Video. Atentie! Semnul fiarei incepe sa ia o amploare tot mai mare

În acest film, vom explora venirea semnul fiarei.

666: It Has Begun!

Microcipuri RFID implantate sub piele și tehnologia portabil (Tatuaje inteligente) va fi în curând obligatorie.

Între timp, Uniunea Europeană și Cybercom din Statele Unite ale Americii elaboreaza planuri pentru un sistem mondial standardizat de identitate pe Internet.

Vei accepta semnul fiarei?

Iata cat de aproape suntem dragi cititori, aceasta tehnologie i-a o amploare tot mai mare si reclamele incep sa se inmulteasca pentru promovarea aceste tehnologii.

Parerea mea e ca un conflict major ar rezolva si mai repede aceasta problema, acesta fiind un alt motiv pentru care cred ca se doreste cu disperare razboiul. Satana nu mai are rabdare, stie ca sfarsitul se apropie, e vremea lui.

Cautati-l in aceste timpuri grele pe Dumnezeu mai mult decat oricand, nu mai este timp de planuri si de ganduri ca lucrurile se mai pun pe un fagas normal.

Urmariti va rog si:

Iar acest semn al fiarei nu poate merge decat mana in mana cu desfarnarea maxima, urmariti si:

Sodoma – Documentar rusesc despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video. Atentie! Semnul fiarei incepe sa ia o amploare tot mai mare&8221;

  1. nu mai urmăriți aceste documentare că nu sunt ortodoxe – ascultați de părinți ortodocși ca Sfântul Iustin.

  2. daca este scris scris scris ai sa negi tu adevarul ca fara acel obiect na-i sa poti cumpara sau vidne deci , cat de orb pot fi uni ,si adevarat iti spun ,esti un mort intre mort daca , de la adam si eva oameni tot mor pt ca nu au ascultat de DUMNEZEU CEL BUN SI DREPT SI SFANT ,si daca iara este scris ca veti arde in focul vesnic daca il luati ,iara veti nesocoti cuvantu domnulu pt ca uni dintre voi indraciti spuneti in inimile voastre ca nu existsta dumnezeu sau ca stiti ca exista si daca recunaosteti stiti ca trebe sa va indreptati si fugiti de adevarul lui ca este aspru , nu va mai plangeti atata luativa povara ,si pacatele ducetiva cu ele si cereti ieertare lui IISUS sa va ierte caci adevarat va spun , va cunaoste taote gandurile si facute si prezente si ce veti face si veti gandi in inimile voastre ,orbi si surzi , sunt multi cand vine vorba de lucruri DUMNEZEIESTI , DAR EU CHIAR TE ROG SPUNETI LUCRURILE ASTEA IN INIMA TA CA TU ESTI REGE TU ESTI DUMENZEUL TAU SI AI SA VEZI TU ADEVARUL DUPA CE PRIMESTI CIPUL ,CA ESTI UN MORT SI MORT AI RAMAS SI PT TINE VIATA FARA CHIN NU MAI EXISTA EU USOR POT SA VA INDEMN LA RAU DAR GREU IMI E SA VA INDEMN SPRE BINE BUN SI PLACUT LUI DUMNEZEU ,SI CEA CE TREBE FACUT PT O VIATA MA-I CURATA IN DUH SI TRUP .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s