POLITICENI, CIULITI BINE URECHILE!!! 3 MILIOANE DE VOCI – Spot de campanie pentru referendumul de revizuire a Constitutiei in care sa se specifice clar ca FAMILIA ESTE UNIUNEA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE!

Am mai vazut pe la TV ca unii sunt pentru parteneriatele civile intre persoane de acelasi sex, dar nu sunt de acord cu casatoriile, ca sa va fie clar, parteneriatul civil este un viclesug, un prim pas spre aceste casatorii, acest lucru intamplandu-se in toate tarile unde acum casatoria intre persoane de acelasi sex este legala.

De ce este atat de importanat ca aceasta modificare sa fie facuta clar in Constitutie?

In primul rand acest lucru este o normalitate, iar in al doilea rand aceasta normaliate ar fi protejata si ar bloca din start orice incercare a acestor depravati, de a reusi vreodata sa impuna cu forta aceste casatorii impotriva majoritatii, chiar daca la un moment dat parlamentarii care pana acum au respins categoric aceste parteneriate civile, ar putea intr-o zi sa le dea unda verde.

Publicitate

11 gânduri despre &8222;POLITICENI, CIULITI BINE URECHILE!!! 3 MILIOANE DE VOCI – Spot de campanie pentru referendumul de revizuire a Constitutiei in care sa se specifice clar ca FAMILIA ESTE UNIUNEA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE!&8221;

   • Am inteles foarte bine ceea ce se cere si din acest motiv am pus intrebarea. Ceea ce se trece in Constitutie este baza legislatiei. Din acest motiv trebuie sa ne gandim la toate aspectele legislative. Sa nu uitam de cate ori au fost probleme cu articole din constitutie care ingreunau viata de zi cu zi ulterior. Nu mai trageti concluzii infierbantati ca nu va ajuta cu nimic. Intrebarea este ce facem cu familiile mono-parentale, daca trecem ceea ce ati spus in Constitutie? Nu mai sunt familii?!

   • La ce faci tu referire e cu totul si cu totul altceva. Chiar si familiile despartite din diferite motive vor fi considerate familii conform acestei schimbari, dar atata timp cat copiii au parinti de sexe diferite. Deci nu aduce nici o atingere acestei situatii.

  • VIclenie draceasca!
   Cum de va rabada Dumnezeu sa va legati si de barbatul sau femeia ramasi vaduvi,care se trudesc sa-si creasca singuri copii!
   Nu aveti masura deloc!

   • pot sa-si creasca singuri copii si daca au divortat! nu inteleg de ce va imflamati-sunt situatii din viata de zi cu zi

 1. Asa sun si politicienii nostri….”Un cocos alearga dupa o gaina sa o calce.In timp ce fugea gaina de cocos,aceasta se gandeste: daca stau, zice ca-s c…….a,daca fug, zice ca-s proasta…mai bine ma impiedic! ”Ai nostri” asteapta alegerile,dupa…..Dumnezeu cu mila!

 2. Asa sunt si politicienii nostri….”Un cocos alearga dupa o gaina sa o calce.In timp ce fugea gaina de cocos,aceasta se gandeste: daca stau, zice ca-s c…….a,daca fug, zice ca-s proasta…mai bine ma impiedic! ”Ai nostri” asteapta alegerile,dupa…..Dumnezeu cu mila!

  • Bogdan, nimic nu este gratis, deja memorandumul sa pus in aplicare, sa inceput cu concerte in biserici, spitalele vor deveni adevarate centre de exterminare, vom asista la un auschwitz la nivel planetar, deja citeam pe active news o stire in care sa propus crearea de morgi mobile adica autotrenuri frigorifice ca vezi doamne in caz de calamitati dar cine stie ce se urmareste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s