Video amuzant si foarte sugestiv! Cum America este ca un iubit rău! :)

De fapt, America este cu mult mai rea decât un iubit rău, în atât de multe feluri, incat  un film de doua minute și jumătate, nu ar putea ilustra pe deplin toate aceste aspecte.

În cazul în care un american vrea să se desparta de America, va trebui să plăteasca … oh, iar pretul expatriarii tocmai a fost ridicat cu câteva luni în urmă cu un enorm 422% de la 450 dolari la 2.350 dolari.

De ce? Probabil pentru ca acum mai mult decât oricând înainte, mulți oameni o rup cu America. Numărul de cetățeni americani care sar de pe Titanic, figuratic vorbind, și care renunța la cetățenie a crescut cu 221%, numai în 2013 .

Oh, și Departamentul de Stat desfășoară două interviuri cu cineva care încearcă să plece înainte de a putea depune jurământul de renunțare. (Urmeaza apoi apeluri telefonice deprimante de la cel mai bun prieten al Americii, in care el încearcă să o sperie, amenintand-o ca nu se va putea descurca pe cont propriu și ca nu reprezinta nimic fără el si că nu o va lua înapoi, chiar dacă se va intoarce plângând, etc etc) – mai multe pe thedailysheeple.com

Daca vreti sa stiti de ce s-au saturat atat de multi de America si vor sa plece, renuntand chiar si la cetatenie, urmariti atunci subiectele de mai jos:

Un gând despre &8222;Video amuzant si foarte sugestiv! Cum America este ca un iubit rău! :)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s