Extinderea NATO o greșeală care subminează stabilitatea Europei

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a criticat extinderea NATO ca fiind o greșeală care ar afecta securitatea Europei.

arab-league-lavrov-syria.si

Lavrov a mai spus ca statutul de neutralitate al Ucrainei este important pentru securitatea și interesele naționale ale țării. Diplomatul rus a mai spus ca Ungaria ca stat membru al NATO, s-a comportat responsabil și nu a permis răspândirea a ceea ce el a numit rusofobie. Lavrov a facut aceste remarci într-o conferință de presă cu omologul său ungar, Peter Szijjarto.

Urmariti va rog si:

8 gânduri despre &8222;Extinderea NATO o greșeală care subminează stabilitatea Europei&8221;

 1. Iar ne-am(au !) păcălit ?!

  „”Johannis contra unității României

  “Ca Președinte al României, voi susține reluarea unei discuții serioase cu privire la regionalizare și descentralizare. Actuala împărțire administrative teritorială a României datează din perioada comunistă și transformările prin care a trecut nu i-au alterat fondul.”

  Deci e comunistă, hein ? Nu regiunile, invenție stalinistă impusă de ruși, tot în comunism, sînt problema, ci revenirea la formula antebelică a județelor, valabilă și astăzi, după ce România a respins planul de (dez)integrare sovietic (planul Valev) care ar fi vrut să grupeze economic regiunile românești cu cele bulgare, ungare, etc, cu intenția de a distruge coerența industrială și agricolă a țării și de a scoate decizia din mîna autorităților naționale.

  Comunistă, hein ? Cu “comunismul” ăsta vrei să se lupte “entuziaștii” cu caș (de Sibiu) la gură, care au citit în manualele sorosiste de istorie despre regionalistul Sabin Gherman și despre madam Mungiu-Pippidi, tovarăși… pardon, camarazi de idei cu Lucian Boia, demitificatorul “mercenarului” Mihai Viteazul ?

  Nici nu a fost confirmat, nici nu s-a instalat, abia au trecut 2 zile și deja a dat comenzi, s-a răstit și a afirmat că vrea toată puterea, iar acum… ni se semnalează, prin oficină de presă, că tot sîntem luați de proști, direct tema de bază: regionalizarea “anticomunistă”.

  Înțelegeți acum de ce trebuia inventat acest neamț reformat, fost șef al UDMR-ului german, și trebuia cocoțat peste 6.300.000 de voturi anti, dar care se pun drept legitimitate acordată de români dumnealui, cel gata de a susține “discuția serioasă” despre destrămarea României ?

  Klaus Iohannis va relua discuţiile referitoare la regionalizarea României”

  • ce sa va fac fratilor daca nu ati votat cu Funar sau DD…50 % din electorat nu s-a deranjat sa voteze sau au fost pacaliti de unii ticalosi sa stea acasa si acum ne plangem??? va garantez ca oricare din cei doi mentionati ar fi fost o optiune mai buna pt RO

 2. Vina apartine rosilor (FSN , PDSR , PSD ), care , daca au acaparat puterea in Romania , de ce nu s-au straduit sa dovedeasca patriotism , grija pentru tara si popor , de ce au vandut totul strainilor , au pus tara pe chituci , s-au imbogatit peste noapte devenind baronii judetelor , au urcat prea mult in varf si de acolo priveau cu dispret in jos catre prostime .
  Si acesta daca va face la fel , ii va urma .

 3. Cum adică ,,statutul de neutralitate al Ucrainei este important pentru securitatea și interesele naționale ale țării”? Ale Rusiei sau ale cui? Statutul de neutralitate depinde strict de voința statului respectiv. Niciun stat nu are dreptul sa îi dicteze altui stat cu cine să se alieze sau cu cine nu. Dacă Rusia are de gând să se ia la harță cu NATO atunci e treaba ei, dar nu are dreptul sa dicteze asta altcuiva, mai ales unui stat de care s-a folosit tot timpul când era sub jugul ei și cu care nu are nicio convenție semnată în sensul ăsta sau ceva de genu’.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s