Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

Udo Ulfkotte a spus că toate rețelele de mass-media majore sunt controlate de CIA

Udo Ulfkotte, un fost editorealist de la Frankfurter Allgemeine Zeitung, unul dintre cele mai mari ziare din Germania, recunoaște că a lucrat pentru CIA.

„Am fost jurnalist timp de 25 de ani, și am fost educat să mint, să trădez, și să nu spun adevărul în public”, a declarat Ulfkotte pentru Russia Today. „Am fost susținut de Agenția Centrală de Informații, CIA. De ce? Pentru că eu sunt pro-american”, relateaza infowars.com.

El a decis să spună adevărul despre mass-media centrala controlata de catre bancheri pentru că se teme de război în Europa.

„Mass-media germană și americană încearcă să aducă războiul pentru oamenii din Europa, prin războiul cu Rusia. Acesta este un punct fără întoarcere, și am de gând să ma ridic și să spun … că nu este corect ceea ce am făcut în trecut, pentru a manipula oamenii, pentru a face propagandă împotriva Rusiei. ”

Ulfkotte a spus ca majoritatea jurnaliștilor din mass-media centrala din Statele Unite și Europa sunt „așa-numiti neacoperiti oficial,” care lucrează pentru o agenție de informații. „Cred că este în special cazul jurnaliștilor britanici, pentru că cu ei au o relație mult mai strânsă. La fel au o relatie speciala cu jurnaliștii israelieni. Desigur, si cu jurnaliștii francezi. … Si cu jurnalistii australienii,  jurnaliști din Noua Zeelandă, din Taiwan, bine, există multe țări „, a spus el.

Operațiunea Ulfk Mockingbird

Controlul CIA asupra mass-mediei centrale este bine documentat. Începând din 1948, fostul avocat de pe Wall Street, Frank Wisner, ca director al Biroului de Proiecte Speciale (în curând va deveni o divizie a CIA), a organizat Mockingbird, o operațiune conceputa pentru a converti mass-media centrala într-un vehicul de propagandă pentru elita financiară . Wisner l-a incredintat pe Philip Graham de la Washington Post pentru a conduce operatiunea și de a recruta jurnaliști, mulți dintre ei fiind dintre cei care au lucrat pentru serviciile secrete militare în timpul celui de al doilea război mondial.

„Până la începutul anilor 1950, Wisner” a avut sub control „membri respectați ai New York Times, Newsweek, CBS și alte surse media importante”, scrie Deborah Davis în cartea ei, Katharine Mare: Katharine Graham și Washington Post.

Din 1953 operațiunea a fost condusă de directorul CIA Allen Dulles și domnea peste aproape fiecare organizatie mare de știri centrala, inclusiv New York Times, revistele Time și Life, și televiziuni de stiri, în special CBS News, sub conducerea lui William Paley. În plus față de ziarele și rețelele de știri de televiziune, CIA a controlat si producția de filme de la Hollywood.

„Fișiere CIA dovedesc implicari si cu alte surse de stiri, printre ele numarandu-se: New York Herald Tribune, Saturday Evening Post, Scripps Howard, Hearst Ziare, Associated Press, United Press International, Sistemul de Radiodifuziune reciprocă, Reuters și Miami Herald, „a scris într-un articol cu Rolling Stone în 1977, Carl Bernstein, renumitul jurnalistul Watergate.

Sunt dovezi clare arata ca reteau de propaganda CIA, „marele Wurlitzer”, cum a numit-o Wisner, a existat și în 1970 si a fost dezvăluita de către Comitetul Bisericii.

„CIA cuprinde în prezent o rețea de mai multe sute de persoane străine din întreaga lume care oferă informații pentru CIA și uneori încearcă să influențeze opinia publica prin utilizarea de propagandă sub acoperire. Aceste persoane furnizeaza accesul direct pentru CIA, catre un număr mare de ziare zilnice sau saptamanale, catre zeci de servicii de presă și agenții de presă, posturi de radio și de televiziune, edituri comerciale, precum și alte instituții mass-media străine, ” precum a aparut intr-un raport al comisiei Congresului din 1976.

Precum arata  documentele prezentate de Alex Constantin, Mockingbird este încă prezent operațională sub o varietate de ipostaze. Unua dintre pregeniturile sale importante, Richard Mellon Scaife, a decedat de curand.

CIA Media face presiuni pentru un război catastrofal cu Rusia

Udo Ulfkotte a iesit in fata pentru că se teme de un război între Statele Unite, Europa și Rusia.

„Mass-media germană și americană încearcă să aducă războiul pentru oamenii din Europa, prin războiul impotriva Rusiei”, a declarat el pentru RT. „Acesta este un punct fără întoarcere, și am de gând să ma ridic și să spun … că nu este corect ceea ce am făcut în trecut, prin manipularea oamenilor, facand propagandă  împotriva Rusiei, iar ceea ce fac colegii mei nu este deloc corect pentru că ei sunt mituiti să tradeze nu numai poporul german ci si celelalte popoare din Europa. … Mie imi este foarte frica de un nou război în Europa, și nu-mi doresc ca el sa se intample, pentru că războiul nu vine de la sine, există întotdeauna oameni care împing spre război, iar acest lucru este facut nu numai de politicieni, ci si de jurnaliști… Ne-am trădat cititorii, doar pentru a împinge spre război. … Eu nu mai doresc acest lucru; M-am săturat de această propagandă. Trăim într-o republică bananiera și nu într-o țară democratică, în care avem libertatea presei.”

Pentru elita conducătoare, oligarhia financiară care se afla în controlul Statelor Unite, războiul este un instrument personalizat pentru centralizarea și menținerea puterii și de stabilire a unei noi ordini monetare mondiale. Tot ceea ce s-a intamplat in Ucraina a fost ca sa provoace Rusia, subiect care a căzut in ultimul timp de pe prima pagină a ziarelor.

Rusia știe ce se intampla și se pregătește acum pentru inevitabil – războiul termonuclear. Ceea ce era de neconceput cu doar doi sau trei ani in urma, Rusia ia acum în considerare o organizare pe scară largă din punct de vedere militar și ia in considerare un posibil prim atac împotriva NATO și SUA

„În opinia mea, inamicul nostru principal este SUA și blocul Nord-Atlantic,” a declarat luna trecuta Generalul Yury Yakubov, un înalt oficial al Ministerului Apararii rus

Yakubov a declarat ca Rusia si-a unit fortele de Apărare a Spațiului Aerian cu cele terestre, pe mare și forțele nucleare aeriene.

„În plus, este necesar să se conceapă condițiile în care Rusia ar putea efectua un atac preventiv”, a spus el.

Pentru a intelege mai bine aspectele de mai sus urmariti si articolele:

11 gânduri despre &8222;Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL&8221;

  1. Acapararea mass-mediei de catre sistemul sionist-masonic , respectiv grupurile de bancheri care conduc lumea din umbra ,este un obiectiv principal in planul NOM . Mass-media fiind a patra putere in stat , prin manipulare si minciuna , se pot manevra masele cu multa usurinta , in general la un popor oricare ar fi el , sunt putini pe care nu-i pot ademeni sa creada minciunile din presa si televiziuni .

  2. Greseala e pe jumatate iertata cand iti recunosti vinovatia,dar chiar a trebuit sa astepte 25 de ani !?Numai cine nu are un gram de materie cenusie poate fi manipulat sau cine nu vrea sa citeasca si alte informatii referitoare la manipulare,cine e in spatele acestor masinatii,originea si interesele.
    Doamne dar de ce trebuie sa moara atata lume pentru o gasca de …….nici nu stiu cum sa-i numesc,cred ca nu exista un epitet care sa-i reprezinte in adevarata fata de criminali.

    • Anca trebuie sa stii ca „lumea trebuie sa moara”,am ales sa traim doar pe aceasta planeta,si sa o pradam de bunurile ei minerale necontind care ar fi consecintele…..pt ca a gasi o cale de a popula si alte planete sau macar sa gasim surse de energie alternative petrolului si lemnului ar fi fost prea mare efortul de a gindi,si nu il mai amesteca pe dumnezeu in timpeniile omenesti ca el nu ia oprit pe americani sa arunce 2 bombe nucleare asupra unui stat nenuclearizat….acel dumnezeu care il invocati voi e cu totul altceva decit bun….ar trebui sa va reconsiderati credinta

      • Stefan vorbesti numai tampenii, Dumnezeu a dat cel mai mare dar al lumii, liberul arbitru. Fiecare este raspunzator pentru faptele sale si va fi judecat in conformitate cu ele. Dumnezeu intervine doar acolo unde este credinta si unde este chemat in rugaciuni curate si cand intervine fii sigur ca intervine doar pentru a ajuta la mantuirea sufletelor care este scopul vietii noaste pe acest pamant. Ca uneori noi nu iL intelegem este doar faptul ca nu avem intreaga imagine a ceea ce se intampla si totodata suntem prea slabi in credinta.

  3. e clar de ce [mai] toata presa de la noi a sustinut sau sustine aceleasi idei si persoane; base, Johannis, PNL, dreapta, Kovesi, SRI, etc…

Lasă un comentariu