Un comentariu ciudat primit de la un cititor: „…noi cei rai, avem de dus la indeplinire o misiune dinainte stabilita”

Iata ce comentariu am primit de la cititorul E.Schultz la articolul: Putin catre papusari: Timpul de joaca s-a terminat

Interesant acest discurs, insa pentru mine nimic nu este nou. Sunt lucruri care imi sunt cunoscute……pentru ca si eu activez intr-o organizatie care trage foarte multe sfori si chiar nu mai este niciun secret. In definitiv, omenirea se va mantui prin suferinta. Asa ca si noi cei rai, avem de dus la indeplinire o misiune dinainte stabilita.Dupa ce se va indeplini aceasta misiune, dureroasa umanitate va ajunge sa triasac binele adevarat. Chiar credeti ca drepturile homosexualilor si a altor minoritati sunt date…..asa ca este democratie? Nuuuuuuu…….exista un scop! Ghiciti!

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Un comentariu ciudat primit de la un cititor: „…noi cei rai, avem de dus la indeplinire o misiune dinainte stabilita”&8221;

 1. Pai, daca nu e nici un secret, sa vorbeasca pe sleau. Ce se ascunde dupa cuvinte? Si cum poate un om rau sa stie care este binele adevarat? Uneori, repet, UNEORI, mantuirea vine prin suferinta, dar nu orice suferinta aduce mantuire. Si Iuda a avut remuscari, dar asta nu i-a adus mantuirea.
  Drepturile „minoritatilor” inventate sunt date pentru dezbinare si pervertire. Si poate pentru ca am fi „prea multi” pe fata pamantului.
  Cei ce isi imagineaza ca stapanesc lumea, sunt amarnic inselati. Nu ei conduc lumea, ci vicleanul ii conduce pe ei spre iad. Iar, ei, intunecati fiind la minte (nu (i)luminati, cum le place sa creada), nu realizeaza acest lucru.
  Daca respectivul cititor vorbeste serios, atunci trebuie sa stie ca „dupa fapta si rasplata” si „cine sapa groapa altuia, cade in ea”. Si, mai ales, „cine duce in robie, de robie are parte”.
  Iar omul nu a fost facut de Dumnezeu pentru a fi batjocorit.

 2. un sf. parinte spunea _ scopul lui satan este sa-l omoare pe Dumnezeu din inima omului si sa-i ia locul. iluminatii de la gradul 32 in jos se cred niste smecheri care manevreaza si stapanesc lumea, dar de fapt sunt niste vite manevrate de cei 5 (cinci) din varf (gradul 33) care stau de vorba fata catre fata cu satan si de la care primesc ordine. acesta prin toate dispozitiile pe care le da urmareste sa indeparteze Duhul Sfant de la oameni si sa-i incarce cu energie negativa, adica sa-i demonizeze.

  • Iar cei de la 33 in sus se cred stapanii lumii!!! Nebanuind macar cat sunt de stapaniti ei insusi de al rau si ca, la randul lor, sunt papusi in labele papusarului negru!
   Apropo de comentariul primit, cine-l opreste sa spuna stop joc? Cu cat vor fi mai multi care „defecteaza”, cu atat „jocurile” nu-si vor atinge scopul pervers de a distruge lumea minunata in care traim si pe care Dumnezeu ne-a dat-o cu imprumut sa ne ingrijim si sa ne folosim impreuna de ea, cu respect, pietate si recunostinta. Oricum vor plati raul facut, cu varf si indesat, in chinuri groaznice si tot ce vor mai vedea din „rodul muncii lor” vor fi flacarile arzatoare ale iadului. Regretele vor fi zadarnice, dar sigur nu le vor mai avea de vreme ce sufletul le e atat de negru. Am zice, Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac, dar se vede ca stiu prea bine si continua sa duca la sfarsit un plan, „misiune” oricum sortita esecului. E o vorba: „Dumnezeu da, Dumnezeu ia”, semn ca planurile Domnului nu pot fi zadarnicite, dar ceea ce nu inteleg astfel de indivizi e ca cele ale celui rau da. Nu va pierdeti speranta. Din orice regim draconic, chiar razboaie, Dumnezeu scapa macar un om care va izbandi si adevarul si lumina va truimfa. Pacat ca jerfele crestinesti nu mai pot fi intoarse, dar ele, cred, de undeva de acolo de Sus ne ghideaza, intermediari intre noi si Dumnezeu. Nu va pierdeti speranta si mai ales Credinta (ele vin de la Dumnezeu). Asta si vor (frica, nu se spune ca vine de la al negru?).

 3. Ce a vrut sa spuna prin:” . . . . pentru ca si eu activez intr-o organizatie care trage multe sfori” . ?
  Intotdeauna omul care o ia pe ocolite , are de ascuns ceva si stie ca acel ceva nu poate fi acceptat de toti ceilalti , de aceea se ascunde dupa cuvinte .

 4. scopul ?

  – pedofilia
  – eugenia
  – plutocratia
  – fascismul planetar
  – falsul bine in care Lucifer se da drept ‘baiat bun’
  – va arata el cine este cu adevarat dupa ce il instalati ca stapan global…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s