PARINTI!!! Urmariti cu MARE ATENTIE urmatorul documentar care vorbeste despre imensul PERICOL la care ii expuneti pe copiii dumneavoastra cand decideti sa-i VACCINATI: Vaxxed From Cover Up to Catastrophe!!!

Dragi romani, dupa cum bine stiti Romania este foarte aproape de a impune vaccinarea obligatorie, un lucru deosebit de grav atat din punct de vedere al liberatii cetateanului de a alege, cat si din punt de vedere al efectelor deosebit de periculoase pe care le pot reprezenta vaccinurile.

Cu ocazia prezentarii acestui documentar creat de profesionisti, dar ignorat in totalitate de media centrala de la noi, vreau sa atrag inca odata atentia, ca ceea ce ni se pregateste este foarte grav, iar daca continuati sa ramaneti indiferenti si sa aveti o atitudine pasiva si la aceasta noua lege dementa in care de data acesta este pusa direct in joc viata copiilor nostri, inseamna ca nu mai avem nicio o speranta pentru viitorul acestei natiuni. Somnul poate naste monstri, asa ca TREZIREA DRAGI ROMANI!

Urmariti va rog de asemenea si ce intrebari ridica Robert De Niro la o televiziune americana despre efectele daunatoare ale vaccinurilor:

In link-ul de mai jos puteti de asemenea urmarii un alt celebru material interzis in media centrala din Romania si care ne prezinta faptul ca cei care produc aceste vacinuri habar nu au ce efecte pot avea:

VIDEO. Vaccinurile ucigașe – Spovedania unui consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur – lider mondial pe piața vaccinurilor

Foarte interesant de urmarit si urmatoarele materiale:

In link-ul urmator https://petitieonline.net/petitie/25034144,  aveti si o petitie on-line unde puteti semna inpotriva vacinarii obliagorii, dar dupa cum bine stiti aceste petitii on-line, aproape ca nu au nici un efect, asa ca cel mai importnat lucru este sa informati toate cunostintele dumneavoastra despre acest pericol al vaccinurilor obligatorii si sa sustineti cat mai vocal aceasta impotrivire.

Doamne ajuta!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s