Crimele odioase ale regimului pro-occidental de la Kiev, ingropate de catre organizatia Nazista NATO

NATO nu are nici un motiv de a exista, cu excepția de a provoca al Treilea Război Mondial împotriva Rusiei.

Screen-Shot-2014-11-09-at-6.12.51-PM

Un prieten care locuiește în Ucraina mi-a trimis acest mesaj acum câteva ore:

Am primit un telefon de la Donestsk zilele trecute in care cineva mă întreaba dacă știu ceva despre o bombă care aspiră aerul dintr-o încăpere sau o cladire și provoaca lacrimari prin acest proces.  A urmat o minge de foc.

Supraviețuitorii au părăsit sala și au avut doi pereți structurali între ei și site-ul de detonare. A fost, probabil, o mic bombă / rachetă, dar singurul tip de bomaba pe care o stiu si ar putea explica ce s-a intamplat este o bombă thermobaric sau vid. Ai auzit de vreo o altă armă care sa poate face acest lucru?

De asemenea, există un zvon despre rachete SCUD, pe care Ucraina trebuia să le distruga de 20 de ani. Oamenii spun că sunt dislocate în Donbass. Știi ceva despre asta?

Se intampla un genocid, dar este sprijinit de Occident,…. Poate de aceea nu există cereri de procese pentru crime de război în legătură cu genocidul.

Iată filmul evenimentelor(pentru cei care nu-l cunoașteți deja):

Sud-estul Ucraina a votat cu o majoritate covârșitoare în 2010 pentru fostul presedinte, care a fost răsturnat printr-o lovitură de stat violentă la 22 februarie 2014, și astfel Guvernul nou instalat prin lovitura de stat, încearcă acum să-i omoare, …si ii numeste pe acesti oameni „teroriști” pentru ca resping acest guvern impus prin lovitura de stat, dar motivul pentru care resping noul guvern nu este numai pentru că a fost impus printr-o lovitură de stat violentă, dar și pentru că acest nou guvern format inceraca sa alunge oamenii care trăiesc in acele locuri, si sa le ia teritoriile care le apratin de drept. Acest nou Guvern impus prin lovitura de stat, dorește să rămână la putere, prin intermediul viitoarelor „alegeri” democratice „,” fără a fi nevoiti să-si faca griji in privinta acestor alegători,…

Astfel, războiul civil între guvern și rezidenți continuă, chiar daca guvernul a organizat deja alegeri în zonele fara bombardament, alegeri pentru a pretinde că nu mai este același guvern care s-a impus prin violenta lovitura de stat – că ei sunt acum un guvern ales în mod democratic. Cu toate acestea, la conducere sunt aceleași persoane, politicienii care au primit sprijinul electoral în jumătatea de nord-vest a Ucrainei. In partea de sud-est aproape ca nu s-a putut vota deloc . Deci, acesta este de fapt un război în secțiune, un război civil în curs de desfășurare, cu bombardarea sud-estului de catre nord-vest. Oligarhii din nord-vest isi doresc teritoriul inapoi, dar doresc să scape de oamenii care trăiesc pe el. Și acest lucru este numit „pro-occidental.”

Războiul civil din Ucraina a început pe 2 mai. Asta s-a intamplat cand pe data de 22 februarie 2014 noul guvern ucrainean instalat printr-o lovitura de stat a hotrat fara echivoc, printr-un masacru șocant, că oamenii care locuiesc în regiunile care au votat cu o majoritate covârșitoare pentru fostul președinte ucrainean, Viktor Ianukovici, este necesar să moara, sau sa dispara – sau in cel mai rau caz sa le fie ridicat dreptul de a putea vota. Ucrainenii pro-occidentali, anti-rusi, care au efectuat acest masacru în interiorul clădirii Sindicatelor în Odessa la 2 mai, prin arderea de vii a oamenilor care au fost acolo si care imparteau texte împotriva noului regim ucrainean pe care Obama l-a impus in Februarie 2014 prin lovitura de stat de la Kiev, s-au numit „sectorul de dreapta.” Și acesta este modul lor preferat de a ucide oameni, care l-au practicat chiar si înainte de lovitura de stat, dar acum l-au realizat intr-o forma mai sistematica, în timpul acestui masacru din 2 mai, pe care il puteti vedea in imaginile youtube de mai jos:

Odessa 5/02 The Untold Truth of Kulikovo Field-Operation: Genocide [Part 1]

Odessa 5/02 The Untold Truth of Kulikovo Field-Operation: Genocide [Part 2]

Mai multe puteti citi si vedea pe: infowars.com

Iar intregul adevar despre situatia din Ucraina il puteti citi la categoria:  Ucraina

2 gânduri despre &8222;Crimele odioase ale regimului pro-occidental de la Kiev, ingropate de catre organizatia Nazista NATO&8221;

  1. Din cele prezentate, privind modul de manifestare a munitiei folosite, cred ca este vorva de Muniție cu exploziv combustibil – aer (fuel air explosive, FAE) sau – explozivi volumetrici – in terminologia militara romaneasca.
    Deși prin mecanisme diferite, efectul distructiv al acestor două categorii noi de armament îl constituie suprapresiunea generată de o undă de șoc,si reducerea concentratiei de oxigen din aer sub limita de supravetuire. Experții occidentali spun ca – “FAE revoluționează lupta clasică”;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s