Spargerea contului de e-mail a lui Soros doveste implicarea acestuia in MAIDANUL DIN UCRAINA

Adresa de e-mail a miliardarului de origine maghiară George Soros a fost spartă de un grup de hackeri, susține site-ul Zero hedge, care publică mai multe e-mailuri ale magnatului american. Și care dovedesc ceea ce se spune încă de la izbucnirea conflictului din Ucraina:el este omul care trage toate sforile în fosta republică sovietică.

George Soros a devenit consilierul noului regim de la Kiev, caruia îi traseaza directiile politice si economice

Grupul de hackeri denumit CyberBerkut, care susține că a spart corespondența electronică dintre George Soros și președintele ucrainean Petro Poroșenko, a publicat trei documente din care reiese cum pune la cale miliardarul american ”o strategie globală pe termen scurt și mediu pentru noua Ucraină”.

În plus, Soros își manifestă încrederea că Statele Unite vor trebui să furnizeze asistență militară ”non letală” Ucrainei, cu ”același nivel de complexitate al armelor de apărare astfel încât să poată să se adapteze armelor adversarilor”.

”Susținătorii occidentali vor ca guvernul de la Kiev să restabilească rapid capacitatea de luptă a Ucrainei, fără încălcarea acordului de la Minsk”, scria Soros. El explică, de asemenea, că generalul american în retragere Wesley Clark, care s-a aflat la comanda NATO pe timpul bombardării Iugoslaviei, și fostul general polonez  Waldemar Skrzypczak, vor fi cei care îl vor consilia pe Poroșenko în îndeplinirea acestei misiuni, relatează Russia Today.

Nu în ultimul rând, el îi explică președintelui ucrainean cum ”cea dintâi prioritate trebuie să fie aceea de a relua controlul piețelor financiare”, garantându-i sprijinul Trezoreriei SUA: ”Sunt gata să-l chem pe Jack Lew, șeful Trezoreriei, din America”.

Aceste documente datează din 12 martie 2015, iar un altul, o scrisoare a lui Soros către Poroșenko și premierul Arseni Iațeniuk, este datat 23 decembrie 2014.

Blogul Zero hedge publică toate documentele în format PDF interceptate de grupul de hackeri. Conform aceleiași corespondențe dintre Poroșenko și Soros, acesta din urmă susține poziția lui Barack Obama în ceea ce privește Ucraina, dar crede că Statele Unite ar trebui să facă mai mult. Printre altele, în documente, se se spune că autoritățile de la Kiev au cerut ”restabilirea unei stabilități monetare și funcționarea sistemului bancar” .

Tot în docuementele menționate, Soros spune că ajutoarele financiare pentru Kiev depind de UE și subliniază că ”Europa trebuie să ajungă la un nou acord cadru care va permite Comisiei Europene să aloce peste un miliard de dolari anual Ucrainei”.

Corespondența publicată de Zero hedge demonstrează că magnatul american, considerat susținătorul ”revoluțiilor portocalii” din mai multe foste state sovietice, se află în permanență în contact cu autoritățile de la Kiev.

Soros este implicat în Ucraina încă din 1989, când a fondat aici Fundația Renașterii Internaționale Ucrainene (IRF), care a finanțat ci peste 100 de milioane de dolari o serie de ONG-uri ucrainene, cu 2 ani înainte de destrămarea Uniunii Sovietice.Tot el este cel care a finanțat mișcarea Euro Maidan de la Kiev, de la începutul lui 2014, care a dus la căderea regimului Ianucovici. – activenews.ro

Urmariti va rog si:

Papusari. George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina

Dar George Soros nu are ONG-uri prin care destabilizeaza natiunile, doar in Ucraina ci in multe alte tari, incusiv in Romania. Urmariti in articolul de mai jos lista cu principalii papitoi din Romania care lucreaza pentru Soros:

Lista cu supusii lui Soros care se afla sau s-au aflat la conducerea Romaniei

Urmariti de asemnea si:

Amnesty International, organizaţia care apară drepturile SUA, ale Israelului şi ale propagandei occidentale

Situatia din Ucraina. Mass-Media vs Realitate

5 gânduri despre &8222;Spargerea contului de e-mail a lui Soros doveste implicarea acestuia in MAIDANUL DIN UCRAINA&8221;

  1. Daca Porosenko este evreu atunci se pot intelege dar in engleza nici poveste dealtfel Soros ca si Kissinger, engleza lor este de balta.

  2. Putin a declarat pentru un ziar italian ca :”numai un nebun ar avea interes sa atace Nato sau vreun stat European”. Logic, ce sa faca rusii cu alt teritoriu ,au suficient si plin de resurse naturale. Problema e ca americanii se aproprie de granitele rusesti cu structuri militare. De ce ? Ce rost are ?Prin absurd daca rusii si-ar detona propriul arsenal nuclear ,pe propriul teritoriu ,viata ar dispare de pe Pamant! Atunci ce rost mai are confuntarea vesnica , tensiunea militara si dorinta hegemonica Euroatlantica. Cred ca nebunii trebuie cautati in alta parte. Asta inseamna civilizatie? Noi tehnologii militare , cel mai performant bombardier , cel mai grozav submarin , cea mai rapida racheta cu vectori nucleari? Cu ce rost? Miliarde de oameni sufera de foame si sete ,poluarea ne ingropa de vii si totusi asa zisele minti luminate ale plantei cum cica e Soros , aranjeaza scenarii de razboi. Oare fiindca sunt la batranete si vor ca toti sa piara ,odata cu ei?

  3. Nu Lira ,
    Nu batranetele ii face pe acestia sa distruga omenirea de pe Pamant .
    „Planul Noii Ordini Mondiale de a controla lumea ,
    „Multa lume am vazut ca sustine ideea gresita conform careia lumea ar fi condusa de indivizi si familii precum Rorthschild , Rockefeller , Bilderberg sau Soros . Acestia nu sunt cei care conduc cu adevarat lumea , ci doar marionete ale adevaratilor conducatori pe care nu i-a vazut si nu-i cunoaste nimeni in afara de cei aflati foarte aproape de varful de aur al Piramidei . Pe cale stiintifica se poate stabili si existenta ierarhiei oculte , adica prin calcul si rationament , dar este o stiinta pe care nu o putem intelege . De fapt , este suficient sa citesti despre istoria si modul de organizare al Societatilor Secrete ca sa-ti dai seama ca Rothschild , Rockefeller , Bilderberg , Soros si restul vedetelor Oligarhiei , au , la randul lor sefi .
    In 1952 la Londra , Iiluminati, au sponsorizat o reuniune de re-atragere a lumii in regiuni militare dupa ce Guvernul Unic al Lumii , va intra in functiune .
    In 1952 Asociatia Mondiala a Parlamentarilor pentru Guvernul Mondial , a decis care zone ale lumii vor fi ocupate si ce trupe le vor patrula .Aceste forte din intreaga lume , vor fi comandate de un Director al Lumii , care va avea o organizatie formata din 8 directori zonali si 51 de directori regionali .
    Trupelor americane le-au fost atribuite sase regiuni ale Lumii :
    Regiunea 12 , Australia
    Regiunea 32 , Uruguai , Argentina
    Regiunea 75 , India , Nepal , Turkmekistan , Uzbekistan , Tadjikistan , Kirghistan , SSR(Statele Sovietului Rusesc )
    Regiunea 58 , Austria , Ungaria , Cehoslovacia (la vremea aceea in 1952)
    Regiunea 55 , Iugoslavia , Grecia , Albania , Romania si Bulgaria – Regiunea Balcani .
    Astfel , trupele americane vor fi responsabile pentru o bucata mare din Europa , din Cehoslovacia pana in Grecia si mai departe in Est , frontiera din Ucraina si Turcia .
    Obama a actionat in acord perfect cu Planul Iiluminati pentru a insera trupele americane in Balcani exact cum dicteaza acest Plan din 1952
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    Deasemeni el a dat mana libera Interpolului in America ,si a cerut Canadei un milion de soldati disponibili , pe motiv ca se teme de o revolta sociala .Soldati francezi , au fost adusi pentru exercitii in America . In mai multe orase din nordul Americii , au aparut peste noapte trupe militare in uniforme necunoscute „.
    Deci , stim si noi din presa ca soldatii americani au fost imprastiati in toate zonele lumii , iar in America sunt adusi milioade de alti soldati de nimeni cunoscuti .
    Toate evenimentele din Lume , se deruleaza conform Planului acestor diabolici care il vor inscauna pe Antihrist , Plan facut de cateva decenii .

Lasă un comentariu