America. Cazuri de copii care au dezvoltat autism, în urma vaccinărilor de rutină

În linişte şi fără prea multă fanfară, Programul Federal de Compesare cu privire la Leziunile provocate de vaccinuri (VICP) din SUA (o instanţă neoficială, al cărei scop principal este să apere industria vaccinurilor de responsabilitatea cu privire la leziunile provocate de produsele lor), a recunoscut că vaccinurile provoacă autismul.

Huffington Post a prezentat cazurile a încă doi copiii care au dezvoltat autism, în urma unor vaccinări de rutină. Părinţii acestor doi copii au primit milioane de dolari care să îi ajute să îşi plătească îngrijirea specială de care au nevoie pentru toată viaţa.

Primul caz a implicat un băiat de zece ani, pe nume Ryan, din California, care a înregistrat un regres rapid într-o tulburare din spectrul autismului (ASD), în urma unor vaccinări de rutină pe care le-a făcut între 2003 şi 2005, mai exact în urma combinaţiei dintre vaccinul rujeolic, rubeolic (MMR) şi cel pentru oreion. Înainte de a fi vaccinat, Ryan era un băiat perfect sănătos, chiar mult mai avansat decât alţi copiii de vârsta lui. Însă, după ce a primit vaccinul MMR pe 19 decembrie 2003, acesta a dezvoltat destul de rapid encefalopatie, adică o inflamaţie cerebrală serioasă.

Familia şi prietenii lui Ryan au depus mărturie înaintea instanţei neoficiale spunând că efectul cumulat al vaccinărilor multiple la care a fost supus băiatul între 2003  şi 2005 l-au făcut să sufere de “disfuncţii mediate neuroimunologice sub forma astmului şi ASD”, o declaraţie pe care guvernul federal a validat-o în cele din urmă, câţiva ani mai târziu. Familia lui Ryan a primit în cele din urmă despăgubiri financiare pentru “prejudiciile create de vaccin”, dar detaliile pertinente ale cazului au fost ţinute departe de opinia publică.

Ryan a primit o sumă forfetară de 969.474,91 de dolari, pentru a acopri “pierderile de venit viitoare (648.132,74 de dolari), durere şi suferinţă (202.040,17 de dolari) şi cheltuielile de îngrijire a vieţii în primul an de boală (119.302 de dolari)”, plus 20.000 de dolari pentru cheltuielile de până la acel moment. O altă sumă confidenţială, câteva milioane de dolari, vor fi investite în anuităţi pentru a acoperi costurile anuale pentru viaţă, care ar putea ajunge la peste zece milioane de dolari.Aproape 80.000 de dolari au fost alocaţi pentru terapia ABA a autismului.

Cel de-al doilea caz

În mod asemănător, o fetiţă pe nume Emily a dezvoltat o tulburare de convulsii şi o formă de ASD, cunoscută sub numele de tulburare de dezvoltare omniprezentă, după ce a fost vaccinată împotriva difteriei, tetanosului şi tusei convulsive, precum şi cu MMR, HIB (gripă hemofilică de tip B) şi Prevnar (vaccin pneumococic conjugat), atunci când avea 15 luni.

Potrivit dosarului lui Emily, fetiţa a făcut febră de 40,9 grade Celsius după ce a fost vaccinată, dupăa care au urmat convulsii, episoade de tremurat şi o erupţie cutanată de tip rujeolic.

Iniţial, guvernul a încercat să nege faptul că leziunile lui Emily au fost cauzate de vaccinuri.Inculpaţii au încercat chiar să nege că Emily era într-adevăr bolnavă. Însă, într-un final, medicii au confirmat că Emily a dezvoltat ASD, iar guvernul s-a hotărât să soluţioneze cazul, acordând familiei o despăgubire financiară pentru leziunile induse de vaccinare. În cazul lui Emily, instanţa nu a recunoscut direct că vaccinurile au fost cauza leziunilor fetiţei, dar faptul că a renunţat la apărare nu are nicio altă explicaţie logică.

Emily a primit o sumă forfetară de 1.030.314,22 de dolari “pentru pierderile de venit viitoare (739.989,57 de dolari), durere şi suferinţă (170.499,77 de dolari) şi cheltuieli de îngrijire a vieţii pentru primul an (119.874,88 de dolari), plus 190.165,40 de dolari pentru cheltuielile de până atunci”. O parte din aceşti bani vor fi alocaţi pentru terapia ABA a autismului.

În funcţie de plata din primul an, o sumă estimată la nouă milioane de dolari va fi investită în anuităţi pentru cheltuielile anuale de-a lungul vieţii, care pot ajunge şi până la 50 de milioane de dolari.

În trecut, instanţele au recunoscut că vaccinurile provoacă leziuni cerebrale şi dezvoltă autism

În 2008, Curtea Federală SUA a recunoscut că vaccinurile, şi în special cele care conţin conservantul pe bază de mercur Thimerosal, pot determina dezvoltarea autismului. O fetiţă, a cărei identitate este ţinută secretă pentru protecţia familiei, a primit compensaţii după ce o serie de vaccinuri au determinat dezvoltarea unor simptome grave de autism, inclusiv pierderea capacităţii de vorbire, inhibarea oricărui răspuns la mesajele verbale şi imposibilitatea unui contact vizual, printre alte lucruri.

În anul anterior, un băiat pe nume Bailey a primit compensaţii financiare, deoarece a suferit o convulsie şi a dezvoltat Encefalomielită Diseminată Acută (ADEM), după ce a fost vaccinat împotriva rubeolei. Familia lui Bailey a primit despăgubiri pentru leziunile copilului, pe care instanţa le-a recunoscut, cu reticenţă, ca fiind urmări ale vaccinului. – financiarul.ro

Urmariti va rog si:

2 gânduri despre &8222;America. Cazuri de copii care au dezvoltat autism, în urma vaccinărilor de rutină&8221;

 1. Vaccinul , pericol de MOARTE !!! Nu va vaccinati copiii daca vreti sa-i aveti sanatosi !
  Vaccinarea face parte din Planul de decimare a populatiei Globului , pe langa , medicamentele care s-au introdus in farmacii in urma cu doi , trei ani , dupa ce s-au retras medicamentele ieftine si bune cunoscute de toata lumea si pe langa toate otravurile introduse in alimente, fructe si legume (aditivi , conservanti , etc), cat si din aer .

 2. De ce studiul facut de anti vaccinisti .. n-a gasit legatura cu autismul? https://www.sciencebasedmedicine.org/antivaccine-activists-fund-a-study-to-show-vaccines-cause-autism-it-backfires-spectacularly/
  Cumva presei ii mai trebuie inca 2 ani sa gaseasca acest studiu? De ce exista cazuri de oameni anti vaccinisti care au devenit pro?
  http://www.voicesforvaccines.org/category/anti-vax-to-pro-vax/
  http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/child-pays-price-for-anti-vaccine-misinformation/
  http://globalnews.ca/news/2079381/boy-dies-from-diphtheria-in-spain-parents-had-rejected-vaccine/
  http://www.iflscience.com/health-and-medicine/spanish-boy-diphtheria-dies
  Aparent, ca unii sa se trezeasca trebuie sa aiba un deces in familie cauzat de bolile pentru care putea fi vaccinat. Aparent.
  Ia stai, mai avem de conspiratie inversa. Exista cat mai multe articole care nu dau toate informatiile despre vaccinuri si influenteaza oamenii sa devina anti-vaccin bazat pe wordpress studies. Cat mai multi oameni incep sa nu se mai vaccineze si atunci apar decesuri de la boli care nu si-au mai facut aparitia in 20 de ani. Manipulare mass media adica scoaterea din context a ceea ce a zis Bill Gates si punerea titlului ” Bill Gates vrea sa depopuleze prin vaccinuri” desi daca asculti toata conferinta in care a vorbit o sa observi dupa ca se referea la oferirea mamelor o educatie asupra contraceptivelor si resurselor contraceptive pentru a nu mai ramane insarcinate din greseala la fel ca si ridicarea stigmei avorturilor. Opa, e total diferit fata de ceea ce a pangarit media si daca tot sunt atat de transparenti acesti oameni anti vaccin… de ce sterg comentariile cu pareri care aduc argumente impotriva parerilor lor, de ce se folosesc de discriminarea copiilor cu HIV ca sa zica „aia sunt mai privilegiati”. De ce sunt atat de ascunsi si se folosesc de articole fara baze stiintifice? De ce iluminatii doctori ortodoxi ii zic unei pacienta ca si-a condamnat copilul la suferinta si ca n-au cu ce sa o ajute fiindca a facut vaccinul? Daca Cristea Thodea Gross e atat de transparenta, de ce nu verifiam cum aceste articole ii cresc vanzarile la cartea ei fiindca ma indoiesc ca face toate aceste lucruri pentru binele populatiei. Oare cu cat sunt platiti acesti oameni sa scoata informatii din context si sa scrie un articol impotriva vaccinurilor? Ei cumva isi asuma responsabilitatea legala in cazul in care copii mor de la vreo boala a copilariei fiindca n-au fost vaccinati? Nu, or sa zica ca cititorul a fost prost fiindca nu s-a dus la medic si s-a luat dupa media. Atunci, mai bine credem media fara nici o responsabilitate legala in cazul in care se intampla ceva decat un medic care iti plateste daune sau poate ajunge la inchisoare daca iti greseste tratamentul? Nimeni nu zice ca un vaccin e perfect dar sunt atatea tari care o duc mult mai bine dpdv al sanatatii decat noi si au vaccinuri obligatorii. Pana la urma.. cine iti salveaza copilul daca se intampla ceva? Medicul sau media?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s