Obama a promulgat “Legea de Protejare a Monsanto”

Presedintele Barack Obama si-a facut campania bazandu-se pe promisiuni de inchidere a inchisorilor secrete, dezincriminarea marijuanei, echilibrarea bugetului, respectarea Amendamentului 2 si pe crearea unui sistem sanitar cu preturi accesibile. Dar iata ce s-a intamplat: explozia datoriei nationale (16 trilioane de dolari acum si e in crestere), semnarea NDAA, arogarea unei noi puteri si anume aceea de a putea ucide orice american, oricand, chiar si pe sol american, folosirea dronelor militare, care ucid copii peste mari si tari, atacarea Constitutiei, dublarea preturilor asigurarilor de sanatate si distrugerea economiei Statelor Unite.

538dbfe813dfa_image1

Dar asta nu e tot.
Acum, Obama a promulgat “Legea de Protejare a Monsanto”, injunghiind America drept in inima inca o data si demonstrand ca indiferent de cat de convingatori apar politicienii in decursul campaniilor electorale, acestia sunt, in final, niste mincinosi sociopati.
Legea de Protejare a Monsanto, parte a HR 933, permite Monsanto sa treaca peste curtile de justitie federale ale Statelor Unite pe subiectul semanarii de culturi experimentale modificate genetic in intreaga tara. Chair daca aceste culturi experimentale se dovedesc a fi extrem de periculoase sau chiar daca produc infestarea altor culturi, guvernul SUA nu mai are nicio putere judiciara pentru a le impiedica sa fie semanate si recoltate.
Asa cum raporteaza ibtimes.com, legea “impiedica instantele de judecata federale sa aiba posibilitatea de a stopa vanzarea sau semanarea de recolte si seminte modificate genetic, indiferent de consecintele asupra sanatatii produse de consumul acestor produse, consecinte care pot aparea in viitor”.

Organismele modificate genetic (OMG) se sustrag tuturor reglementarilor: America a devenit un urias experiment Monsanto

Prin aprobarea de catre Senat a acestei legi, lobbyistii biotehnologiilor sunt la numai un pas de a se asiguraca noile lor recolte OMG se pot sustrage oricarei cenzuri stiintifice serioase sau de reglementare.
Aceasta lege periculoasa ii impiedica pe judecatori sa isi exercite mandatul constitutional de protejare a consumatorilor, a drepturilor fermierilor si a mediului, deschizand calea semanarii de noi culturi modificate genetic netestate, punand in pericol fermierii, cetatenii si mediul inconjurator.

Conspiratia corporatisto-guvernamentala este fascism

Aceasta noua lege obliga Agentia Statelor Unite pentru Alimente si Medicamente sa acorde automat toate autorizatiile pentru semanarea de OMG solicitate de Monsanto si alte firme biotech, acordand in mod efectiv Monsanto dominatia asupra guvernului Statelor Unite. Aceasta este insasi definitia notiunii de fascism, a forma de guvernare tiranica, in care corporatiile conspira cu guvernul pentru distrugerea si confiscarea drepturilor, puterilor si bunurilor, lasandu-i pe cetateni impovarati si lipsiti de putere.

Preluare dintr-un articol de Mike Adams – votp.info

Urmariti va rog si:

Compania americana Monsanto incearca sa acapareze lantul alimentar mondial si sa aiba un control pe hrana omenirii!

3 gânduri despre &8222;Obama a promulgat “Legea de Protejare a Monsanto”&8221;

  1. Acesta este unul din proiectele Planului papusarilor de otravire in masa a populatiei Pamantului , insa , toate aceste culturi modificate genetic de pe pamantul Americii , pot fi distruse intr-o clipita de cataclismele care se abat asupra SUA tot mai des in ultimul timp , iar Dumnezeu va avea grija de asta !
    In SUA cat si in Anglia si mai ales in tarile scandinave , exista multe ferme care cultiva legume si fructe bio , la scara mare si vor lua atitudine impotriva legalizarii acestui act pirateresc care da frau liber Gigantului Monsanto . Multe state nu vor adopta politica criminala a acestei Companii sataniste a papusarilor , intrucat multi oameni de stiinta si specialisti in domeniu , condamna orice produs modificat genetic , fiind vorba de hrana tuturor , de la mic la mare , de la sarac la bogat , pentru ca oricine traieste cu hrana cea de toate zilele si oamenii au inceput sa inteleaga ce inseamna alimente modificate genetic , care arata de parca sunt facute pe calculator , fara gust , extrem de colorate , se pot conserva si ani la rand datorita conservantilor si nici daunatorii nu se apropie de aceste produse , iar daca daunatorii nu le mananca , oamenii sunt mai inferiori si trebuie sa le manance ?
    Inca odata sa intelegem cu totii , noi romani cu mintea limpede ca America = Satana !!!
    America sionista masonica , (nu poporul american greu incercat )reprezentata printr-un grup de super-bogati ai lumii , papusarii care conduc lumea din umbra , evrei sionisti , care conduc Guvernul american si toate guvernele lumii care au facut pact cu acesti satanisti , printre acestia si Romania prin tradatorii care ne-au vandut si toti cei din NATO , acesti satanisti cu sediul in New York (Manhattan )vor sa distruga Pamantul cu tot ce exista pe suprafata lui , oameni , animale si vegetatie .
    Obama face ce-i ordona papusarii , nici nu respira fara ordinul papusarilor , ca doar acestia l-au instalat la Casa Alba iar agenda lui este clara ca si a celorlalti presedinti americani de pana acum .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s