Tehnologia, calea catre iad

Am postat filmuletul de mai jos pentru ca mi s-a parut foarte sugestiv pentru zilele noastre, si aici ma refer la faptul ca aceasta tehnologie nu face altceva decat sa ne amareasca zilele. In loc sa ne concentram pe ce este important in viata, avand in vedere ca este atat de scurta, si anume sa facem cat mai multe fapte bune pentru semenii nostrii, sa iesim cat mai mult in natura asta minunata creata de Dumnezeu, sa ne ingrijim de copii nostrii sa cresca sufleteste si mental cat mai sanatos, sa ne ocupam timpul cu cat mai multe rugaciuni inaltate Domnului, cu alte cuvinte sa ne concentram pe mantuirea noastra, majoritatea prefera sa isi ocupe mintea si timpul pe acesta tehnologie, care nu face altceva decat sa ne indeparteze de cele amintite mai sus.

Materialismul e facut doar sa ne amagesca si sa ne intunece mintea. Sunt lucruri de care noi nu avem nevoie, doar societatea ni le inoculeaza ca si cum fara ele nu am mai putea trai. Totul este doar o iluzile, doar un cerc inchis in care marketingul promoveaza la greu toate aceste produse si noi tehnlogii pe care marile coroporatii le scot pe piata an de an cu mici „imbunatatiri”,(aici ma refer la telefoane mobile, televizoare, calculatoare, masini, haine, ca sa fii in pas cu moda s.a.m.d) iar prin acesta promovare puternica, mintea noastra incepe sa functioneze mecanic si te face sa crezi ca iti doresti aceste noi obiecte. Iar pentru ca sa le obtii trebuie sa muncesti mai mult, sa mai faci niste credite sa iti mai iei un al doilea job si tot asa an de an, fara sa observam ca de fapt viata trece pe langa noi si am pierdut esenta vietii si odata cu ea sufletul nostru.

5 gânduri despre &8222;Tehnologia, calea catre iad&8221;

  1. ziua zilei spune cuvant si noaptea noptii vesteste stiinta – ps.18. sau altfel spus – lumina luminii, adica Iisus Hristos-lumina care vine din lumina cea adevarata-Dumnezeu Tatal, este Dumnezeu Cuvantul, prin care s-au zidit toate, pe cand intunericul intunericului (adica antihristul – (intunericul trimis de tatal intunericului), va veni (aduce) in lume prin stiinta (tehnologie). aceste versete sunt de fapt o marturie despre inceputul si o profetie despre sfarsitul lumii.

  2. Fara tehnologie lumea de acum nu poate exista! De aceea ce ne propuneti dvs. este sa iesim in afara timpului, lucru care nu este posibil. Pe de alta parte nu toti pot fi preoti sau calugari. Daca ar fi asa, cine ar mai munci, si ar realiza bunuri materiale?
    Credeti oare ca tot ce se realizeaza in lume, in ceea ce priveste tehnologia, nu este ingaduit de Dumnezeu? Si cursul lumii, nu este tot sub supravegherea lui Dumnezeu? In alta ordine de idei, toti sunt chemati la mantuire!

    • Tehnologia este buna atata timp cat este folosita in scopuri umane si in ajutorul omului, tehnologia in ziua de azi in schimb este folosita preponderent pentru controlul total al populatiei, control care iti ingradeste orice libertate atat fizica cat si mentala si sufleteasca, dar vei intelege toate aceste lucruri intr-un viitor nu prea departat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s