Romania de la COMUNISM la FASCISM! Un nou proiect de lege totalitar care prevede OBLIGATIVITATEA VACCINARII este pe cale de a deveni oficial!

Un proiect de lege prevede obligativitatea efectuării a opt vaccinuri înainte ca un copil să fie înscris la școală sau grădiniță, informează hotnews. Proiectul urmează a fi pus în dezbatere publică.

Proiect de lege TOTALITAR în privința vaccinării. Pentru a fi înscriși la școală sau grădi, copiii trebuie să suporte OPT vaccinuri obligatorii. Părinții, considerați INFRACTORI dacă nu-și vaccinează copiii până la 3 ani

Astfel, în România vor deveni obligatorii vaccinuri administrate împotriva hepatitei B, a difteriei, tetanosului, pertussis, poliomielitei, rujeolei, oreionului și rubeolei. Sursele contactate de hotnews afirmă că pe această listă urmează să fie înscris și BCG vaccinul contra tuberculozei.

Proiectul de lege menționează faptul că părinții nu mai trebuie întrebați, explicit, dacă doresc să-și vaccineze copilul, plecându-se de la premiza că sunt de acord cu vaccinarea, din oficiu. Cu alte cuvinte, un părinte trebuie să facă o cerere scrisă pentru a refuza vaccinarea, adică exact același sistem care în cazul orei de religie, a fost considerat neconstituțional de către Curtea Constituțională.

Înscrierea copiilor la grădinițe și școli, fie de stat sau private, se va face doar după prezentarea de către părinți a dovezii vaccinării copilului. Sunt exceptați doar copii „care fac dovada contraindicațiilor medicale definitive pentru anumite vaccinări”.

Dacă la înscrierea la grădiniță/școală, părintele nu va putea prezenta dovada vaccinării complete, atunci va trebui să aducă de la Comisia Județeană de Vaccinare un document în care să fie precizate clar datele de recuperare în următorul an a vaccinării cu vaccinurile care previn bolile menționate.

Dacă nici după un an vaccinarea nu va fi completă, instituția nu-l mai poate înscrie pe copil, iar directorul are obligația să aducă cazul în atenția comisiei județene de vaccinare. Copilul va putea fi înscris la grădiniță/școală doar după ce medicul de familie va scrie pe adeverință sintagma „antecedente vaccinale complete corespunzătoare vârstei”.

Proiectul de lege prevede amenzi foarte mari. Astfel, grădinițele și școlile care acceptă înscrierea copiilor fără adeverință din partea medicului care să ateste vaccinarea corespunzătoare vârstei, vor primi amenzi de la 5.000 la 10.000 de lei. Aceeași sancțiune o vor primi și medicii de familie și medicii implicați în activitățile de vaccinare dar care nu respecta prevederile legale si se afla la a treia abatere. Amenzi de la 2500 la 5000 de lei vor primi autoritatile locale care nu identifica situatiile de neglijare medicala a copilului.

Amenzi de la 1000 la 2500 de lei vor primi scolile care incalca legea mentinand in colectivitate copiii in continuare nevaccinati la un an de la stabilirea calendarului de recuperare a vaccinarii si care nu anunta aceasta situatie comisiei judetene de vaccinare (exceptie sunt copiii cu contraindicatie medicala definitiva).

Amenzi de la 500 la 1000 de lei vor primi directiile de sanatate publica, medicii de familie si scolile care nu suspenda copiii nevaccinati in cazul aparitiei unor focare de epidemie. Constatarea si aplicarea amenzilor se face de catre directiile judetene de sanatate publica.

Deși părinții nu sunt vizați de amenzi, aceștia pot fi denunțați de o comisie dacă nu și-au vaccinat copilul până la vârsta de trei ani privind „infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului de către părinți”. – activenews.ro

Se pare ca sistemtul s-a pus serios pe treaba, si iata ca in mai putin de 3 luni de zile, avem mai multe legi care sunt aprobate sau in decurs de aprobare si care vor ingradi din ce in ce mai mult libertatile cetatenilor, trasformand Romania intr-un stat totalitar condus de la Bruxelles.

Legea 217(antiloegionara) – oficializata

Legea Big Brother– oficicializata

Legea  defaimarii sociale – in curs de oficializare

Legea Obligativitatii Vaccinarii – in curs de oficializare

Toate aceste fome nu numai ca incalca flagrant constitutia tarii, dar elimina orice forma de democratie. Domnii conducatori dau legi impotriva fascismului, dar prin aceste legi nu fac decat sa transforme Romania tocmai intr-un stat fascist.

Din pacate reactia romanilor este ca de obicei foarte palida, numarul celor care constentizeaza grvaitatea acestor legi fiind foarte mic, iar nemultumirile sunt exprimate mai mult simbolic, din fata tastaturii.

Sincer, nu cred ca vom mai putea face ceva in fata invaziei acestor lacuste sugatoare de resuse, de adevar, de liberatati, de frumos, de vieti, de tot ce reprezinta o fiinta umana cu constiinta si valori morale, curate, crestine, autentice, cum ne-a lasat bunul Dumnezeu. Iar odata cu disparitia acestor calitati, ramane omul gol, expus, fricos, las, nepasator fata de ceilalti, omul perfect pentru viitoarea forma pe care doresc mai marii lumii sa o dea societatii, niste zombii crescuti special pentru Noua Ordine Mondiala.

Tot adevarul  despre efectele daunatoare a vaccinurilor, il puteti afla citind categoria: Vaccinuri

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Romania de la COMUNISM la FASCISM! Un nou proiect de lege totalitar care prevede OBLIGATIVITATEA VACCINARII este pe cale de a deveni oficial!&8221;

  1. Toate aceste boli enumerate mai sus , contin virusi pentru aceste boli . Cine se vaccineaza , se imbolnaveste de aceste boli , clar pentru toata lumea . Sa indrazneasca sa vina la mine si sa ma oblige sa fac vaccin , ca il fac eu aceluia care incearca !!!
    Cred ca ar trebuie o revolta populara in masa , si rasturnati de la putere acesti CRIMINALI ODIOSI !!!

  2. satana deja lucreaza pe fata prin prostii de politicieni, sclavii lui. nu se mai teme de 10 bloguri si 10 mii de protestanti, in vreme ce are la picioarele lui zece milioane de sclavi bine spalati pe creier, obedienti sau complet lipsiti de reactie si vointa proprie
    deja avem in fiecare luna cate o noua lege fascisto-comunista, in curand se va alege praful de tara asta, dupa cum s-a si profetit….nu conteaza cate mitinguri se organizeaza, in parlament se va vota dupa cum dicteaza satana, pt ca nu pot fi trasi la raspundere de popor, nici macar de Biserica, patriarhul e tot mai gras si dolofan si tot mai autist, singura lui grija e sa termine catedrala , e un pastor care si-a tradat turma si in curand isi va lua pedeapsa, asa cum e scris in scriptura pt toti pastorii care tradeaza oile

  3. pai daca pe ala care se ocupa il cheama STRAINU CERCEL. ce semn sa mai ceri de la divinitate. e clar strain de neam si actioneaza ca un strain, dar pe banii nostrii.
    Eu am sa-mi educ nepotii acasa, caci oricum la scolile de stat e pierdere de vreme….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s