ECUMENISM MAXIM IN BISERICA ORTODOXA ROMANA DIN FIRENZE!

Sa ne feresca Bunul Dumnezeu sa ajungem in halul acesta! Dar stiind cat de viclean este diavolul, tare imi este ca ce se intampla in Biserica Ortodoxa din Italia este doar inceputul, doar o etapa in planul lor de a invada mai apoi Bisericile din Romania.

Satana in viclenia lui a inceput prima data sa atace Bisericile Ortodoxe din afara tarii, acolo unde enoriasii sunt deja obisnuiti si cu biserica catolica sau alte confesiuni eretice si sunt mai confuzi cand vine vorba despre o slujire impreuna cu acestia. Odata acestia cuceriti, se creeaza un precedent foarte periculos si e un exemplu care pe cei mai multi dintre credinciosii needucati in aceasta privinta, ii poate influenta serios.  Vor zice, ati vazut ce frumos e in alte parti, cum stau toti laolalta, nu e nimic rau, cine e impotriva sunt fanatici religios, extremisti, mai ales ca aceasta erezie este alimentata si sustinuta puternic si de ierarhii nostrii in frunte cu masonul de Daniel! Iar acesti ierarhi care lucreaza in slujba raului, abia astepata sa profite pentru a implementa acest tip de slujire ca pe ceva normal, iar saptamna de rugaciune cu ereticii sa o transforme in ceva permanent.

Priviti numai cum se comporta credinciosii romani din acest clip, cat de inselati sunt, credeti ca in Romania majoritatea  se vor comporta altfel?

Curand ne vom intoarcem din nou in catacombe pentru slujirea liturghiei, asa cum se facea in primele secole ale crestinismului. Sfantul LAVRENTIE DE CERNIGOV a profetit-o foarte clar:

„Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„
„Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.
Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele.

Urmariti va rog si:

2 gânduri despre &8222;ECUMENISM MAXIM IN BISERICA ORTODOXA ROMANA DIN FIRENZE!&8221;

  1. Romani prosti si care nu cunosc nimic despre Ortodoxie , ortodocsi cu numele si dintre cei carora li se potriveste ceea ce Mantuitorul a zis ca „Multi sunt chemati , dar putini alesi ” . Daca n-ar fi stat ca prostii in fata acestui prelat catolic si sa se inghesuie sa-i sarute mana , omul ar fi trecut pe langa ei si se ducea in treaba lui . Eu gasesc vinovati pe cei care se inghesuiau la pupat mana si erau toti de-acolo , deci romanii „ortodocsi” ! Preotii ortodocsi din Italia nu prea pot sa vorbeasca impotriva catolicilor pentru ca multi slujesc in locatiile date de catolici , nu au biserica lor acolo , insa episcopul din aceasta comunitate ortodoxa este raspunzator pentru aceste rataciri , el ar trebui sa lupte pentru ca oamenii sa inteleaga diferentele dintre Dreapta Credinta si Catolicism . Pestele de la cap se strica ! De ce nu cumpara locatii proprii si lasa sa se slujeasca in locatii ale catolicilor si sa nu poata vorbi credinciosilor adevarul despre Ortodoxie ? Cu aceasta ocazie cad si dintre preotii ortodocsi de acolo , se dau cu catolicii pentru ca nu exista o mana ferma care sa opreasca aceasta cadere de la Dreapta Credinta . Cum s-au facut hoteluri pe la Ierusalim ca sa aduca multi bani la Patriarhie , nu se gasesc bani sa se cumpere sau sa se construiasca cate o bisericuta in comunitatile ortodoxe din diaspora ?

  2. DACA VOR TAIA DIN ORANDUIELILE ORTODOXE,PERDEM HARUL. CATOLICII TREBUIE INTORSI INAPOI LA ORTODOXIE SA SLUJEAZCA LITURGHIA ORTODOXA EI CA NOI,NU NOI CA EI.NOI AVEM CREDINTA COMPLETA VENIM CU ORADUIELILE LASATE DE IISUS PRIN SFINTII APOSTOLI ,EI SA SE INCHINE LA ORANDUIELILE NOASTRE,,,NU NOI LA ORANDUELILE LOR. CONTEAZA SI ESTE IMPORTANT SA FIM LASATI SA NE FACEM ASCULTAREA SI ORNDUIELILE SI SLUBELE ORTODOXE ,FARA SA NE AMESTECAM CU ORANDUIELILE LOR.NICI ZA NE SOCIALIZAM CU EI IN INCHNAREA LOR.DUMNEZEU SA NE AJUTE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s