati in laboratoare si tot felul de bacterii care declanseaza boala pentru care se spune ca acestea ar previni imbolnavirea . Se urmareste reducerea populatiei Globului prin aceste metode de exterminare in masa , vaccinuri otravitoare , aditivi in alimente , chemtrails aruncat in Atmosfera de avioane americane , medicamentele introduse recent pe piata farmaceutica care contin substante toxice dintre cele mai periculoase , fructe si legume modificate genetic care declanseaza cancerul , etc .
  Dumnezeu a dat viata oricarui individ de pe Pamant si nimeni nu are dreptul sa atenteze la viata unui singur om , cu atat mai mult la un popor .
  Vaccinurile din zilele noastre sunt MOARTE !

 2. Alimentatia de asemenea are un rol important in reducerea populatiei.Complotul Obama-Monsanto, cel mai mare genocid din istoria omenirii! Ruşii avertizează că produsele modificate genetic produc cancer şi diabet! România insistă să fie consumate…
  Următoarea ştire ar trebui să ne îngrijoreze extrem de mult. În principiu, e vorba că şi în România au început să fie cultivate în masă plante modificate genetic. Ca la noi ca la nimeni,merge si asa!

  http://www.opiniatimisoarei.ro/cea-mai-mare-suprafata-de-culturi-de-plante-modificate-genetic-din-romania-e-in-timis-la-ce-ajuta-si-cat-sunt-de-daunatoare-sanatatii/06/08/2013

 3. […]
  “Cea mai eficientă strategie de marketing pentru „vânzarea”bolilor” este frica. Pentru a vinde femeilor la menopauză hormonul de substituţie s-a mizat pe frica de criza cardiacă. Pentru a vinde părinţilor ideea că cea mai mică depresie necesită un tratament greu şi îndelungat s-a mizat pe teama de sinucidere a tinerilor. Pentru a vinde medicamente anticolesterol s-a mizat pe teama morţii premature. Şi asta în pofida faptului că de multe ori medicamentele promovate furibund produc efecte inverse celor scontate. În noul limbaj de marketing se vorbeste deja de „farmacoterapia fricii”. Alături de „mongering disease”, negoţul cu boli.

  „Dacă altădată puteam spera să găsim un tratament pentru fiecare boală, negustorii de sănătate, astăzi, mai mult ca niciodată, par să vrea a găsi o boală pentru fiecare medicament fabricat”, constată medicul Martin Winkler în postafaţa lucrării lui Jorg Blech, „Inventatorii de boli”.

  „Manipulând membrii influenţi ai comunităţii medicale, lobby-urile industriei farmaceutice au modificat încet, încet normele anumitor valori biologice (colesterol, tensiune arterială etc) pentru a obţine astfel creşterea numărului pacienţilor susceptibili a fi trataţi”. Căci, conchide Winkler, „a-i face pe nişte oameni perfect sănătoşi să creadă că trebuie să se îngrijescă pe viaţă reprezintă pentru fabricanţi o veritabilă rentă viageră”.

  Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/12/21/cedo-uimeste-din-nou-nu-exista-un-drept-la-avort-si-la-casatorii-homosexuale-dezbaterea-ocultata-din-romania-cand-incepe-viata-unui-copil-implicatiile-unei-rezolutii-c-n-c-d-homosexualitatea-es/

 4. “In Romania poliomielita este eradicata complet din 1996, ultimile cazuri, doar 8 la numar s-au inregistrat in 1995 si toate au fost cu tulpina vaccinala, ca urmare a vaccinului oral (VPO).
  Desi boala eradicata, fara niciun caz din ’96 pana in 2009 s-a vaccinat cu VPO, vaccin viu atenuat cu rata mare de infectare postvaccinala cu poliomielita, din 2009 s-a trecut pe vaccinul injectabil (VPI) si el cu foarte multe probleme si efecte adverse severe.
  Azi desi boala este eradicata de 16 ani, fiecare copil nascut la noi este presat sa se vaccineze antipolio de nu mai putin de 5 ori, dintre care 4 vaccinari pana la un an (la 2, 4, 6, 12 luni si la 9 ani).
  O statistica din 2001 din SUA arata ca incidenţa poliomielitei postvaccinale este de 10 mai mare decât cea a poliomielitei cu virus sălbatic.
  […]
  Sursa: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/05/13/poliomielita-ce-nu-stiati-despre-vaccinuri/

  Cu toate ca de aproximativ 23 de ani nu a mai existat nici-un caz de poliomelita in Romania, se incearca o manipulare prosteasca:

  “Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, dr. Cătălina Zorescu, ne-a declarat, ieri, că la această oră poliomielita a devenit ”urgenţă de sănătate publică internaţională” deoarece evoluează în ţări precum Nigeria, Afganistan şi Pakistan şi există riscul de a difuza în ţările europene. Judeţul Suceava este cu atât mai expus cu cât este în zonă de graniţă, ultima frontieră a UE.”
  […]

  Sursa: https://www.monitorulsv.ro/Sanatate/2015-04-18/Alerta-maxima-pentru-poliomielita-peste-900-de-copii-vaccinati-de-urgenta-si-vaccinuri-pentru-centrul-de-migranti-din-Radauti

 5. Daca mamele nu reactioneaza la aceasta lege criminala a acestui CRIMINAL DE MINISTRU care isi ia salariu din tara si solda de la PAPUSARI,atunci mamele sunt de condamnat ca accepta transformarea propriilor copii in COBAI.Nimeni nu intreaba pentru ce se face acest vaccin,cat timp a fost testat,de cine a fost testat,vrem sa vedem rezultatul esantioanelor?,voi MAMICELOR,sunteti de acord sa va duceti copii ca pe animale la abator?CERETi ca acest inuman de ministru sa-si faca lui ,copiilor lui,familiei si prietenilor lui acest vaccin.Dar cadrul medical chiar nu are nimic de spus,a uitat de JURAMANTUL lui HIPPOCRATE,sau au cumparat diploma de la androneasca?Rujeola ,rubeola,oreionul,erau bolile copilariei,acum trebuie sa profite COMPANIILE de MEDICAMENTE cu varf si indesat pe pielea bietilor copii.Treaba lor ce fac australienii,asta trebuia sa informeze HOT news?,asta ca o sperietoare pentru tiganii nostri ca nu le mai da subventii,foarte bine sa se vaccineze ei.TOLERANTA acestui popor nu este numai teama,prostie,nepasare,toate duc la DISPARITIA NATIEI.Asta s-a cerut,si asta se face.Eu inteleg ca sunteti manipulati dar nu cred ca ati ramas fara creier,sa nu mai puteti gandi.

 6. Am aflat accesând pe cei care m-au accesat pe mine, pe cine credeți? Pe cel care a postat dialogul (fără video) dintre părinții Arsenie Papacioc și Ioanichie Bălan despre așa-zisa înșelare a părintelui Arsenie Boca (dialog trucat și fals):

  cristirg, administatorul blogului https://ortodoxiasingurabisericaadevarata.wordpress.com.

  Ce am observat deja: A postat și dânsul articolul fratelui saccsiv despre părintele Nifon de la Mănăstirea Prislop. Iar la blogroll îi are firește pe:

  Invitaţie la Ortodoxie
  Bine aţi venit…
  Bucovina Profundă
  ORTODOXIA CATHOLICA – blog ortodox al parintelui Matei Vulcanescu
  Ortodoxie Traditionalista si Teologie Patristica

  Ultimul blog știm că este al lui Andrei Dinu. Dar de ce ,,Bucovina Profundă”? Oare pentru informare?…

 7. Frați ortodocși, întâmplător am aflat accesând pe cei care m-au accesat pe mine, pe cine credeți? Pe cel care a postat dialogul (fără video) dintre părinții Arsenie Papacioc și Ioanichie Bălan despre așa-zisa înșelare a părintelui Arsenie Boca (dialog trucat și fals): cristirg, care este administatorul blogului ortodoxiasingurabisericaadevarata

  https://ortodoxiasingurabisericaadevaratadpress.com. (accesând http://www.crestinortodox.ro/forum, unde este Senior Member din 26.06.2014)

  Ce am observat deja: A postat și dânsul articolul fratelui saccsiv despre părintele Nifon de la Mănăstirea Prislop. Iar la blogroll îi are firește pe:

  Invitaţie la Ortodoxie
  Bine aţi venit…
  Bucovina Profundă
  ORTODOXIA CATHOLICA – blog ortodox al parintelui Matei Vulcanescu
  Ortodoxie Traditionalista si Teologie Patristica

  Ultimul blog știm că este al lui Andrei Dinu. Dar de ce ,,Bucovina Profundă”? Oare pentru informare?… Asta mie îmi dovedește că ,,cristirg” a conlucrat în prealabil cu Matei Vulcănescu și Andrei Dinu, pe care îi are la loc de cinste. În plus, la comentarii pe blog îl regăsim firește și pe preotul Marian Tudor, care se semnează: preot-duhovnic, duhovnic, adevărul hristic, posibil și preotortodox… Adică toată trupa, toată artileria grea alăturată preotului Gheorghe Anițulesei și monahului Antim de la Mănăstirea Bistrița… Toți fiind denigratori și hulitori ai părintelui Arsenie Boca și cu o atitudine pro-cipuri…

  UN EXEMPLU DE COMENTARIU ÎN FAVOAREA PREOȚILOR CARE SLUJESC ȘI PE LA REUNIUNILE MASONICE (!):

  preotortodox says: September 19, 2014 at 6:54 am
  http://saccsiv.wordpress.com/2014/09/19/bor-mai-are-succesiune-apostolica-ce-i-a-raspuns-parintele-adrian-fageteanu-lui-danion-vasile-ce-mi-a-spus-parintele-justin-parvu-ce-zice-ioan-vladuca/

  Este Har, si va fi pana in momentul Parusiei. Ceea ce nu inteleg eu, este problema mirenilor. Preotii buni au arhiereu bun, iar mirenii buni au duhovnici buni. Mirenii nu au treaba arhiereului. Preotii buni se ingrijesc de aceasta. Si un arhiereu care merge lunar in loja masonica, este unul valid. Mitropolitul Serafim de Pireu, spunea ca slujitorul care merge in masonerie se aseamana cu cel ce trece la o secta sau la paganism. Cel ce a fost botezat-ortodox sau a fost si hirotonit-ortodox atunci cand revine dintr-o secta, inapoi in ortodoxie, nu mai este rebotezat sau rehirotonit ci doar remiruns si spovedit. In astfel de conditie, exista o scapare totdeauna: stim noi ca arhiereul care vine seara de la loja masonica, nu este remiruns de un preot al sau? Stim noi ca nu plange si nu se spovedeste dupa remirungere? Asadar, hirotonia pe care o savarseste el a doua zi, este intru totul valida! Fiti pe pace! Exista Harul succesiunii apostolice pana in ziua Parusiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s