NATO se pregateste pentru razboi cu Rusia in Europa. General Rus: Suntem în război

Stars and Stripes a rapoartat ca Comandamentul Aliatilor de Actiuni Terestre a NATO, utilizeaza tehnici care au fost folosite împotriva talibanilor în Afganistan, pentru a pregăti forțele terestre pentru un război cu Rusia în Europa.

Citând „agresiunea rusă în Ucraina și preocupările de-a lungul flancului sudic al NATO.” Stars and Stripes spune ca alianta a adoptat „imbunatatiri la disponibilitatea și capacitatea de reacție” și dispecerizarea evaluatorilor de luptă.

„Orientarea politică s-a aliniat. Structura militară este aliniata, iar accentul și energia este de asemenea aliniata „, a declarat generalul-locotenent John W. Nicholson, Comandantul Comandamentului Aliat Land. „Aceste amenințări la adresa stabilității lumii din jurul nostru, mai ales la est și sud, i-au avertizat în mod clar pe liderii politici și militarii alianței, să pună în aplicare aceste îmbunătățiri la disponibilitatea și capacitatea de reacție a alianței.”

Un plan nou nout: Trimiterea armelor in Ucraina

Printr-un apel nominal, un ziar care acoperă evoluțiile legislative și politice la Capitol Hill, raportează că „securitatea în Europa necesită un plan nou, îndrăzneț. Accelerarea inițiativelor de modernizare a NATO în Europa de Est și furnizarea imediata a surplusului de echipamente in Ucraina”

Benjamin Jensen, un savant de la Universitatea Americana de Relatii Internationale și care conduce Programul de Studii Avansate pentru Comandă a Statului Major din Colegiul USMC, scrie că „următorul act de autorizare a sistemului Apărării Naționale ar trebui să includă un sistem care urmareste rapid livrarile armamentelor străine catre tarile membre NATO din Europa de Est. Aceste țări au nevoie de garanții ferme că Statele Unite se angajează că NATO e dispusa sa le umple stocurile cu arme pentru a apara suveranitatea ucraineană.”

Departamentul de Aparare: Rusia este o amenințare pentru Statele Baltice

Joi, secretarul apărării din Marea Britanie, Michael Fallon a spus ca in opinia sa Rusia reprezintă un „pericol real și prezent” pentru statele baltice Letonia, Lituania și Estonia.

Fallon a spus că este imperativ necesar ca NATO să fie pregătiți pentru o agresiune din partea Rusiei „, în orice formă este nevoie”. El a spus ca Rusia va folosi ceea ce descrie BBC ca fiind „tactici sub acoperire”, pentru a  submina suveranitatea statelor baltice.

La 24 februarie NATO va celebra independența Estoniei, iar parada militara va defila la 300 de metri distanta de teritoriul rusesc, o mișcare pe care rușii o consideră ca fiind o provocare.

General Rus: Suntem în război

La începutul acestei luni Gen. Leonid Ivashov, fostul șef de relații externe al Ministerului rus al Apărării și actualul președinte al Academiei de Studii Geopolitice, a declarat ca Rusia este in razboi cu NATO și Occidentul.

„Se pare că funcționarii Uniunii Europene și secretarul de stat al SUA, John Kerry s-au dedicat, și continuă să facă acest lucru, pentru a aprofunda pe deplin doctrina Dr. Goebbels …  Este una dintre formulele pe care propaganda nazistă a folosit-o cu cel mai mare de succes … Ceea ce vedem în Ucraina și în Siria este un proiect al tarilor vestice, un nou tip de război: în ambele locuri puteti observa o abordare clara anti-ruseasca, iar după cum se știe, războaiele de azi încep cu tactici de război psihologic și de informare”.

„Presupun că Ministerul de Externe înțelege că suntem în război”, a spus Ivashov. – infowars.com

Iata ca avem parte de noi declaratii razboinice, insotite de actiuni clare de provocare a Rusiei. Papusarii nu mai au liniste, simt ca scapa situatia economica globala de sub control si isi doresc cat mai repede marele conflict cu Rusia. Conflict care sa doreste a fi lansat pentru inceput, din tarile est Europene, in imediata apropiere a Rusiei.

In opinia mea, cine mai crede, ca tot efortul aceste pe care il depun americani si aliatii lor, are intentii generoase si este doar pentru a restabili ordinea in Ucraina, ori este orb ori super indoctrinat de presa centrala.

Repet, in opinia mea, singura cale de stopare a conflictului intentionat de papusari impotriva Rusiei, este caderea dolarului, actiune care ar face aproape imposiblia sustinerea unui razboi de o asemnea anvergura, datoria miscarilor masive sociale, in special in America, care i-ar urma caderii dolarului.

Pentru a intelege cele explicate mai sus urmariti va rog si:

7 gânduri despre &8222;NATO se pregateste pentru razboi cu Rusia in Europa. General Rus: Suntem în război&8221;

  1. Da, papusarii vor razboi . Daca Dumnezeu va ingadui , nimeni nu va putea schimba nimic .
    Dupa acest razboi , le va veni si lor randul si vor da socoteala in fata Judecatorului , daca va fi razboiul apocaliptic de cinci luni asa cum este scris .

    • Buna botaceala, nu ma supar, cum o sa ma supar? 🙂 Incerc sa ma documetez si eu cat mai bine din diferite locuri, pe internet, in surse alternative pe care le studiez de mult si care imi par de incredere, din viata, multe din expereienta proprie si altele imi sunt semnalate de unii oameni de bine, iar mai apoi le analizez si le pun cap la cap. Iar cu Ajutorul lui Dumnezeu incerc sa fac o treaba cat mai buna. 🙂 Sanatate si numai bine!

  2. …..SUA se angajeaza ca NATO e dispusa sa”umple stocurile cu arme”…..deci trag concluzia ca SUA=NATO,ceea ce nu e o noutate.Mergem mai departe,sa manipulezi tarile din estul Europei,spunandu-le ca sunt in pericol din cauza Rusiei si sa faci declaratii;dl.general Michael Fallon,ca tarile baltice sunt de asemeni in pericol,deci pentru a trage spuza pe turta lor,papusarii invrajbesc tarile pentru asi atinge scopul, deci de a ataca RUSIA care se vede singura si ,a putea sa inrobeasca tarile slabe din estul europei.Cata nemernicie,ce dementi au ajuns sa-si bata joc de atata omenire.Parintele Arsenie Boca in prezicerile sale a spus ca Romania trebuie sa treaca prin foc si sabie.Da, asa o sa fie daca noi asteptam ”pica para malaiata in gura lui natafleata”,alegem hotii la conducere de 25 de ani,iar ce este mai grav ca MEDIA noastra primeste un colt de paine mucegait de la ambasada americana.S-au vandut precum IUDA.Suntem amenintati de fratii nostri,mintiti si linsati de aceste IUDE care s-au vandut pentru un colt de paine.
    Oare ne vom trezi ?!

Lasă un comentariu