Visul American. Birocrația statului ameninta o mamă ca ii ia copilul, daca familia ei nu se supune la vaccinarile gripale.

Tacoma, WA – Birocrația statului ameninta o mamă ca ii ia copilul, daca familia ei nu se supune la vaccinarile gripale.

vaccine

Aceasta este drama prin care trece în prezent. Jamie Smith. Departamentul Social și de Servicii de Sănătate (DSHS) a dat termen familiei Tacoma până în februarie pentru a se conforma cu regimul mandatat de vaccinuri gripale – impus fiecarui membru al familiei – sau altfel il vor pierde pe cel mai mic dintre copii, un copil adoptat in varsta de doua saptamani, care s-a născut de Crăciun.

Doamna Smith este o mama adoptivă dedicata, și a adoptat șapte copii. Ea creste în prezent cinci copii, inclusiv o fetita adoptata în vârstă de 4 ani. Obiecția ei la vaccinuri se bazează pe faptul ca nu le considera sigure si pot ameninta sanatatea copiilor, a dezvăluit într-un interviu cu agentia de stiri KOMO:

„Am făcut o mulțime de cercetari  și nu-mi plac efectele secundare pe care le au aceste vaccinuri.”

Smith spune că este îngrijorata de mercurul din vaccin și efectele sale asupra creierului. Ea nu vrea ca ea sau cei cinci copii sa fie expusi la asa ceva. chiar daca asta înseamnă sa-l piarda pe cel mic.

„M-am gândit foarte mult”, a spus Smith. „Din păcate, am să mă gândesc in primul rand la copiii noștri, care sunt în casă acum și la siguranța lor, care sunt mai importante decat incercarea de a lupta pentru a-l menține pe cel mic.”

Printre ingredientele alarmante care compun vaccinul si pe care l-a sesizat doamna Smith este Thimerosalul, un stabilizator, medicament care conține mercur de etil compus, o neurotoxina cunoscuta. Vaccinurile antigripale populare, cum ar fi Fluzone, FluLaval sau Fluvirin conțin fiecare Thimerosal.

fluzone-label

Informatii despre Fluzone

Vaccinurile gripale, cum ar fi cele enumerate mai sus, sunt responsabile pentru o serie de tulburari neurologice si a altor efecte secundare grave. Potrivit raportului DOJ privind Programul de Compensare National pentru cei afecatati de Vaccinuri – care se ocupa cu reclamatiile privind daunele provocate de catre vaccinuri, peste jumătate din revendicările compensatorii manipulate între 5/16/2013 la 8/15/2013 au fost pentru reacții adverse la vaccinuri impotriva gripei. Printre reactiile adverse enumeram:

Sindromul Guillain-Barré, mielopatie și radiculopatie; psoriazis si artrita psoriazica;  polineuropatie demielinizantă inflamatorie cronica; erupții cutanate, oboseală, și cicatrici; rani ale umarului legate de administrarea vaccinului, boli autoimune demielinizante, bursita, paralizie și urticarie; nevrita brahiala bilaterala; meningoencefalită și nevrita optica; mielita transversa, fibromialgie; encefalomielita diseminata acută; artrita reumatoidă;si alte afecțiuni pulmonare, inclusiv moarte.

În ciuda acestor preocupări reale, obiecții formate în cunoștință de cauză de catre doamnei Smith, vaccinarea este impusa cu forta de catre sistemul birocratic. Decizia curtii a dispus ca ea, soțul ei și fiecare dintre ceilalți copii trebuie să fie injectati cu droguri, sau altfel familia lor va avea de suferit, iar prețiosul lor „copil venit de Crăciun” le va fi luat.

„Speram ca actiunea noastra va face ca statul sa ofere cel puțin derogări sau sa faca ceva astfel încât copiii sa nu mai fie luati din casele lor”, a declarat doamna Smith pentru KOMO News. – thedailysheeple.com

Acesta este visul american si cea mai libera tara din lume – Ori te vaccinezi si-ti distugi familia ca sa va putem controla vietile, ori va luam copii si facem noi ce vrem cu ei!

Pentru o mai buna intelegere a celor descrise mai sus, urmariti va rog si:

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Visul American. Birocrația statului ameninta o mamă ca ii ia copilul, daca familia ei nu se supune la vaccinarile gripale.&8221;

  1. Comportament tipic nazist din lagarele de concentrare , cand oamenii erau fortati sa se lase vaccinati si folositi ca si cobai in diferite experimente naziste , fara voia lor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s