Norvegia. Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!

Si totusi, parintii din Norvegia au inceput sa arate fata urata a „Protectiei copiilor” din aceasta tara

copil_plangand7

C. spune:

Norvegienilor le e frica de Barnevernet. Sunt casatorita cu norvegian si traiesc in Norvegia, asadar stiu din surse sigure acest lucru.
Priviti statisticile. Motivele pentru care sunt luati copiii sunt diverse si majoritatea abuzive. In jur de 1% sunt cele de violenta. Protectia Copilului este bratul politienesc al statului prin care isi foloseste forta in fata imigrantilor si familiilor mixte.
Multi ong-isti anti-religie, dar pro-homo si pro educatie sexuala in scoli, se afla pe forumuri in ultima vreme.
Va e frica de aflarea adevarului? Prea tarziu dragi ong-isti sorosisti platiti!
Adevarul s-a aflat deja! Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!
Este evident, dragi romani!
Din 2009, dreptul gay la adoptii a devenit legal in Norvegia.
Intre 2008 si 2013 numarul copiilor furati a crescut cu 37%. Scrie in statisticile lor.
La 1000 de copii ai imigrantilor, 90 se iau de Barnevernet„.

Tomi spune:

Eu am trait acolo 3 ani fetita mea sa nascut acolo. Dar cand a implinit 6 luni am plecat din Norvegia. Si motivul pt care am plecat de acolo a fost acesta. Mai bine mai sarac dar cu sufletul plin de fericire vazand copilul cum creste sub ochii mei, decat bogat si sa traiesc cu frica ca in orice zi poate sa bata la usa Politia cu cu asistentii sociali sau sa merg la grădiniță dupa copil si sa imi zica ca a fost dus deja. Nici eu nu sunt deacord cu bataia la copii. dar nici sa ridici tonul la ei sau sa bata de pamant in magazin si părinții sa se roage la el sa se ridice nu cumva sa il jigneasca ca restu oamenilor deja suna la Politie. De mic trebuie sa il educi corect si asta se poate fara bataie si maltratare. Multi zic ca e bine asa ceva dar as vrea sa il vad pe respectivul cand copilul lui ar iesi din casa descult si ar trebuii sa se roage de el frumos sa intre in casa si nu cumva sa ridice tonul la el findca risca sa ramana fara el. Pt Barnevernet nu conteaza ca il bati sau tipi la el pt ei ajunge ca copilul sa zica ca lau pedepsit parintii si nu are voie la TV sau pe Tableta cealaltă zi risti sa ramai fara copil. Eu cu asta nu is deacord.Asa ca domnule BOGDAN STOIAN. Va invit sa mergeti in Norvegia si sa iti cresti copilul dupa legile lor.si ajungi sa iti zica copilul ca la scoala au invatat ca homosexualitatea este un lucru normal. Ms eu nu vreau asa ceva”.

O mama spune:

Sunt in Norvegia, de cativa ani. Sunt casatorita, incerc sa ma integrez, dar e aproape imposibil.E un stat totalitar si o spun cu sinceritate. Sotul meu e norvegian si se teme si el de Barnevernet.Norvegienilor le e frica de aceasta institutie. Ea este unealta statului de a pedepsi familiile care nu se incadreaza in regulile lor stricte. Cititi Janteloven. Oameni atei, nefericiti, singuri, care vorbesc in soapta, dar care au aventuri cu oricine in weekend. O lume departe de moralitate. La scoala se promoveaza in mod agresiv homosexualitatea, lesbianismul, bisexualitatea, transexualitatea etc. Incestul si pedofilia nu sunt pedepsite. Retineti! In ultimii ani, in Romania, pedofilii prinsi au fost norvegieni”.

Locuiesc in Norvegia si noi romanii de aici suntem ingroziti de abuzurile BARNEVERNET.
Personal cunosc doua familii care au parasit Norvegia după cazul Bodnariu.

Dorinta mea este ca aceasta organizație sa fie puternic modoficata, taindu-i-se toate puterile demonice.

Postacii de serviciu, ONG-isti, pro homo, pro feministi, pro globalizare,  dau mesaje jignitoare peste tot

Eu… spune

Am observat multi Ong-isti in ultima perioada, care la orice articol despre familia Bodnariu, apara cu inversunare Norvegia si „democratia” norvegiana. Acesti oameni sunt platiti pentru a spune de bine despre legile abuzive si libertatea de opinie inexistenta, de altfel, din Norvegia.
Sa va spun si de ce ong-istii au intrat in alerta!
1. Datorita acestui caz oamenii inteleg ce se petrece in tarile care promoveaza agresiv casatoriile homo si adoptia copiilor de catre acestia. Statul fura copii pentru ei, mai degraba. Din 2009, de cand s au legalizat adoptiile in No, Barnevernet a inceput sa ia agresiv copii de la imigranti si familii mixte. Sa fie o coincidenta oare?
2. Educatia sexuala din scoli, se doreste implementata si in Romania.
Sa va spun eu ce se intampla in scolile norvegiene.
Copiii incep sa sune la Ung.no, o institutie de stat pentru tineri, pentru a cere „sfaturi”.. Am vazut peste 500 de copii de peste 12 ani
care spun ca sunt homo, lesbi, bi. Statul ii incurajeaza sa fie orice altceva decat copii, decat copii normali. Ei vor sexualizarea copiilor inca din fasa. De ce oare? Sa aiba cumva legatura cu dorinta de legalizare a pedofiliei in tarile scandinave, si nu numai? Timpul ne va descifra acest mister…

Iata practica autoritatilor civilizate din Norvegia: „Asemenea fapte îngrozitoare erau rare până şi în anii cei mai crânceni ai stalinismului. Nici măcar KGB-ul nu se folosea în mod sistematic de copii ca să-i incrimineze pe părinţi. Au fost câteva cazuri puternic mediatizate, iar propaganda sovietică îi încuraja pe copii să îşi toarne părinţii, dar în realitate au fost situaţii rare. În Norvegia, tot mai multe relatări arată că aceasta este practica autorităţilor: să se folosească de declaraţii (dirijate prin întrebări tendenţioase) ale unor minori pentru ca, ulterior, aceştia să fie luaţi de la familia biologică şi daţi spre adopţie. Statisticile ne demonstrează că tot mai multe familii de străini cu rezidenţă/ cetăţenie norvegiană sunt victimele unor răpiri de minori supervizate de către stat. Norvegia are o anumită tradiţie în a distruge vieţile copiilor. După cel de-al doilea război mondial, circa 9-12.000 de copii născuţi din relaţiile unor norvegience cu militarii germani care ocupaseră ţara au fost trataţi ca nişte criminali. Mamele, etichetate drept „prostituate”, au ajuns în lagăre de concentrare. Copiii, taxaţi drept „şobolani”, au fost închişi în spitale psihiatrice, unde au fost bătuţi, abuzaţi şi torturaţi – nu exagerez, nu fac decât să citez un articol din The Guardian care invocă mărturiile supravieţuitorilor. Prin 2011, statul norvegian se certa prin instanţe cu supravieţuitorii şi refuza să-i despăgubească” . – See more at: http://www.nasul.tv/masinaria-absurda-a-statului-norvegian-a-furat-copiii-familiei-bodnariu-presedintele-romanilor-tace/

Norvegienii se unesc on line impotriva Barnevernetului; suntem aproape 10.000 de membrii, spun ei

Vezi aici

https://www.facebook.com/groups/946004698753793/

Arild Holta spune:

„Traditional media in Norway are the governments propaganda in child welfare cases. It is nearly a Judas-kiss when „Christian” media spread it out.

Here is the largest Norwegian-international Facebook group against child welfare abuse. We are nearly 10,000 members. And we talk about the cases, and displaying images and video. They can not stop our speech.

We need international support!”

Traducere: Mass-media tradiționala din Norvegia face propaganda guvernului în domeniul protecției copilului. Ei vin cu un sarut de al lui Iuda – atunci când mass-media „creștina” incearca sa demaste lucrurile .

Aici este cel mai mare grup norvegian – international Facebook împotriva abuzuluide protecție a copilului . Suntem aproape 10.000 de membri . Și vorbim despre cazuri , și afișarea de imagini și video . Ei nu se poate opri vorbirea noastră .

Avem nevoie de sprijin internațional!

https://www.facebook.com/groups/946004698753793/

orwegian law are changed reasoned with the work I’m doing on child protection. They try to stop us, but can not make it. I’ve written on english about legislative amendment in this article:

http://forum.r-b-v.net/viewNtopic.php?f=56&t=8035

Una dintre cele mai impresionante marturii a unei mame dintr-o familie mixta aici:

http://c-tarziu.blogspot.ro/2013/10/viitorul-familiei-in-romania-prin.html

Urmeaza partea a II-a

marianagoron.wordpress.com

Urmariti va rog si:

Publicitate

17 gânduri despre &8222;Norvegia. Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!&8221;

 1. Ambasadorul romaniei la wasington george major sa desolidarizat de romani ce manifestau in fata ambasadei norvegiei. Dar acest lingau ce cauta acolo, si dece nu a fost demis din secunda2, oricum numai in pielea bietilor parinti sa nu fi

 2. Capitis Deminutio Minima, Capitis Diminutio Media, Capitis Diminutio Maxima
  Maritime Jurisdiction (legea apelor, a Amiralitatii Maritime)

  Acum cativa ani de zile am vazut un film documentar de aproape 2 ore pe youtube cu un tip din SUA care s-a judecat cu statul si a renuntat la drepturile lui civile, la a mai plati taxe si care isi construise si se mutase intr-un „earthship”. Atunci am auzit prima oara despre termenii de mai sus. Din pacate nu mai retin cum se numeste filmul.

  Pe toate actele si contractele noastre oficiale, mumele si prenumele nostru sunt scrise cu litere majuscule, ceea ce inseamna ca automat intram la categoria Capitis Diminutio Maxima. Conform wikipedia acest lucru inseamna: „involved the loss of liberty, citizenship, and family (e.g. BEING MADE A SLAVE OR PRISONER OF WAR).”

  Gasiti aici un scurt articol scris in limba romana pe aceasta tema:
  – FOARTE IMPORTANT: Cele trei moduri in care numele unei persoane este scris pe actele de identitate
  http://www.cocoon.ro/?p=5739

  Puteti descarca un pdf care explica mai multe lucruti pe aceasta tema:
  – The secret of the special Maritime Jurisdiction of the United States exposed.
  Revealing the most repugnant fraud ever perpetrated on the people of the United States of America

  Dă clic pentru a accesa secret-maritime-jurisdiction-exposed.pdf

  Cateva idei gasiti si aici:
  – Freeman-on-the-Land: COMMON QUESTIONS

  – Freeman-on-the-Land: DISCHARGE TAX & DUTY

  – Freeman-on-the-Land: ‘I AM INELIGIBLE FOR THOSE BENEFITS’

  https://en.wikipedia.org/wiki/Capitis_deminutio
  https://en.wikipedia.org/wiki/Admiralty_law

  – JEWS: Celebrating Centuries of Control

 3. La televiziunile din Ungaria se vorbeste in mod deschis de „aceeasi mizerie/problema/putere globala dedespre care nu putem vorbi” (evreii) care provoaca migratia in masa si vor sa ne distruga rasa, cultura, tarile, in timp ce vorbesc despre „valorile europene” si platesc bani grei sa ne colonizeze cu cele mai mari scursuri si dejectii umane de prin toate gropile de gunoi din lumea a treia!
  Ungurii stiu bine pentru ce au construit gardul si au tupeul sa se contrazica cu toti „mai marii Europei”.
  Cunosc faptul si vorbesc deschis ca EUROPENII SUNT IMPINSI INTR-UN RAZBOI CIVIL!

  Mai oameni buni, astia din Ungaria vorbesc deschis la posturile de televiziune despre ce se vorbeste la noi pe „siteurile conspirationiste” pe care vor sa le inchida bolsevicii din „institutiile statului”. Pe buna dreptate V. Orban declara cu putin timp in urma ca „Nu vreau sa transform Ungaria intr-o noua Romanie”.
  Oameni destepti si patrioti cu co***le cat bilele de bowling, nu slugi in genunchi cum avem noi.

  – Top Hungarian Economist Calls Out the “Global Power” Behind Flooding Europe and Provoking WW3
  „Zsolt Bayer, Hungarian journalist, publicist, and co-founder of Hungary’s currently ruling political party, and Dr. Bogár László, former politician and leading economist, discuss the Cologne sexual assualts committed by migrants on New Year’s Eve, 2016.

  This short part of the 60-minute long television program that aired on Echo TV on January 8, 2016, is of a rant by Mr. Bogár warning of WWIII and the background powers inciting the whole thing.”

 4. In anul 1996 profesorul de la Harvard, Samuel P. Huntington a scris o carte care la vremea respectiva a facut furori si se numeste „The Clash of Civilization and the Remaking of World Order”. Cartea are la baza un articol pe care Huntington l-a scris in 1993 pentru Foreign Affairs. Cu alte cuvinte este o editie extinsa a acestui articol.
  Este vorba de faptul ca oamenii se organizeaza si traiesc in comunitati care au istorie, cultura si religie cel putin asemanatoare si de cele mai multe ori identice. Descrie faptul ca, tinand cont de aceste particularitati pe pamant exista 9 mari civilizatii distincte, iar in momentul in care granitele fizice si culturale dintre ele vor disparea, se va ajunge la conflicte de tip geopolitic care se rezolva prin conflicte si razboaie de tot felul, inclusiv civile, cu caracter etnic, rasial si religios. Cam incotro se indreapta acum Europa, America de Nord, Australia si Noua Zeenlanda, tari cu populatie majoritara alba care in ultimile decenii sunt colonizate masiv cu populatii total diferite din punct de vedere rasial, etnic si religios.

  Sa nu uitam faptul ca in acest moment, albilor la nivel global li s-au taiat o gramada de drepturi. Doar albii sunt considerati rasisti si acuzati de asa ceva. Cu alte cuvinte doar albii pot fi acuzati de rasism sau ura rasiala, celelalte rase nu. In multe tari albii sunt pur si simplu exterminati din punct de vedere fizic de catre alte rase sau alte rase care au si religii diferite (islamisti) dar acest lucru este considerat perfect normal si nimeni nu este acuzat de genocid si nici macar de crime in masa. Sunt celebre cazurile din tari ca Africa de Sud sau Zimbabue in care albii, urmasi ai colonistilor, in loc sa fie deportati sunt pur si simplu exterminati. Nu uitati ca originea acestor „boer” este Olanda. In timp ce boerii sunt exterminati fizic, Olanda este plina de imigranti africani, orientali si asiatici. Este doar o chestiune de timp pana cand albii vor deveni minoritari in propria lor tara. In unele orase deja au ajuns.

  Am sa dau un link la cartea si articolul lui Huntington. Cine este interesat o poate descarca si citi.
  http://www.fileshare.ro/e3171978890

 5. Acest Grup de Criminalitate Organizata care detine Puterea si Monopolul Banilor , care controleaza intreaga Economie Mondiala , respectiv Elitele sau Papusarii , au in Plan , probabil sa extermine rasa alba , lumea civilizata , odata cu acestia si geniile , inteligentele , savantii , patriotii , oamenii de cultura , inovatorii , Crestinismul cu toate ale lui , Istoria si cultura popoarelor , tot ce inseamna BUN SI FRUMOS pentru intreaga omenire , asa cum a creat-o Dumnezeu , pentru a ramane pe planeta , acesti indivizi din lumea a treia , intr-adevar „dejectii umane , scursurile din gropile de gunoi din Lumea a Treia „, apoi , pe acestia ii pot extermina mult mai usor , fiind o masa de imbecili pe care ii pot manevra usor .
  Numai Dumnezeu poate interveni nemaingaduind acestora sa subjuge si sa stapaneasca Pamantul la nesfarsit .

 6. …din profetiile Sfintitului Parinte Elpidie

  ” …unele state vor disparea de pe harta.Sa nu se odihneasca statele de la Nord de prosperitate economica aparenta si relatii ce presupun neutralitate in razboiul deja proiectat .Prostia liderilor tarilor va fi cauza distrugerii lor.Un dezastru surprinzator de o mare magnitudine va crea teroare si temerii la nivel mondial si va apare in etapa urmatoare .
  Membri ai Nordului ,Finlanda ,Norvegia ,Suedia ati lasat inima voastra sa paraseasca pe Adevaratul DUMNEZEU …”

 7. ..” daca ati neglijat si ati luat in deradere Chemarea Sa Dumneaseiasca si vreti sa va expuneti la vicleniile lui satana atunci in curand veti vedea ce alegere proasta ati facut si veti fi de umiliti
  Imparatia Ursului este gata de a va zdrobi „

 8. http://www.nasul.tv/adevarul-despre-confiscarea-copiiilor-de-catre-statul-norvegian/

  Institutia Barnevernet, care a confiscat 10.000 de copii in 2014, la o populatie de 5 milioane de cetateni norvegieni, este clar una aservita Serviciilor Secrete! In 2014 s-au nascut 50.000 de copii in Norvegia si au fost rapiti din sinul familiei 10.000, adica 20% dintre copii !!! ABERANT ! Nu poate exista nicio justificare pentru o asemenea cifra ! Practic, rapirile de copii sint operatiuni ale securistilor norvegieni. Aceste operatiuni au inceput imediat dupa al doilea razboi mondial, cunoscatorii stiu bine acest fenomen! Toti romanii din Norvegia care au copii sint in mare pericol si ii sfatuiesc sa paraseasca tara pentru a scapa de acest experiment nazist! Urgent! Rog SIE sa intervina si sa ii recupereze pe toti copiii romani rapiti de securistii norvegieni ! Rog Presedintia Romaniei sa il cheme de urgenta pe Ambasadorul Norvegiei si sa il expulzeze de urgenta! Chiar sa intrerupa relatiile diplomatice cu Norvegia ! Constitutia Romaniei ii protejeaza pe acesti copii ! Doamne ajuta! Radu Moraru

 9. Stau si ma intreb, oare cat de mult s-a documentat autorul articolului? Oare cat a trait in Norvegia? Intr-adevar, sunt si parti rele, dar in principal, se urmareste crearea unei societati sanatoase, de aici strictetea legilor! Parerile sunt impartite si nu vreau sa intru in polemici, dar mai intai de toate, va recomand sa traiti intr-una din tarile scandinave, iar dupa aceea sa trageti concluzii! Vorbim de tari in care educatia si sanatatea, sunt pe primul loc, nu altceva! De aici si nivelul ridicat de trai. O societate sanatoasa, deschisa catre viitor si neancorata in trecut, are foarte mari sanse de izbanda pe plan economic, ceea ce automat, implica si o populatie fericita si chiar si cu dare de mana, daca intelegeti ce vreau sa spun!

  • Aici nu se vorbeste despre cat de bun e sistemul de sanatate norvegian, aici se vorbeste despre dictatura Barnevernet si ideea din spatele acestor rapiri legale de copii.
   Sa-i intrebi te rog pe cei carora le-au furat copiii, cat de fericiti sunt.

  • O populatie fericita, spune-ti! Atat de fericita incat scandinavii sunt pe primul loc la consumul de antidepresive in Europa! De reflectat!

   Asadar, in viziunea dvs, pentru a crea o societate „sanatoasa” legile trebuie sa fie stricte…
   Atat de sanatoasa e societatea norvegiana incat alcoolicii sunt la tot pasul (desi statul are monopol pe alcool si are legi extrem de stricte in ceea ce priveste vanzarea si consumul), bolile venerice sunt in top, incestul si pedofilia sunt la ele acasa ( de unde si numarul mare de copii cu sindrom down), individualismul si materialismul sunt trasaturi specifice scandinavilor.
   Sistemul de invatamant e de-a dreptul ridicol!
   As putea continua dar nu are sens.
   Cititi Janteloven!
   Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s