Deputat german: Statele Unite încearcă să creeze impresia unei amenințări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenței militare în Europa de Est și pentru menținerea tensiunilor

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei amenințări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenței militare în Europa de Est și pentru menținerea tensiunilor, iar în acest sens au nevoie de „vasali docili” precum România și alte țări, acuză un deputat german într-un interviu acordat Sputnik și preluat de Mediafax.

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei „amenințări” din partea Rusiei pentru a putea suplimenta prezența militară în Europa, acuză Alexander Neu, un deputat german de extremă-stânga, într-un interviu acordat agenției ruse Sputnik, atribuind Washingtonului practici specifice Războiului Rece.

„Ținând cont de informațiile publicate în presă, o suplimentare a efectivelor americane în Europa este prevăzută în anul 2017. Dacă Rusia ar fi cu adevărat atât de agresivă, mă întreb de ce Statele Unite adoptă atât de târziu astfel de acțiuni. În cazul în care imensa amenințare reprezentată de Rusia există real, așa cum încearcă Statele Unite să ne convingă, suplimentarea trupelor ar trebui să aibă loc mult mai devreme. Această contradicție arată că nu este vorba de o amenințare a Rusiei, ci că Statele Unite încearcă să creeze o amenințare imaginară și să consolideze rusofobia în Europa”, afirmă Alexander Neu, membru al formațiunii de extremă-stânga Die Linke și membru al Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului german.

„Poziția Pentagonului privind necesitatea suplimentării efectivelor în Europa de Est din cauza comportamentului agresiv al Rusiei reamintește de perioada Războiului Rece”, a adăugat parlamentarul german.

„Este evident că Statele Unite încearcă să mențină tensiunile în Europa Centrală și de Est. Am impresia că încearcă să țină Rusia la distanță pentru că această țară nu vrea să accepte viziunea lumii occidentale. De asemenea, SUA încearcă să mențină Rusia în stare de conflict permanent, la un nivel cu puțin sub cel al războiului. În acest scop, sunt necesari vasali docili. Și ei există. În cazul Poloniei și țărilor baltice, acest lucru se poate înțelege prin prisma istoriei care a lăsat urme. Dar acest lucru nu are legătură cu situația din prezent. Iar acest lucru este cu atât mai adevărat în privința României și Bulgariei. Această situație arată că țările sunt folosite ca instrumente. Reacția tuturor celor care, în afară de ruși, suferă consecințele acestei politici – mă refer la contribuabilii polonezi, bulgari și români – va fi adecvată”, a concluzionat Alexander Neu. – activenews.ro

Urmariti va rog si:

Iar pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica si Siria.

 

Publicitate

11 gânduri despre &8222;Deputat german: Statele Unite încearcă să creeze impresia unei amenințări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenței militare în Europa de Est și pentru menținerea tensiunilor&8221;

 1. Acum cant viata nu mai are timp,
  Apocalipsa a luat sfarsit.
  Si in Ierusalimul Pamantesc,
  Fecioara Maria pe Drumul Cruci ia a mers.

  Mari Ierarhii din nou,
  Pe Hristos l-au prigonit,
  Cu Ierezia Kiprianista si Serghianista,
  Pe Domnul Iisus l-au rastignit.

  Cu cel ales ,ales vei fii,
  Cu cel eretic ca el vei fi.
  Fereste-te de cel viclean,
  Cauta pacea lui Hristos,care te-a inviat.

  Pacatele noastre pe Antihrist la dezlegat,
  Si la Boian in preot sa deghizat.
  Fecioara Maria plange neincetat,
  Caci Antihristul este arhiereul Longhin Jar.

  Antihrist a inceput sa ispiteasca,
  Ca lumea in minciuna,sa domneasca.
  Sfintii Ilie si Enoh vor pune capat,
  Acestui ultim episod.

  Avem ca si Talharul sanse sa scapam,
  Doar la picioarele lui Hristos,
  In adevar sa ne inchinam.
  Hristos la judecata va veni,
  Desertaciunea lumii atuncea va pieri.
  https://serbandaniel07.wordpress.com/2015/02/
  http://calatoriii.blogspot.ro/

 2. Ceva nu se leaga.Saptamana trecuta Ministrul de Externe al Poloniei s-a adresat cu expresii acide la adresa lui Obama,iar acum polonezii sunt de acord cu americanii?

 3. Ce a fost Grecia si ce a ajuns,de altfel ca toate imperiile antice.Speram ca si ”imperiile noi” sa aiba un apus ca celelalte.
  Sa speram ca sunt nationalisti si ca nu se tem de acest cuvant cum se te tem zdrentele noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s