Sfantul Parinte Arsenie Boca le-a prezis sfarsitul sotilor Ceausescu

Iata ce putem afla din articolul: Cutremurător. Arsenie Boca le-a prezis sfârșitul soților Ceaușescu

Părintele Arsenie Boca a fost chemat de cuplul Ceaușescu și întrebat despre destinul celor doi. Răspunsul celui supranumit „Sfântul Ardealului” a fost stupefiant 

arsenie-boca3_33255400

Despre faptele și previziunile părintelui Arsenie Boca s-au spus și s-au scris multe lucruri. Modul său de viață reprezintă pentru mulți dintre români un exemplu aproape imposibil de urmat, însă puțini sunt cei care știu că în anii 80, ilustra față bisericească a avut o întâlnire cu cei care cârmuiau România la acea vreme, Nicolae și Elena Ceaușescu.

Auzind de harul inestimabil al părintelui ce fusese exclus din rândul monahilor de regimul comunist, Nicolae Ceaușescu l-a chemat pe Arsenie Boca la reședința prezidențială și l-a întrebat. „Spune, popo, știi când am să mor?” Răspunsul lui Arsenie i-a speriat de-a dreptul pe cei doi: „Veți fi omorâți într-o zi de sărbătoare”.  Dezvăluirile incredibile au fost făcute chiar de nepoata părintelui, Zoe Dăian pentru Agerpres

Evident, soții Ceaușescu nu l-au crezut, dar martorii susțin că cei doi au avut o tresărire. Așa cum s-a mai întâmplat și în alte cazuri, Arsenie Boca a avut dreptate, cei doi fiind executați pe 25 decembrie 1989, la Târgoviște.

Alte lucruri interesante despre Sfantul Parinte puteti citi la rubrica: Sfantul Arsenie Boca

6 gânduri despre &8222;Sfantul Parinte Arsenie Boca le-a prezis sfarsitul sotilor Ceausescu&8221;

 1. Am o întrebare
  Am citit într-o carte de Arsenie Boca „Despre durerile oamenilor” , vol. 2 un text în care, după ce prezintă episodul cu Iisus în templu la 12 ani, spune in aceasta carte mica:

  ” […] Iisus aflase cine era și ce avea de făcut.
  Iată un destin înțeles la 12 ani. Întâlnirea cu jertfa din templu și cu rabinii, I-a făcut lui Iisus revelarea destinului.”

  Aici nu pot să accept ideea că lui Iisus I s-a revelat atunci destinul Său. El, ca Dumnezeu, avea nevoie să I se arate destinul?
  Ce părere aveți? O să întreb și pe saccsiv.

 2. Nu cred ca Iisus Domnul nostru a avut candva nevoie de revelatii , tocmai pentru ca era insusi Dumnezeu din Treime nedespartit , indiferent ca avea 12 ani . Cand Maica Domnului l-a cautat pentru ca disparuse ,dupa ce se intorceau din Ierusalim de la sarbatoarea Pastelui ,crezand ca este pe drum prin multime El , Iisus , a ramas in Ierusalim si s-a dus in Templu ca sa se roage si sa vorbeasca cu multimea , iar cand Maica Domnului L-a gasit in Templu , mustrandu-l , Iisus i-a raspuns: „De ce era sa ma cautati ? Sau nu stiati ca in cele ale Tatalui Meu trebuie sa fiu ?”
  In cazul acesta , se vede clar ca stia totul ca un Dumnezeu si nu avea nevoie de revelatii , pentru ca era Dumnezeu .

 3. Pe cei doi i-au executat masoneria-sionista din Romania , montata de masoneria-sionista din occident , printr-o reusita lovitura de stat , sub umbrela nemultumirii maselor de oameni , care credeau in libertate , pe atunci si eu credeam si strigam cat ma tinea gura , jos dictatorul . Apoi , cand am vazut ce sa-ntamplat cu adevarat , mi-am tras palme pentru aceste cuvinte si am zis Doamne iarta-ma , ca eram incuiata la minte , sa cred ca o vom duce bine , acum chiar imi este dor de acele vremuri , o spun cu convingere , chiar daca nu voi fi acceptata .
  As mai vrea sa cumpar , parizer si tot felul de preparate din carne , curate , fara aditivi si otravuri , paine toate sortimentele , la preturi de nimic si de o calitate impecabila , (oamenii de la tara , cumparau paine neagra foarte ieftina si tineau porci si pasari cu paine) , uleiul varsat era de calitate , fara colesterol , presat la rece si ieftin , pe la toate dughenele .Pe atunci erau 9 milioane de salariati si 4 milioane de pensionari , nu existau someri . Aveam industrie , agricultura (Romania era declarata o tara agrara , iar datoriile in mare parte le-am platin cu produse alimentare ), aveam fabrica de tractoare care erau exportate in toata lumea , autoturisme care nu satisfaceau exporturile , aveai un loc de munca , tinerii absolventi primeau posturi imediat , invatamantul era gratuit si de calitate , sanatatea era in slujba bolnavilor fara bani si multe altele , se poate scrie o carte cu multe pagini , despre diferentele nivelului de trai dintre cele doua perioade dinainte si dupa ’89.
  Pe atunci nu intelegeam ce inseamna de fapt o societate capitalista , in care se desfiinteaza patura mijlocie , fiind inlocuita de cele doua extreme , super-bogati si extrem de saraci , cum traim acum .
  Iar despre exploatarea omului de catre om , spuneam ca este un slogan comunist , iar acum spun ca asa este , bogatii ii exploateaza pe cei saraci .

 4. Sfântul Arsenie a avertizat pe orice om se ducea la el să-l întrebe de mântuire. Iar pe soții Ceaușescu i-a avertizat să fie pregătiți de moarte. Cred că ei în clipele acelea erau pregătiți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s