Jim Carrey vorbeste despre Illuminati – „Sunt bolnav și obosit de secrete și minciuni”

Jim Carrey este un comediant bine-cunoscut. În ultima sa apariție publică, de pe 14 noiembrie din emisiunea lui Jimmy Kimmel, Carrey a decis să dezvaluie telespectatorilor cateva secrete mari, din interiorul Hollywood-ului care este controlat de catre Illuminati.

La intrarea pe scena, Carrey înaintează spre Kimmel si face un gest din mâini, așa cum se vede în imaginea de mai jos.

Mulțimea a strigat și l-a aplaudat jubiland intarea si gesturile facute, și nu a fost clar daca au țipat, fiind conștienți de simbolul facut din maini, sau dacă au fost pur și simplu încântați să vada actorul după ce a stat în ultimii ani la distanță de platourile de la Hollywood.

01 Jim Carrey Illuminati Jimmy Kimmel

În videoclipul, pe care il puteti vedea mai jos, Carrey petrece o perioadă lungă de timp facand din maini un simbol sub forma unui triunghi, în timp ce isi scoate limba prin centru triunghiului,in acest timp Kimmel il priveste curios din spatele biroului.

Publicul în cele din urmă se calmeaza dupa care Carrey ia loc la birou lui Kimmel, iar apoi Kimmel întreabă: „Ce este acest semn mai exact?

„Carrey se uita surprins la Kimmel,” Oh, parca nu știi ce este „, glumește el. Kimmel răspunde „Nu, chiar nu stiu.”

„Deci tu nu știi ce este, Jimmy Fallon nu știe, David Letterman nu știe ce este, toate benzile desenate din show-biz nu știu ce este acest semn? „ii raspunde în timp ce arata triunghiul din nou.

Pentru cei care nu stiu la ce se refera Carrey, triunghiul cu un simbol în mijloc (de obicei un ochi) reprezintă Illuminati, un fel de guvern ascuns care are legături în cele mai mari industrii de astăzi, inclusiv in sistemul financiar, in divertisment, in industria militara, și chiar in sistemul religios. simbolurile Illuminati au devenit omniprezente la Hollywood, așa cum se vede în foarte multe filme, emisiuni de televiziune, videoclipuri muzicale, și chiar spectacole live.

După ce Kimmel continuă să nege ca nu stie ce semn face Carrey, Carrey dezvăluie în cele din urmă,

„Haide, Jimmy, am venit aici pentru a dezvalui toata treaba asta. Sunt bolnav și obosit de secrete și minciuni, este simbolul secret al Illumi-nutty, și tu faci parte din toata treaba asta. Si face din nou semnul batjocoritor. „Audienta izbucneste in ras.

Carrey continuă să explice (cu un ton nu-așa-de grav) „cât de mulți oameni din industria de divertisment au fost angajati de guvern pentru a distrage atenția maselor de a ne face pe noi fericiți și docili, astfel încât să nu stim ce se întâmplă pe la spate cu adevărat. Carrey mai adaugă, de asemenea, că ei decid aceste lucruri – „Uitati-va ce fac in padure dezbracati.”

Mai departe Carrey arată că Illuminati încearcă să transforme masele în „drone de consum”, primind un apel telefonic fals la care se face ca răspunde. Privim cum fața lui se transformă imediat intr-una serioasa, iar Kimmel curios întreabă cine a fost.

Carrey este acum ca un zombie, și apoi se intoare catre Jimmy si ii spune, „Imi pare rau, Jimmy, am fost TEMPO-RAR între-rupt de iPhone-ul 6+, cu afișaj HD,” publicul erupe în râs și urale .

Scena se încheie cu o referire la noul său film, Dumb and Dumber, lăsând publicul bine dispus.

Este adevar in spatele glumei lui Jom Carrey?

Deși a existat o nuanță aparenta de umor la reprezentatia lui Carrey, multe dintre lucrurile pe care le-a menționat sunt, de fapt, bazate pe un mare adevăr. Termenul „Illuminati”, vine cu conotații de conspirație, cu toate acestea, termenul pur și simplu se referă la bancherii(satanistii) de cel mai înalt nivel, care dețin controlul pe majoritatea planetei. Rothschild și Rockefeller, pentru a-i numi pe cei mai importanti.

01 cremation_of_care

Bohemian Grove: în fiecare an, un grup de oameni implicați la cel mai inalt nivel in politică și finanțe se întâlnesc în secret într-o zonă din California si asista la tot felul de ritulari care mai de care mai ciudate.

Detalii despre Bohemian Grove puteti urmari in filmuletul urmator:

Jim Carrey la asta s-a referit in emisiunea lui Jimmy Kimmel.

02 illuminati-beyonce-sign

Beyonce aratand acelasi semn despre care Carey facea misto.

03 jay-z-kanye-west-rihanna-run-this-town-roc-illuminati-pyramid-freemason-sign-triangle-devil

La fel fac si cantaretii Jay Z, Kanye West, si Rihanna

01 dollar-pyramid-on-white-background-macro

Triunghiul si ochiul atotvazator se pot observa pe bacnota de un dolar a SUA

Cum este menționat mai sus, aceste familii au legături practic cu fiecare industrie care există astăzi, inclusiv la Hollywood. Originile acestor familii sunt, de asemenea, conectate la organizații oculte ezoterice, cum ar fi Masoneria.

Aceste simboluri oculte, cum ar fi triunghiul și ochiul atotvazator de acolo isi trag originea. Teoria afirmă că multi aspiranti la Hollywood afișeaza aceste simboluri, pentru a-si arăta loialitatea față de „elita globală” și să fie vazuti mai bine in cadrul industriei.

Unii ar putea crede ca Jim Careya facut misto de de cei care vorbesc despre Illuminati, însă, având în vedere ca acelasi Carrey este cunoscut publi pentru implicarea sa în cadrul „mișcarii pentru adevăr”, am putea sa ne intrebam în mod natural, dacă acest apariție publică a fost o tactică planificata pentru conștientizarea publicului in legatura cu elita globa.

Cu audinta pe care o are emisiunea lui Jimmy Kimmel, ar fi cu siguranta o oportunitate perfectă de a face acest lucru. – humansfree.com

Nu stiu daca ce a facut Jim Carey e o batjocura la cei care au deschis ochii si au vazut realitatea care ne inconjoara sau pur si simplu a fost un mesaj cat se poate de clar catre cei care conduc lumea, cum ca el ar sti despre aceste lucruri si vrea sa le expuna si public. Dar un lucru e cat se poate de real, ceea ce a declarat, este realitatea crunta in care ne aflam si toate aceste aspecte prezentate mai sus sunt adevarate, nici decum doar simple teorii ale conspiraitei.

Pentru a intelege mai bine cele prezentate anterior, urmariti va rog si link-urile de mai jos:

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Jim Carrey vorbeste despre Illuminati – „Sunt bolnav și obosit de secrete și minciuni”&8221;

  1. Jim este foarte implicat in lucrurile murdare de la hollyweird deci imi este greu sa Cred ca a devenit baiat bun . O sa vedem ce ii rezerva viitorul acestui domn .

  2. N-ar fi el nici primul si nici ultimul care demasca masoneria intr-un fel sau altul in mod public , fiecare de pe pozitia pe care o are in societate , indiferent de ce a fost sau ce n-a fost , pana in prezent .
    Important pentru noi este orice mesaj din partea oricui , sub orice aspect , cu scopul de a fi perceput de public .

    • Eu cred ca a facut asta intentionat,acesti draci care se considera iluminati,vor sa se faca cunoscuti incetul cu incetul,asa lumea ii accepta mai usor(doar cei interesati),si trec peste orice prejudiciu din punct religios considerind ceva normal toata mascarada care o pregatesc acesti Masoni si adeptii lor.Sigur este ca ne asteapta zile grele ,si doar D-zeu ne mai poate aiuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s