Democratie made in USA! Votantii lui Trump batuti crunt de opozanti!

Urmariti va  rog cam pentru cine se omoara astia:

Cine va iesi presedinte in SUA, va fi doar o sluga a IUDEO-SIONISTILOR

11 gânduri despre &8222;Democratie made in USA! Votantii lui Trump batuti crunt de opozanti!&8221;

 1. Minoritatea moldoveneasca/romaneasca din Ucraina sa voteze doar cu partidele care au orientare clara pro vest. Pana acum romanii din Ucraina au votat cu partidele pro Rusia, dar situatia nu mai poate fi in acest mod pentru ca doar partidele pro vest din Ucraina doresc independenta tari. Se poate discuta cu partidele rationale sa le fie respectate drepturile romanilor/moldovenilor din Ucraina ca minoritate. Ucraina sa ramana neutra si NU poate adera la NATO dar nici la UE pentru ca rusia se va supara pana la un atac.

 2. Problemele umanitatii incepand din 1789 sunt una si aceeasi: CIUMA ROSIE!
  Cand aud de comunism(stanga extrema), socialism(stanga „moderata”) si de centru(culmea, tot stanga, vezi de ex „verzii/ecologistii” + toti „activistii”) si alte sisteme „MEGA-STAT” din astea pline de „Tatuci” care sa ia de la aia care pot si sa imparta la toata lumea „dupa nevoi”, ma apuca nebuniile. Idiotii prefera sa fie SLUGI la corporatiile private numite STAT si iubesc „locul de munca” la colhoz/CAP.

  Dreapta si mai ales extrema dreapta nu sunt bune ca inseamna: traditionalism, conservatorism, familie, nationalism, identitate culturala, etnica si rasiala, proprietate privata, suveranitate si independenta individuala si nationala, capitalism (clasic nu crony/neo-capitalism). Oamenii inteligenti prefera Republici Populare cu sisteme/democratii PARICIPATIVE si MERITOCRATICE cu munca independenta in folosul personal/familial, nu STATE cu sisteme/democratii „reprezentative” si munca in folosul „statului/comunitatii”.

  Ce semeni aia culegi, iar majoritarea oamenilor seamana foarte prost sau chiar de loc. Se mira de ce sunt umiliti, saraciti si pusi sa indure de catre „Stat & Tatuci” prin tot felul de utopii egalitariste si „umaniste” stangiste. Culmea este ca la tot ceea ce li se intapla din cauza CIUMEI ROSII ei au gasit solutia salvatoare: mai mult egalitarism, mai mult umanism, mai multe „institutii de stat”, mai multe „alocatii, ajutoare sociale si alte lucruri gratuite”, MAI MULTA CIUMA ROSIE!

  Cam cum arata in mod real lumea in care traim:
  – Rusia, agentura evreiească și războiul subteran din SUA – război răbufnit chiar acum la vedere
  http://bit.ly/2g4H1BX

  – SAUL ALINSKY mentorul lui Hillary Clinton avea un mare cult pentru LUCIFER: „PRIMUL RADICAL cunoscut omului care s-a răzvrătit împotriva ‘Establishmentului’ și a făcut-o atât de eficient încât el cel puțin și-a câștigat propriul regat, a fost LUCIFER”
  http://bit.ly/2ewx0LI

  – Rules for Radicals

  Dă clic pentru a accesa Rules_for_Radicals.pdf

  – Nașterea marxismului cultural. Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
  http://www.culturavietii.ro/2016/09/06/nasterea-marxismului-cultural-cum-a-reusit-scoala-de-la-frankfurt-sa-transforme-america/

  – Flagelul corect: Corectitudinea politică. „Religia” marxistă a noii ordini mondiale
  http://www.rostonline.ro/2015/08/flagelul-corect/

  Paine si circ…
  – Distracția care ne omoară. Discursul public în epoca televizorului
  http://magazin.anacronic.ro/produs/distractia-care-ne-omoara/

  … pentru prostime!
  – Cum suntem imbecilizați. Curriculumul ascuns al învățământului obligatoriu
  http://magazin.anacronic.ro/produs/cum-suntem-imbecilizati-curriculumul-ascuns-al-invatamantului-obligatoriu-precomanda/

  Pentru ca este profund daunator sanatatii… asa ceva NU!
  – Manifestul liberal (Libertarian)
  http://mises.ro/281/

   • Cunosc cine si de ce a creat Ciuma Rosie. Este un act premeditat de saracire a marilor mase.
    Ceea ce nu înțeleg majoritatea oamenilor este faptul ca sustinatorii, adepții si practicantii acestor ideologii sunt doar in mica parte evrei, ceea ce ii face mai periculosi si implicit mai prosti. Daca evreii si toate organizatiile lor isi vad de interesul lor etnic, cei care nu sunt evrei, dar sustin cauza si ideologia evreilor distrugând ceea ce este al lor, sunt pur si simplu oligofreni. Evreii nu ar reusi nimic fara suportul imens al acestor tradatori oligofreni pe care pur si simplu ii numesc IDIOTI UTILI!

    Cum crezi ca ar putea impune ceva fara propaganda neevreilor si suportul majoritatii populatiilor. Uite-te la ce au facut cu LGBT-ul si educatia sexuala. Cati evrei si cati neevrei sunt gay si chiar isi distrug copii? Evreii spun ca este bine ca barbatii sa se arda la buci,susinatori propagandisti neevrei prosti sustin si chiar impun asa ceva, iar bucificatii sunt pur si simplu mandrii si ies la parade cerand mai multe „drepturi” care sunt acceptate si impuse cu forta ghici de catre cine?
    Intr-o societate normala am intalni astfel de situatii de-a dreptul ilare? Cine este vinovatul principal, evreul cu ideologia sau oligofrenul tradator care o impune cu forta?
    – Gabriele Kuby, sociolog german: „7 state europene au inclus în Constituție definiția căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie. Ce va face România? Toți suntem chemați să ne implicăm”
    http://stiripentruviata.ro/gabriele-kuby-sociolog-german-13-state-europene-au-inclus-in-constitutie-definitia-casatoriei-ca-uniune-intre-un-barbat-si-o-femeie-ce-va-face-romania-toti-suntem-chemati-sa-ne-implicam/

    Vrei sa vorbim si despre marile mase de inepti idioti care vor lucruri „gratis” de la stat fara nici un merit, doar pentru simplul motiv ca ei exista? De ex: subventii, case, alocatii, „ajutoare sociale”, etc. Astia sunt cea mai pare PROBLEMA. Masa de manevra si carnea de tun.

    Ia arunca o privire pe cartile astea:
    – Socialismul. O analiză economică şi sociologică.
    http://mises.ro/217/

    – Calculul economic în societatea socialistă
    http://mises.ro/265/

    – Birocraţia
    http://mises.ro/146/

    – Politici economice. Gânduri pentru cei de azi şi cei de mâine.
    http://mises.ro/162/

    Romania cizmarului cu patru clase si-a macelartit populatia, a sclavagit-o, umilit-o si infometat-o pana a colapsat. Ce crezi ca se intampla in alte state conduse de idiotii utili ai Ciumei Rosii? Suedia si tarile nordice SUPER-SOCIALISTE sunt doar niste lagare care isi extermina, umilesc si slugaresc populatia. Societati si tari aflate in disolutie. Urmeaza si altele ca Franta, Germania, Belgia, UK, etc peste tot unde exista „WELFARE” si „politica corecta”.

    Uite de ex ce se intampla in Olanda zilele astea:
    – „Gangster Islam” in Europe

    Ieri Geert Wilders declara ca tocmai a fost amendat judecatoreste, pentru ca face scandal impotriva bandelor de marocani musulmani
    – Reaction Geert Wilders to penal demand Public Prosecutor

    Italienii „salveaza” niggeri cu miile in fiecare zi din Mediterana.
    Acum trei zile prefectrura dintr-un orasel a confiscat hotelul unui mosulet de 80 de ani si a cazat cu forta niggeri „salvati”, nimic alteva decat EMIGRANTI EONOMICi ILEGALI, RETARDATI SI SALBATICI VENITI PENTRU BANI SI TRAI „GRATIS” IN EUROPA, adica PENTRU A BENEFICIA DE SOCIALISM.
    De unde si ai cui sunt banii pe care sunt intretinuti si ii primesc aceste maimute vorbitoare?

    Mosul a refuzat sa-i cazeze, dar statul socialist pur si simplu a confiscat o proprietate cu forta. Mai mult, mosul inchiria cu 30 euro pe zi de persoana, iar statul ii ofera in bataie de joc 7 euro pe zi de persoana. Practic il baga in faliment si il umileste facandu-l sluga la niggeri.

    Cine a creat si mai ales cine a SUSTINUT acest stat socialist? Europenii dupa al doilea razboi mondial si dupa 1989(in est) voteaza numai un sigur lucru: SOCIALISM, SOCIALISM, SOCIALISM.
    Acum le iese pe nas:
    – Italy: Luigi Fogli tries to protect his hotel confiscated to host asylum seekers:
    „15 November 2016 – Ficarolo (Rovigo, Veneto, North Italy)
    Luigi Fogli, the owner of Hotel Lory, refuses to host illegals, because of the disadvantageous deal proposed by the prefecture.
    The Prefecture therefore decides to confiscate it by the use of force.”

    Venezuela socialista de astazi este condusa de un sofer de autobuz si este in colaps total. Motivele pentru care a ajuns in aceasta situatie sunt aceleasi si aceleasi si aceleasi care au adus fiecare natiune/tara comunista si socialista la colaps. RETETA ESTE 100% TESTATA SI GARANTATA.
    Utopiile egalitariste si „sociale” au un singur sfarsit: COLAPSUL TOTAL! Singura deosebire dintre ele este marimea pagubelor si a distrugerii cauzate si mai ales numarul victimelor si a oamenilor macelariti.

    DESCHIDETI OCHII SI ASCULTATI CU MARE ATENTIE:
    – The Fall of Venezuela. Prepare Yourself Accordingly.

    Niggerii sunt cea mai proasta rasa umana. Asa se explica saracia, mormanele de jeg, coruptia si tot ce e rau in Africa. Noi romanii suntem doar mediocrii. De aia avem jeg, maidanezi, coruptie, un stat socialist condus de alogeni, institutii de stat conduse de prosti si mafioti romani si nu numai.
    IQ-ul este o mare problema si foarte diferit de la rasa la rasa. Al niggerilor e redus din cauza caracteristicilor rasiale. Pur si simplu au capul si mai ales cutia craniana mica. Compenseaza la bârnă si la bot. Romanii si balcanicii sunt mai putin inteligenti pentru ca sunt corciti cu „trupe romane” aduse de prin Egipt, Siria etc, si mai tarziu cu turci si cu toate natiile corcite din Imperiul Otoman.

    – World IQ Map
    http://www.washsummit.com/world-iq-map

    – World ranking of countries by their average IQ
    https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

    – Top 10 Countries by Highest Average IQ
    http://www.therichest.com/rich-list/top-10-countries-by-highest-average-iq/?view=all

    – Rasa si Realitate

    Dă clic pentru a accesa Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

    – Race Differences In Intelligence

    Dă clic pentru a accesa Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

    – Harta genetică interactivă a lumii. Cu cine ar fi înrudiţi românii
    http://www.activenews.ro/cultura-istorie/Harta-genetica-interactiva-a-lumii.-Cu-cine-ar-fi-inruditi-romanii-115512

    Niggerii, latinos, central si sud asiaticii, arabii, etc au nivel de viata scazut pentru ca pur si simplu sunt prosti. De aia isi distrug tarile si transforma totul intr-o groapa de gunoi si un ghetou peste tot pe unde ajung.
    Europenii si tarile albe isi distrug totul pentru ca pur si simplu sunt SOCIALISTI-COMUNISTI si UMANITARISTI-EGALISTI. Ii pupa pe evrei in cur cu tot cu ideologiile pe care evreii le promoveaza dar nu le respecta.
    Evreii prospera pentru ca SUNT UNITI SI CAPITALISTI si NU URMEAZA IDEOLOGIILE PE CARE LE PROMOVEAZA.
    Mama Natura nu este nici corecta nici socialista/comunista nici activista egalitarista. Ea face ceea ce stie mai bine sa faca: SELECTIE! Samnta rea si ADN-ul prost dispare si nu supravietuieste..
    Asta este realitatea: cruda.

    Ce este acela un IDIOT UTIL cum actioneaza si cum isi distruge natia in interesul evreilor ne lamureste Yuri Bezmenov. DESCHIDETI OCHII SI ASCULTATI CU MARE ATENTIE:
    – KGB Defector on „Useful Idiots” and the True Face of Communism

    – Yuri Bezmenov: Deception Was My Job (Complete)

    – Yuri Bezmenov: Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society (Complete)

    Adevarul adevarat este ca cel putin 70-80% din populatia europeana si din Romania este incredibil de proasta, iresponsabila si imatura. Evreii si in ultimii zeci de ani chinezii au umplut tot globul de oameni de afaceri si de investitori, fiind recunoscuti ca antreprenori si bussinesmani, iar europenii si mai ales romanii sunt resunoscuti de slugi care stau cu mana intinsa la stat sa traiasca gratis. Asteapta tot felul de tatuci si investitori chiar si chinezi sa creeze locuri de munca si mai ales sa plateasca taxe. Muuuuuulte taxe!
    Nu e prost si stie ca de acolo va primii el gratis toate „ajutoarele sociale”, motiv pentru care explodeaza tarata in el cand aud ca investitorii isi protejeaza investitiile si profiturile prin fundatii sau offshoreuri. Cica „nu e corect” si aia ar avea „o datorie” de platit.
    Mda… imbecilitatea si lenea socialistilor nu are limite!

    – Impozitul pe venit, intre necesitate si japca
    http://www.bani-si-putere.ro/impozitul-pe-venit-intre-necesitate-si-japca/

    – Scandalul Panama Papers: 5 întrebări fatale pentru revoltații justițiari
    https://logec.ro/scandalul-panama-papers-5-intrebari-fatale-pentru-revoltatii-justitiari/

    – Jumuliți în Panama. Cine pe cine fură?
    http://riscograma.ro/9358/jumuliti-in-panama/

    Asta este Romania reala de astazi:
    – Viața ca vacanța (22.03.2015) – Pomana de la stat este suficientă pentru milioane de români

    Pana nu va disparea SOCIALISMUL, STATUL SOCIALIST SI IDIOTII CARE IL SUSTIN nu exista sansa pentru o viata mai buna. Atata timp cat banii oamenilor muncitori si productivi sunt confiscati cu forta pentru a fi distribuiti la tot felul te trântori, idioti, tigani, niggeri, musulmani, betivi si tot felul de cretini „egalitaristi” totul va ajunge la colaps. Egalitarismul si umanismul este o utopie falimentara.
    Doar evreii, chinezii si altii care sunt 100% capitalisti si isi protejeaja veniturile vor prospera. Numai un cretin poate crede ca va avea o viata (mai) buna atata timp cat banii proprii ii sunt confiscati cu forta din buzunar. De unde capital pentru educatie, investitii si orice, daca iti este confiscat uneori si in proporție de 60-70% ca in Suedia, Belgia, Franta, etc? ASTA ESTE OLIGOFRENIE PURA!
    Formula prosperitatii si abundentei este simpla: TAXELE SI IMPOZITELE TREBUIE SA FIE ZERO!

    Uite cum un SOCIALIST CRETIN, deși spune anumite lucruri bine, ocoleste total problema confiscarii cu forta prin taxe, impozite si accize a capitalului oamenilor simpli si vine cu o „solutie” 100% COMUNISTA: CONFISCAREA SI/SAU DISTRUGEREA CAPITALULUI DE LA CEI CARE AU.
    Incredibil! Ne intoarcem inapoi in bolsevism!
    – Timpul si banii in capitalism. Cine ni le ia si cine ni le ofera? Evolutia celor doua si perspectivele pentru omul de rind.
    http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2022:timpul-si-banii-in-capitalism-cine-ni-le-ia-si-cine-ni-le-ofera-evolutia-celor-doua-si-perspectivele-pentru-omul-de-rind&catid=1:latest-news&Itemid=50

    Intelegeti acum de ce oamenii bogati devin tot mai bogati?
    Pentru ca nu platesc taxe si impozite!
    Intelegeti acum de ce oamenii muncitori devin saraci?
    Pentru ca munca si capitalul le este confiscat prin plata taxelor si impozitelor!
    Numai un comunist imbecil considera ca eradichează saracia prin confiscarea averii bogatilor si distribuirea lor la saraci. Daca vrei sa scoti oamenii din saracie, atunci oamenii saraci trebuie sa faca ceea ce fac si oamenii bogati:
    – nu platesc taxe si impozite
    – acumuleaza capital
    – investesc capitalul si se dezvolta
    – acumuleaza mai mult capital
    – reinvestesc capitalul acumulat
    – acumuleaza avere pe care o pot lasa mostenire la urmasi.
    qed.

   • Lasa, ca astia de acum ne-au distrus mai tare decat Ceausescu. Nu imi place comunismul de fel, dar inainte nu murea nimeni de foame, acum mor pe capete. Capitalismul(oligarhismul) a ajuns mai rau decat ciuma rosie!

 3. „Capitalismul(oligarhismul) a ajuns mai rau decat ciuma rosie!”

  Am postat mai sus articol si cartea scrisa de Alinsky – „Rules for Radicals”.
  Imi pare rau sa iti spun dar ceea ce numesti tu „capitalism/oligarhism” este 100% socialism dupa reteta lui Alinsky si a altor debili mintali. Vezi „reteta”:

  Originile acestui socialism sunt aici:

  Dă clic pentru a accesa Marx_Engels_Manifestul_Partidului_Comunist.pdf

  Ca tot este de actualitate zilele astea…
  Cititi urmatoarele articole:
  – Războiul împotriva banilor e vechi
  https://logec.ro/razboiul-impotriva-banilor-e-vechi/

  – Contra coruptiei, India interzice cash-ul. La fel au făcut comuniștii în România și Coreea!
  https://logec.ro/contra-coruptiei-india-interzice-cash-ul-la-fel-au-facut-comunistii-romania-si-coreea/

  Situatia actuala a Romaniei:
  – În numele impozitării: Renunțați la bani!
  https://logec.ro/in-numele-impozitarii-renuntati-la-bani/

  – Este buna ideea guvernului de a plafona plățile în numerar?
  https://logec.ro/este-buna-ideea-guvernului-de-a-plafona-platile-in-numerar/

  Cunoasteti istoricul Romaniei si motivatia reala din spatele acestor actiuni?
  – Reforma monetară din 1952 „Toţi banii care erau în plus puteai foarte bine să-i bagi în sobă!”
  http://www.rador.ro/2015/01/26/reforma-monetara-din-1952-toti-banii-care-erau-in-plus-puteai-foarte-bine-sa-i-bagi-in-soba/

  bonus 1:
  – FMI vrea cheltuieli bugetare pentru femei. Probabil, impozite doar pentru bărbați?
  https://logec.ro/fmi-vrea-cheltuieli-bugetare-pentru-femei-probabil-impozite-doar-pentru-barbati/

  bonus 2:
  – De ce producția de bani înrăutățește inegalitatea veniturilor
  https://logec.ro/de-ce-productia-de-bani-inrautateste-inegalitatea-veniturilor/

  carte:
  – Ce le-a făcut Statul banilor noștri
  http://magazin.anacronic.ro/produs/ce-le-facut-statul-banilor-nostri/

  http://mises.ro/233/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s