Situatia din Ucraina. Mass-Media vs Realitate

Stau si ma minunez cat de inchisi la minte sunt multi dintre cetatenii acestei tari si nu numai. Aici ma refer la gandirea pe care o au vis-a-vis de situatia tensionta din Ucraina si ceea ce a dus la aceasta situatie.

Presa, cum bine se stie, fiind total lipsita de moralitate si fiind vanduta intereselor papusarilor, este de inteles sa faca propaganda neoconilor. Dar voi, cititorilor, chiar e asa de greu sa ganditi cand cineva va arunca anumite pastile, care pe langa faptul ca sunt expirate mai au si prospectele total gresite?

Citesc in presa si ma minunez ce aberatii pot sa scrie acesti pseudo-jurnalisti si ce manipulare ieftina pot asterne pe coala de hartie. Cred ca si tiparnitele de multe ori li se blocheaza, refuzand parca sa scoata uneori la lumina aceste ineptii.

Din start vreau sa va precizez, ca nu am nici un interes si nu sunt pus de nimeni sa scriu ceea ce scriu, ci o fac doar analizand anumite fapte care se petrec si pe care le pun cap la cap.

Ceea ce ma socheaza cum va spuneam anterior, sunt aberatiile si argumentele acestor aberatii si aici ma refer in primul rand la motivul explicat de presa, pentru care a inceput acest conflict din Ucraina. In viziunea lor sau a celor care ii pun sa scrie mai bine spus, este vorba despre faptul ca Rusia a saracit atat de tare, incat acum vrea cu orice pret sa invadeze intreg estul Europei pentru a se putea reface economic. Un motiv mai retard, nici ca am auzit.

In primul rand, Rusia este poate cea mai bogata tara din lume in resurse naturale, avand, gaze, petrol, aur, minerale rare, produse agricole, ei sunt de fapt cei mai mari furnizori de gaze, petrol si multe dintre produsele agricole din lume.

Si vin acum si va intreb, oare cum ar ajuta-o pe Rusia sa scape de saracie, daca invadeaza alte tari sarace cum sunt  Romania sau Bulgaria? Tin sa va reamintesc, chiar si pe timpul infleunetei sovietice, cand eram comunisti, toate resursele Romaniei apartineau statului, daca credeti ca asta urmaresc rusii, spre deosebire de ce se intampla acum cand occidentul ni le exploateaza pe toate si pe redevente infime.

Iar daca esti atat de sarac, incat nu esti in stare sa iti gospodaresti ceea ce ai deja, cum iti mai permiti tu sa poti un razboi, in care populatia Rusiei sa fie de acord, si in care scopul este acela de a acapara alte teritorii, poate mai sarace ca ale tale si pe care ulterior terbuie si acelea protejate si apoi administrate?

Motivul principal pe care il debiteaza mass-media pentru faptul ca Rusia a saracit, sunt investitile enorme in industria militara. Acum, dragii mei, va intreb din nou, de ce sa investeasca Rusia atat de mult in tehnologie militara si sa lase tara sa saraceasca, totul cu scopul de a cuceri alte state sarace, de pe urma carora nu au nimic de castigat?

Nu ar fi fost mai normal sa taie din fondurile care merg spre inarmare si sa ajute poporul, decat sa-l lase sa saraceasca pentru niste actiuni militare fara nici o logica? Iar motivul pe care il da acesasi presa aservita este halucinant, si anume faptul ca Putin este un nou Hitler si are aceleasi dorinte ascunse. O prostie mai mare nici ca am auzit vreodata.

Pai cine domnii mei au creat Uniunea Europeana si cine controleaza toata Europa, si cui ii sunt datoare vandute toate aceste state, Rusiei sau Germaniei, condusa de papusari?

Dar motivul real pentru care Rusia s-a inarmat este unul singur, acela de a se apara impotriva invaziei NATO(tari marionete ale SUA), baze NATO care practic inconjoara aproape toata Rusia, incalcand astfel Statele Unite, toate pacturile de la sfarsitul razboiului rece, cu privire la amplasarea de baze militare in Europa, culminand cu dorinta SUA de a acapara si Ucraina. Mai jos v-am pus si o harta cu tarile actuale membre NATO sau sub influenta NATO:

russia-surrounded-by-nato1

Acum poate va intrebati ce motive ar avea SUA sa invadeze Rusia?

Pai foarte simplu, cum v-am tot explicat intr-o multime de articole, Putin s-a hotarat sa nu le mai faca jocul neoconilor, intorcand spatele Noii Ordini Mondiale gandite de Papusari. Adica mai pe scurt  Putin, a hotarat sa nu mai lase Rusia sa fie exploatata de catre papusari asa cum se intampla in cazul celorlalte state, si mai mult decat atat a creeat un nou pol de putere prin alianta BRICS, alianta prin care se doreste dezlipirea de sistemul gandit si controlat de marii bancheri ai lumii, infiintand impreuna cu statele membre BRICS, o noua Banca Centrala, care sa elimine treptat dolarul din circulatie si sa infinteze o noua moneda contrablansata in aur.

Detalii despre acest subiect, gasiti la articolul Agenda Bilderberg – Danemarca 2014, Bilderberg nefiind decat Guvernul Mondial format de elite, cu scopul clar de instaurare a Noii Ordini Mondiale, o ordine mondiala, in care intreg sistemul economic si social sa fie controlat de mai marii bancheri ai lumii, nimeni altii decat familiile Rothschild si Rockefeler.

Alte articole legate de pozitia lui Putin referitoare la acest subiect, gasiti in articolele de mai jos:

Aceste familii, pe langa faptul ca detin tiparnitele de bani, detin si toate industriile importante, industria de armament din SUA, companiile petroliere cele mai mari, Chevron si EXXON, toata media centrala, industria farmaceutica, industria alimentara prin Monsanto, majoritatea corporatiilor importante de pe glob, cat si serviciile screte si Hollywoodul, in doua cuvinte, aproape totul.

Acum va intreb din nou, ce ar face Statele Unite ale Americii daca Rusia ar avea baze militare in imediata apropiere a granitelor sale, sa zicem in Mexic si in Canada? Ar sta cu mainile in san? De ce nu stau americanii linistiti si sa-si vada de treaba lor acolo unde sunt, asa cum o face o alta tara, de pe un alt continent si care este poate una dintre cele mai civilizate tari de pe glob si aici ma refer la Australia? Pai cum ar mai putea neoconii sa traisca linsititi daca nu au ei controlul asupra intregii lumi? Cum ar mai putea ei sa doarma linistiti daca ar prospera si tari ca Irak, Libia, Siria, Romania, Serbia, Egipt, Nigeria s.a.m.d.?

In al doilea rand, avand in vedere aspectele descrise mai sus, nu vi se pare normal ca Rusia sa se inarmeze si sa incerce sa se apere de acesta invazie pe care mai marii bancheri o pregatesc?

Urmariti va rog si: Documentar – Toate razboaiele lumii sunt de fapt razboaie create de bancheri

De ce nu mai au rabdare papusarii si grabesc aceste actiuni militare si incearca sa gaseasca tot felul de pretexte care mai de care mai mincinoase, ca sa poata porni razboiul mondial. Motivul este foarte simplu, criza financiara, pe care „din intamplare” tot ei au provocat-o prin printare de bani in nestire fara nici o acoperiere, lucru care a dus la situatia dezastruasa in care se afla planeta la ora actuala si care a dus inclusiv la saracia groaznica in care  ajuns chiar SUA.

SUA in saracie? Poate va intrebati. Da, in SUA saracia a atins cote alarmante si continua degradarea pe zi ce trece. Articolele edificatoare in acest sens le aveti mai jos:

Iar cand dolarul va cadea, pentru ca este inevitabil acest lucru si este doar o chestiune de timp pana ce se va intampla, America va intra intr-un haos total, iar singura lor sansa este razboiul mondial, care trebuie cu orice pret declansat inainte de caderea dolarului. Lucru care ar duce la slabirea Statelor Unite si la posibilitatea de a pierde controlul total atat intern, cat si extern.

Iar in ceea priveste asa zisa saracie din Rusia, presa din nou minte, Rusia nu e nici pe departe asa de sarca cum e descrisa, situatia economica si nivelul de trai de la venirea lui Putin au cresct foarte mult, multi dintre cetatenii rusii care scriu pe forumuri, daca-i urmariti, il apreciaza enorm pe Putin si il sustin 100% in actiunile intreprinse. Iar daca in ultimul timp au aparut probleme si in Rusia legate de aspectul economic, totul se datoreaza factorilor externi, mai precis, datorita sanctiunilor economice impuse de papusari. Pe cand in SUA si restul tarilor occidentale criza are factori interni. Acest aspect sesizand-ul foarte bine un important economist din China, detalii aici: Agentia de Rating din China avertizeaza ca viitoarea criza va fi cu mult mai rea decat cea din 2008, datorita faptului ca bancile printeaza bani in nestire.

Revenind la SUA, va pun alte cateva intrebari sugestive. 

1. Cum, voi, oamenii de rand, mai aveti incredere in Statele Unite, cand ei la 9/11 Septembrie 2001, si-au omorat 3000 de oameni, doar pentru a avea un motiv in fata opiniei publice, pentru a invada Irakul si Afganistanul, cat si pentru a baga teroarea in oameni, cu scopul clar de a inaspri controlul asupra intregii populatii?

Articole edificatoare in acest sens, aveti la categoria: 9/11

2. Cum puteti avea incredre in cineva care detine cea mai mare corporatie din lume (Monsanto) in ceea ce priveste sitemul de modificare genetic al alimentelor? Acest procedeu stiindu-se, duce la imbolnavirea grava a oamenilor, de la sterilitate pana la cancere. Rusia refuzand de altfel importul si cultivarea acestor produse alimentare.

Articole edificatoare in acest sens, aveti la categoria: Monsanto

3. Cum puteti admira o tara ca SUA, in care controlul asupra populatiei este aproape total?

Articole edificatoare in acest sens, aveti in link-urile mai jos:

4. Cum puteti admira o tara in care satanismul si non valoarea se promoveaza peste tot?

Articole edificatoare in acest sens, aveti la categoria: Satanism

5. Cum puteti iubi o tara invadatoare, care a distrus atat de multe tari pe unde a trecut?

Articol edificator in acest sens, este urmatorul: Ghid de prezentare al celui de al 3-lea razboi mondial

6. Cum puteti admira SUA care a exploatat Romania si practic ne-a distrus prin manipulare si santaj, in cei 25 ani petrecuti de la revolutie, totul poate culminand cu acest razboi in care ne implica si in care noi nu avem nici o treaba?

O gramada de articole edificatoare in acest sens, puteti gasi la categoria: Distrugerea Romaniei

Iar tot adevarul despre situatia din Ucraina il puteti afla citind articolele de la categoria: Ucraina

Interesant este si acest articol, ca sa stim ce ne asteapta in cazul in care statul roman, aservit papusarilor, in cele din urma ne implica si pe noi in acest razboi:

E bine sa ne amintim. In cazul unui razboi, tinerii între 20 şi 35 de ani pot fi ÎNROLAȚI OBLIGATORIU !

7. Cum puteti admira SUA cand ei ne invadeaza cu armata, chiar si cu tancuri si romanilor nici acum nu li s-a ridicat viza de trecere in SUA?

8. Cum puteti admira SUA, acolo unde homosexualiatea si lesbianismul sunt promovate peste tot, in emsiunile TV, in media, in filmele de la Holywood, prin parade care mai de care mai scarboase, prin implicarea in tot sistemul social american? Apropo, in Rusia orice manifestare publica de acest fel, este total interzisa.

Articole edificatoare in acest sens, puteti citi mai jos:

Eu nu va indemn sa admirati si sa iubiti nici Rusia(pentru ca au si ei destule bube), pentru noi nu e o solutie nici estul, nici vestul, ci doar interesul national al Romaniei, care este mai presus de orice.

Despre acest aspect am scris intr-un articol separat: Cum reactioneaza romanii cand vine vorba de politica externa a Romaniei…

Iar despre faptul ca media minte si este controlata de neoconi, puteti afla totul din articolul: Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

Eu am incercat sa fac o analiza cat mai edificatoare despre subiectul Ucraina, pentru cei care sunt atat de bulversati de stirile media si se lasa prostiti in ultimul hal. Multi dintre cei prostiti, fiind oameni, culti, cititi, cu o inteligenta peste medie.

Iar daca nici cele prezentate mai sus nu v-au convins, suntem o cauza pierduta. 

In rest… Cu Dumnezeu Inainte! 

16 gânduri despre &8222;Situatia din Ucraina. Mass-Media vs Realitate&8221;

  1. Cei multi prostiti , se vor convinge la „fata locului ” , Doamne fereste , in razboi , daca se va declansa , atunci pe pielea lor vor vedea cine este NATO si SUA . Noi stim ca sunt o adunatura de criminali invadatori ai Pamantului , condusi de o mana de oameni care au acaparat toate bogatiile lumii si conduc lumea din umbra , noi le spunem PAPUSARI , pentru ca toti cei care conduc statele din NATO sunt papusile trase de sfori , asa conduc aceste state , dupa cum vor papusarii si razboaiele sunt facute de acestia in toata lumea . Rusia fiind o putere economica si nucleara , nu se lasa asimilata de acestia , sta in picioare , pe cand toata Europa este ingenunchiata la picioarele acestor satanisti .
    Ce fel de tara este SUA cand in Oklahoma este un templu satanist in fata caruia s-a amplasat statuia necuratului , Lucifer , cu cap de tap si coarne , trup de femeie si picioare de cal cu copite etc . Cei care sunt pro America sa se uite si sa se convinga de starea in care a ajuns SUA satanista .
    Romania este ocupata de acesti satanisti ! Iar daca Rusia se va apara de acestia , sa nu scoatem nicio vorba , pentru ca acest popor tampit de mass-media , crede minciunile din presa si mai crede ca ne vor salva americanii , cu ce ???
    Cu copiii nostri pe care ii va recruta , de la 20 la 35 de ani , sa-i transforme in carne de tun , pt cine ?

  2. Media noastra ar trbui sa fie pedepsita aspru pentru toate informatiile false care le toarna in capul oamenilor de rand, poate ar trebui sa se faca o demonstratie impotriva acestor „ZIARISTI MINCINOSI” care sunt in acest caz „TRADATORI DE TARA”.America este o colonie in mana Angliei de la Infiintarea „statului”.Ei sunt in stare de orice inscenare odioasa.Articolul este foarte la obiect si trebuie sa-l facem cumva cunoscut in toata tara.Dar de ce nu se intreaba nimeni din presa,de ce n-au venit americanii cu peste 60 de ani in urma cand erau asteptati sa ne ajute,si vin acum?!Ei sunt ca banditii in codru,vin numai sa jefuiasca.Presa isi face de cap pentru ca au realizat ce fel de popor suntem, las si prost,din acelasi aluat fac si ei parte.Este vina noastra ca am ajuns in situatia asta,sa ne cotrobaie in ograda noastra toti hotii,liftele spurcate si sa faca ordine la noi acasa.Sper ca SUA sa plateasca pentru toate atrocitatile care le-au facut si inca le fac,dar asta depinde de noi oamenii de pretutindeni cu gandire sanatoasa.

  3. Degeaba ai descris(ai dat mura-n gura) asa de bine acest comentariu ca cine-i spalat pe creier tot nu intelege. Aceasta afirmatie o fac pentru omul de rind nu si pentru tradatorii(gunoaiele) acestui neam. Pacat ca omul de rind(marea majoritate) a ajuns atit de jos adica la stadiul de animalitate si sa-l intereseze numai nevoile fiziologice de a minca de a bea de a se distra, iar daca-i atragi atentia asa cum bine ai explicat acest articol se uita la tine de parca-i explici niste formule magice…

    • Sint intradevàr formule magice, insà ei fiind supusi de-a lungul timpului post decembrist unui proces de indobitocire, si fiind sub efectul acestui diabolic anestezic, nu mai au puterea si forta necesarà sà reactioneze intr-un fel impotriva ràului care s-a abàtut asupra lor !!! Toate màsurile si legile de dupà decembrie „89, nu au avut alt scop decit de a sàràci populatia Romàniei, prin jafurile de proportie, ascunse sub umbrela privatizàrilor !!! Pentru a ajunge la adevàr, insemnind sà fim impartiali, va trebui sà aflàm cine sint adevàratii beneficiari ai acestor privatizàri !!! Si càutind atent, o sà gàsiti o sumedenie de evrei de toate nationalitàtile, dar si nemti, si unguri, Etc, etc, si nu in ultimul rind multi oligarhi rusi !!! Cind analizati o situatie nu scàpati din vedere factorul impartialitate, !!! S-au intimplat, si se intimplà toate acestea, din totala lipsà de patriotism, si a unor minime cunostinte economice cu caracter strategic, care nu ar trebui sà lipseascà din arsenalul fiecàrui cetàtean al unei tàri, iar in cazul de fatà al romànului !!!

  4. Cautati pe facebook , intalnirea de la Minsk dintre Putin , Porkosenko , Merkel si Hollande sa vedeti cum un individ de la masa , probabil un ucrainean , a tras scaunul lui Putin cand acesta a incercat sa se aseze , l-a tras de mai multe ori , ca Putin sa cada , insa Putin nu s-a asezat mai intai de a prinde scaunul cu mana pentru a fi sigur unde se aseaza . Individul care tot tragea scaunul lui Putin se prefacea ca discuta cu Merkel in acelasi timp tragand scaunul . Putin il tragea sa se aseze si individul il tragea indarat .
    O scena unica in lume , o insulta tot unica in lume asupra unui sef de Stat , la o intalnire diplomatica , se spune in care se discuta de pace .
    Am vazut undeva aceasta scena , eu nu am cont pe facebook .
    Acestia merita bombardati din plin . Probabil a fost o provocare , vom vedea ce va face Putin .

  5. Cum adica invers , explica se vede clar cum Putin cauta scaunul cu mana si in acelasi timp un individ voinic care se preface ca discuta cu Merkel ii trage scaunul in momentul cand Putin cauta scaunul cu mana sa se aseze .
    Ce nu-i clar , nici ceea ce se vede ?
    Am facut si poza ,iar stirea a fost difuzata pe realitatea net , facebook , insa cand am accesat-o mi-a aparut o reclama si au sters-o imediat .

  6. Articolul mi se pare ca este foarte bun. Fac o singura precizare: americanii nu vor sa ocupe Rusia, ci doar sa o destrame si sa o imparta,exact ce au facut si rusii cu alte popoare. Aceasta este o lege a echilibrului, a naturii.
    Cat despre Ucraina, care este in curs de destramare, se aplica aceeasi lege: i se ia ce i s-a dat!
    Putem forma chiar o teorema: rusii au dat, rusii au luat, fie numele Rusiei binecuvantat!

  7. Apreciez intentia articolului dar de ce nu ati mentionat ce era mai imortant? De ce nu ati spus despre cum omoara armata ucrainiana civili nevinovati in Estul Ucrainei? Asta mi-se pare cel mai interesant. Sunt multe filmulete pe youtube

Lasă un comentariu