Germanii, puși să facă rezerve de apă și hrană. Stiu ceva, ce noi nu stim?

Germania va adopta un plan de apărare civilă, primul de la sfărșitul Războiului Rece. Populației i s-a cerut să facă rezerve de hrană și de apă, pentru mai multe zile, potrivit cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Luna trecută, un document al Ministerului german al Apararii sublinia amenințarea potențiala a Rusiei, o țară care „a pus la îndoială în mod deschis pacea în Europa”, mai ales după anexarea Crimeei în anul 2014, amintește AFP.

Planul de apărare prevede ca trupele să fie sprijinite de către civili, sistemul de sănătate să fie gestionat cât mai bine iar unele clădiri să fie consolidate. Un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne a confirmat că Guvernul va adopta o „strategie de apărare civilă”, fără a da, însă, alte detalii. – digi24.ro

Treaba cu rusii ca reprezinta un pericol neprovocati, stim cu totii ca este propaganda, atunci de ce Ministerului german al Apararii alerteaza populatia?  Pregateste NATO noi steaguri false pentru a incrimina Rusia? Se poate, nu stim, dar situatia pare sa fie tot mai serioasa avand in vedere mutarile masive de trupe din ultima vreme de la granita cu Rusia.

Pentru a intelege de ce spun ca cei care provoaca de fapt sunt NATO, urmariti va rog cu atentie, urmatoarele postari:

9 gânduri despre &8222;Germanii, puși să facă rezerve de apă și hrană. Stiu ceva, ce noi nu stim?&8221;

  1. or fi citit si astia profetiile par. Elpidie si ale par. Paisie. (ha, ha). bine ca nu le.au citit pe cele ale maicii Matrona, ca.i puneau sa.si umple frigiderele cu pamant.

  2. Super memo…randumul se aplica ,iar noi nu putem sa facem nimic,nu putem sa ne facem un ,,partid ‘’ sau o organizatie care sa ne protejam sau sa lungim timpul si sa se ,,trezeasca din MATRIXUL ‘’ asta cat mai multi.
    Ma ,dar sunt enorme atacurile asupra Romaniei in ultima vreme si sunt fulger:
    1.Ecumenismul s-a parafat si din cate se observa se va duce pana la capat….care o fi ala?!..Acesti CRET(INI)ANI ,e clar ca ei ptr asta traiesc,iar hainele de preotie sunt doar haine.Ei au alt Dumnezeu=Banul Sionistilor.
    2.Sunt presiuni imense de a se introduce disciplina pornografica –Educatia Sexuala ,inca din anul scoler 2016-’17 (vezi pa site-alianta parintilor)
    3.Sunt presiuni imense din partea unei CREATURII=PIPI…DI si a sa Curatire a Romaniei sau …asa ceva ,care are in spate pa un jidan spurcat=SOROS ,de a-si impune cu forta directori de scoli …oare de ce ?
    4.Inca nu sunt vaccinurile obligatorii …Dar vor fi in curand!!
    5.Atentiune natiune -Jullien Ciolos-soros ,frantuzul din MISA si fara copii(o completare a Neamtului werner si iohan=Luteran si fara copii) vrea sa ne Readministreze sau regionalizeze administrativ urgent .
    Oare de ce ? …Poate ca asa ne trebuie si BULETINE SI PERMISE si alte noi acte Biometrice.Data asta la toti .
    6.Rusii au batut palma cu calul troian al jidanilor americani Turcia ,care in timpul macelului ce sta sa inceapa in curand ,va schimba tabara catre cea americana. Putin face parte si el din planul jidanilor fiti siguri (poate nici el nu stie ,dar a fost lasat sa ajunga unde este).
    Probabil dup ce americanii si nemtii ne vor umple de armament si munitie (si pa ucrainieni si moldoveni la fel) vor declansa un Fals Flag ptr a da startul la MARELE MACEL ,care nu are un anume motiv sau … nu stiu tel,scop ,ci se vor omora popoarele din nebunie si indracire.
    Doamne ajuta!

  3. Poate fi si o manipulare a maselor de oameni inducand ideea ca Rusia vrea sa „cucereasca” Europa si oamenii sa se pregateasca de „invazia” Rusiei !

Lasă un comentariu