Video. Crimele oribile ale Jidanilor in Gaza. Imagini socante!

 

 

 

Urmariti va rog despre holocaustul provocat de Jidani in Gaza la categoria: PALESTINA.

6 gânduri despre &8222;Video. Crimele oribile ale Jidanilor in Gaza. Imagini socante!&8221;

 1. Crezi ca Iisus Hristos ar fi fost de acord cu tine, si te-ar fi lasat sa-i numesti poporul „jidani” ? As merge mai departe, ai folosi vreodata formularea „Jidanul de Hristos” ? Sa stii ca e un termen peiorativ, si ar fi frumos sa nu-l folosesti :), dar faci cum crezi. Multa sanatate!

   • Chiar daca teoria ta ar fi adevarata (aia cu Khazarii) nu vad care e problema. De ce ? Pentru ca evreii nu sunt o rasa. Exista evrei etiopieni (sunt negri), evrei kazahi, evrei yemeniti, evrei egipteni si evrei europeni (ashkenazi). Un convertit la Iudaism are acelasi status ca orice alt evreu (aceeasi regula se aplica si in timpul lui Iisus) si ceilalti evrei nu au voie sa-i aduca vreodata aminte ca a fost un convertit si nu s-a nascut din mama evreica.

    Astfel, khazarii cum zici tu, sunt la fel de evrei ca cei care se trag din linia lui David (daca mai exista pe Pamant). Revenind, la ideea de baza, formularea „jidan” nu e una onorabila. Razboiul e ceva urat, si personal nu sunt de acord cu el, dar nu te imbolnavi de boala asta grea a urii si a teoriei conspiratiei.

    In plus sa stii ca exista un mare procent al populatiei Israelului, care se opune actualului razboi. Multi dintre ei… toti jidani sunt.

    Multa sanatate

   • Daca citesti articolul ai sa vezi ca jidanii/ khazarii nu au nici o legatura cu evreii, nu exista evrei khazari, sunt neamuri total diferite, si nu sunt orbit de nici o ura, eu doar am prezentat crimele oribile pe care le-au produs in Gaza, crime care sunt acoperite si sustinute de marile puteri ale lumii. Evreii adevarati, perciunarii, nici nu recunosc statul Israel http://forward.com/articles/202796/jews-march-in-new-york-rally-against-israel-war-in/. Numai bine!

   • Evreii nu sunt un neam. Exista evrei de toate rasele. Exista inclusiv evrei indieni Bnei Menashe. Exista evrei turcici. Exista evrei etiopieni. Exista evrei khazari.

    Evreii aia perciunati de care zici tu se numesc Neturei Karta si sunt o voce singulara in randul celor ortodocsi.

   • Clarificarea esenţială: jidanii nu sunt evrei Dar, în cazul jidanilor, se impune o precizare importantă:jidanii nu sunt evrei de neam, adică nu sunt dintre cele 12 triburi de evrei originari din Palestina biblică, ci sunt urmaşii europenizaţi ai khazarilor – care sunt de origine turcică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s