REGĂTIRE PENTRU PRIGOANĂ! Părintii Macarie Banu și Atanasie Parfeni, au slujit în continuare Sfânta Liturghie după ce au fost opriti de la slujire de catre ereticul Ioachim Băcăuanul

După ce au primit scrisorile de la ereticul Ioachim Băcăuanul (de oprire de la slujire), părintele Macarie Banu și părintele Atanasie Parfeni, au slujit în continuare Sfânta Liturghie. Iată predica din duminica a 23-a după Rusalii (23 octombrie). 

macarie

Despre ecumenism, pseudo-sinodul din Creta, scrisorile venite de la episcopul eretic, care îi învinuiește pe nedrept, binecuvântările pentru cei ce vor să continuie lupta și pentru cei ce vor se retragă.

Ascultați, cu precădere, de la minutul 23:00:

Citiți și:

Ereticul Ioachim Băcăuanul l-a oprit de la slujire pe părintele MACARIE de la Oituz

Iată și scrisorile sosite de la Arhiepiscopie:

s1

s2

danielvla.wordpress.com

31 de gânduri despre &8222;REGĂTIRE PENTRU PRIGOANĂ! Părintii Macarie Banu și Atanasie Parfeni, au slujit în continuare Sfânta Liturghie după ce au fost opriti de la slujire de catre ereticul Ioachim Băcăuanul&8221;

 1. Fericiti vor fi acesti parinti dreptcredinciosi si marturisitori. Opririle de la slujire facute de eretici nu au nici-o valoare. Au fost Sfinti carora li s-a interzis sa mai slujeasca din cauza ca se impotriveau ereziilor. Dar acesti Sfinti nu au tinut cont si au continuat sa slujeasca.
  Trebuie sa-i sprijinim si sa-i urmam pana la capat pe asemenea parinti.

  Intre timp, prigoana impotriva ortodocsilor dreptcredinciosi, marturisitori si nesupusi duhului antihristic al panereziei ecumeniste continua. Manipulare si minciuna din fata Sfantului Altar:

  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/10/un-discurs-emblematic-pentru-sustinerea.html

  • Pai nu e acelasi lucru, in acest caz, cel care a facut caterisirea a facut-o dintr-un crez gresit, dintr-o erezie, cu buna stinta, nu sub amenintari si presiune.

   • Caterisirea este valabila facuta chiar si de un ierarh cazut in erezie, daca acesta nu a fost inca caterisit la randul lui de catre un sinod. Aici este problema, vedeti ca tainele inca se savarsesc prin acest ierarh. Daca un ierarh cazut in erezie nu s-a rupt singur de biserica (cum au facut stilistii de exemplu) si nu a incetat impartasirea / comuniunea cu biserica, iar biserica inca nu l-a caterisit prin sinod, atunci acel ierarh are tainele valide inca. D-zeu din iconomie inca lucreaza tainele printr-un ierarh eretic daca acesta nu a fost caterisit de sinod inca, pentru ca turma lui sa beneficieze de taine. El isi va lua insa plata dincolo pt erezia lui. Mare atentie deci Pr Macarie trebuie sa se supuna si sa reinceapa pomenirea ierarhului ca sa fie in comuniune cu el care inca este in comuniune cu biserica. Cand l-o caterisi sinodul pe ierarh, atunci Pr Macarie este indreptatit sa inceteze pomenirea. Incetarea pomenirii este extrema din dreapta. P Macarie este deja cu un picior in groapa, inca un pas gresit ( schisma ) si s-a dus in abis.

   • Sinodul nu o sa-l cateriseasca niciodata pe ierarh, e de-a lor. E normal sa-ti urmezi ierarhul atata timp cat nu cade in erezie(„Ecumenismul, erezia secolului nostru”), daca continui, cazi si tu in pacat.

   • Pai fii atent: Pr Macarie este legat de ierarh, care este legat de arhiepiscop / mitropolit care este legat de patriarh. Daca Pr. Macarie se taie singur de ierarh (fara sa-l taie ierarhul) crezi ca mai este legat de arhiepiscop ? Pr. Macarie este la extrema din dreapta : din scumpatate el intrerupe pomenirea ( apoi urmeaza schisma… ). Ierarhul eretic este la limita din stanga: din iconomie se duce la eretici si face slujbe cu ei incalcand o multime de canoane.
    Ce faci ? te rupi de el, creind schisma ? Nu. Urmezi calea de mijloc stai in comuniune cu el, te rogi pt el , nu te duci cu el la slujbele eretice si il atentionezi de erezia lui ( asta ai voie ); dar in nici un caz nu ai voie sa te rupi de el- ca ti-ai taiat craca de sub picioare . Ce-a zis Pr Iustin Parvu ? Cu iconomia vom merge pana la Potir.

  • Vladimir,
   Pr. Macarie NUeste cu nici un picior în groapă,cum îi urezi matale; încetarea pomenirii ierarhului când acesta propovăduiește erezii ”cu capul descoperit” nu inseamnă schismă,ci atenționarea ierarhului respectiv că a luat-o pe un drum greșit.Mai informează-te despre canoane pe problema asta,dacă nu cumva ești doar cu treabă…Dea Dumnezeu și în Muntenia un preot curajos care să întrerupă pomenirea dl-ui Ciobotea!

   • Maxymos,
    Intreruperea pomenirii este o sabie cu doua taisuri, si uite ca in cazul P Macarie s-a intors impotriva lui, pt ca dat de un Ierarh care nu l-a tolerat si i-a interzis sa mai slujeasca. El nu mai are drept valid sa slujeasca. El acum daca slujeste fara drept cade in protestantism. Mai de folos ii era lui P Macarie sa stea in pomeniere dar sa-l latre pe ierarh, sa-i fie ca o oglinda. O oglinda niciodata nu actioneaza, ea doar vorbeste (arata). In cazul nostru P Macarie a trecut la actiune si rau a facut. Ai citit ce spune teologul Theodoros Zisis ? Ai vazut ca PS Serafim de Pireu nu a intrerupt pomenirea ? si el e mitropolit nu egumen.
    Canonul nu obliga la actiune, el doar da un drept de a actiona. Sinodul trebuie sa se uneasca si sa hotareasca, nu un egumen.
    Este o cursa intinsa de ecumenisti si ei vor iesi invingatori: ii vor opri de la slujit pe toti cei care vor opri pomenirea (ei abia asteapta asta), ii vor da afara din biserica si vor elimina legal orice actiune impotriva. Si atunci vor ramane doar ei in biserica si nu va mai fi nimeni impotriva lor si se va numi BOER – biserica ortodoxa ecumenista romana.

   • Cei care cad in protestantism si se rup de Biserica, nu sunt cei care pastreaza credinta dreapta, sunt cei care nu o mai fac, adica ierarhii inselati, asa a fost si la marea schisma, citeste ce spun sfintii parinti, cum e Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV:

    „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„
    „Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.
    Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele.”

    Sau Sfantul Paisie Aghioritul:

    „Din păcate, astăzi, în teologie îşi croiesc drum oameni care nu au nimic în comun cu Biserica, care filozofează absolut lumeşte, spun diferite lucruri ciudate şi săvârşesc acţiuni nepermise cu scopul de a îndepărta, prin poziţia lor, creştinii de la credinţă. Astfel au procedat şi ruşii când vroiau să introducă comunismul în ţara lor. … Ei vor face multe intrigi, dar, prin prigoana care va urma, creştinismul se va uni cu desăvârşire. Însă nu aşa cum vor cei care prin uneltiri organizează unirea mondială a Bisericilor, vrând să aibă în frunte o singură conducere religioasă. Se va uni, pentru că, în situaţia creată, se va face despărţirea oilor de capre. Fiecare oaie se va strădui să fie alături de o altă oaie şi atunci se va realiza în faptă zicerea „o turmă şi un păstor”. Înţelegi? Vedem că într-o anumită măsură aceasta deja se realizează: creştinii au început să simtă că se află într-o atmosferă nesănătoasă, se străduiesc să evite situaţiile critice şi vin cu miile la mănăstiri şi biserici. În curând veţi vedea că în oraş există două feluri de oameni: cei care vor duce o viaţă desfrânată, departe de Hristos, şi restul, care vor veni la privegheri şi în locurile de închinare. Nu va exista ca acum, o pătură medie.”

 2. Sinodul nu-l va caterisi niciodata pe acest ierarh Ioachim Bacauanul , acesta este scolit in Franta in spiritul Ecumenismului , calca pe alaturi de Biserica Ortodoxa , mai are o sora stareta la manastirea Varatec , care a pedepsit mai multe maici pentru ca au refuzat cardul de sanatate , ambii fiind din acelasi „aluat” , reprezinta oile negre din manastirile din Moldova , personal cand il vad la slujbele de la Mitropolie cu diferite ocazii in sarbatori , ies afara si merg la manastirea Trei Ierarhi . Dumnezeu sa-i lumineze si noi sa ne rugam pentru ei ca deja sunt cazuti in plasa lui Antihrist , daca nu-si revin la timp , antihrist va strange plasa cate un pic pana cand . . . . ? Va veni cipul cel mare . Imi amintesc cum facea politica intr-o biserica din Bacau , dupa slujba si indemna oamenii cu cine sa voteze , a fost filmat si dat la tv , asa face un ierarh ???Asta-i menirea lui pe pamant ?

 3. Sunteti intr-o aparenta dreptate.
  Sa luam exemplul Celui fara de incepul: Hristos Dumnezeu
  Ce a facut Domnul si ce exemple a dat ?
  Matei 11
  „28. Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.
  29. Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre.
  30. Căci jugul Meu e bun şi povara Mea este uşoară.”

  Ce inseamna ptr voi „smerenie,blandete si odihna sufletelor”?

  Evanghelia e PLINA de preaplinul lui Hristos.
  Ce ne sfatuieste Dumnezeu?

  Sa ne supunem prin smerenie si sa iubim vrajmasul intorcand celalalt obraz.
  Legea talionului este ingropata de Legea Iubirii.
  Unde e iubirea vrajmasului cand esti calcat ?
  Unde e rugaciunea ptr iertarea celui care iti greseste ?
  Sa ne intoarcem impotriva celui ce ne greseste raspunzand la fel ?

  Sa ascultam de Domnul sau sa facem dupa mandria noastra ? Cui i s-a impotrivit Dumnezeu asa cum suntem noi indemnati sa o facem prin prisma celor in haine sfinte ?

  E mai bine sa ne rugam Domnului ptr cei ce ne prigonesc ? Sf Stefan…a vazut Cerurile deschizandu-se si pe Hristos stand de-a dreapta Tatalui Ceresc. Ce a spus el Domnului cand era batut cu pietre ? Nu cumva „nu le socoti lor pacatul acesta” ? S-a impotrivit cumva si a facut vreun act de nesupunere ?

  Va spune ceva ???

  • Hristos ne-a invatat sa ne iubim vrajmasul, dar nu a fost niciodata tolerant cu pacatul, zice El: „Inapoia mea satano!” Deci e normal sa ne urmam ierarhii pana la pacat, de acolo inainte nu-i mai putem urma.

  • Ce spui tu se refera la vrajmasii nostri nu ai Domnului. Nu trebuie iubitii vrajmasii Domnului.
   Exemplul Sf. Stefan este maret: el s-a rugat pentru ei, nu a intrerupt pomenirea. Asta trebuie sa facem si noi sa ne rugam (daca nu e prea tarziu) pt ierarhii nostri, asa cum sunt – pt ca avem ceea ce meritam, pt P Macarie sa reintre in comuniune. Doamne ajuta.

 4. Sfanta Scriptura ne da multe invataturi in sensul acesta insa nu ne spune ca trebuie sa urmam celor ce strica Dreapta Credinta , asta nu scrie nicaieri , iar ascultarea de cei mari care pastoresc se face pana la erezie , ori , Sinodul din Creta , nici pe departe nu a fost un Sinod , dar mai ales ortodox ci , o adunare ecumenista . Despre aceasta vorbim iar acesti preoti carora li s-a interzis sa slujeasca , au fost supusi unui abuz din partea acestui ierarh , in loc sa se smereasca si el pentru ca smerenia nu-i numai pentru „prosti” ci si pentru cei „luminati” . Iar predica acestuia , nu are esenta , nu intelegi mai nimic in sensul ca nu spune nimic doar vorbe fara Duh , iar unde Duh nu este , nici cuvantul nu are impact asupra credinciosilor . Nu acelasi lucru se poate spune despre Patriarh , asa cum este , in ceea ce priveste predicile . Nu din ura sau alte rautati evit sa-l ascult , pur si simplu nu ma atrage prezenta lui atunci cand slujeste , pentru ca o face in stil mecanic si de rutina din punctul meu de vedere adica e ceea ce se cheama ca „e dat cu lumea” . Cel putin eu mai cunosc inca doi ca si Inaltpreasfintia Sa din care unul la Bucuresti si care a fost asaltat cu intrebari in legatura cu intalnirea din Creta si cu articolele ne-ortodoxe semnate acolo si dadea din colt in colt in loc sa raspunda concret .

 5. Aicea se va ajunge și în bisericile ortodoxe din România, ca la Siluan in Italia?? https://www.youtube.com/watch?v=yJInBAd_DfQ
  ceîi arde pe ierarhi cel mai mult este întreruperea pomenirii lor pe motiv dovedit de erezie;de alte celea îi doare în cot!(liste de semnături, mesaje de protest,întâmpinări scrise depuse pe la arhiepiscopii etc,etc)

 6. @ Vladimir

  Din nestiinta sau intentionat, incerci sa rastalmacesti invatatura Ortodoxa.
  Avem Sfinti mari care au rupt comuniunea cu episcopii lor, s-au ingradit de ereziile pe care le propovaduiau si nu i-au mai pomenit. Acestor Sfinti li s-a interzis la vremea respectiva sa mai slujeasca, exact la fel cum se intampla si acum, in aceste timpuri de prigoana.
  Dar Sfintii nu au luat in seama interzicerea de la slujire venita din partea episcopilor eretici si au continuat sa slujeasca.
  Episcopul care propovaduieste erezia pe fata, se scoate pe el insusi din Biserica si devine schismatic.
  Patriarhul si episcopii sunt tot slugi si ei. Sunt slugile lui Hristos atata timp cat invata drept si pazesc turma de erezii. Cand se leapada de dreapta credinta si incep sa strice invatatura Ortodoxa, devin minciuno-patriarh si minciuno-episcopi.
  Capul Bisericii este Iisus Hristos, nu patriarhul si nici episcopii.

  Ori te apuci sa citesti Sfintele Canoane ale Bisericii (Pidalion), precum si vietile si invataturile Sfintilor Parinti, ca poate esti bine intentionat dar nestiutor.
  Inceteaza cu minciuna si manipularea asta eretico-ecumenista.

  • Tot vorbind de canoane, haide sa vedem cate canoane incalca acum P Macarie slujind fara drept. El a oprit pomenirea din scumpatate si acum se foloseste de iconomie si slujeste fara drept. Atata timp cat mitropolitul Serafim de Pireu n-a oprit pomenirea, el care bate in ecumenism si papistati ca nimeni altul cu atat curaj. Iata cata intelepciune are, el refuza sa le faca jocul. Sta in biserica si ii latra de nu se vad.Dar desigur o sa spui si despre sfiintia sa ca este manipulator eretico-ecumenist ? Poate ca si tu esti bine intentionat, dar sa stii ca un ortodox adevarat actioneaza cu intelepciune in toate, el priveste lucrurile pe termen lung cu intelepciunea unui sarpe, asa cum ne-a invatat Mantuitorul , el nu se arunca.
   Ma repet, P Iustin Parvu a spus: ” cu iconomia pana la Potir „.
   Daca se va ajunge la Potir atunci ne rupem de ei. Pana atunci fiti intelepti si nu le faceti jocul.
   ” Cine are urechi de auzit sa auda „.
   Mesajul meu pentru tot internetul este urmatorul : Nu opriti pomenirea, ca ei atat asteapta , ca sa va dea afara din biserica si sa ramana doar ei.
   Va rog sa ma iertati…..

   • Vladimir, degeaba raman, daca nu fac voia lui Dumnezeu, Dumnezeu nu ramane cu ereticii. E vremea muceniciei cuma a spus Sf. Parinte Justin Parvu.

 7. @ Vladimir

  Cate canoane a incalcat Sfantul Ioan Gura de Aur, cand a slujit si dupa ce a fost caterisit? Niciunul, pentru ca atunci cand aperi dreapta credinta, caterisirea facuta de episcopi eretici nu are nici-o valabilitate. Iar dupa caterisirea lui, facuta de un sinod nu de un singur episcop, tot poporul l-a primit cu mare bucurie. Nici poporul binecredincios nu a tinut cont de caterisirea facuta de eretici.
  Sau poate zici ca nu este Sfant din moment ce a fost caterisit!

  Ai face bine sa citesti Sfintele Canoane, caci judecand dupa mintea ta ai sa ajungi eretic.

  Asta cu „sa nu le facem jocul”, se va practica si cand o veni antihristul. Pseudo-arhiereii nostri il vor inscauna pe antihrist iar noi va trebui sa stam cuminti, in comuniune cu ei, ca sa „nu le facem jocul”.
  Acum, arhiereii nostri s-au facut ca si catolicii, ca si papa.
  Daca ai nostri mai au Har, atunci inseamna ca si papa are. Si daca ai nostri se pupa, se roaga si slujesc impreuna cu catolicii, cu protestantii, cu femei „episcopi”, inseamna ca pot sa ma spovedesc la o femeie din asta „episcop”. Ca daca e in comuniune cu arhiereii nostri si se roaga impreuna, si sunt „biserici” surori care lucreaza spre unirea si deplinatatea „adevaratei biserici” inseamna ca are Har.
  Deci ori ereticii lor au si ei Har, ori ereticii nostri nu mai au ?

  Iisus Hristos Dumnezeul nostru si Sfintii sai Apostoli nu sunt mincinosi. Cand au poruncit sa fugim de eretici, sa nu stam cu ei la masa, sa nu le dam buna ziua …

  Biserica lui Hristos nu inseamna o cladire si oameni eretici imbracati in haine preotesti. Caci toate acestea le au si ereticii lor. Biserica lui Hristos inseamna in primul rand dreapta credinta.

  Presiunile asupra tuturor ierarhilor ortodocsi din toata lumea sunt fantastice. Multi au fost cumparati cu bani, asa cum spre exemplu UE a facut multe investitii in Muntele Athos, altii sunt amenintati, la fel cum UE ameninta Muntele Athos ca va permite intrarea femeilor … Altii sunt amenintati cu razboaie, altii … Panerezia ecumenista implica toate mediile: religios, politic, economic, militar …
  Asa ca si mitropolitul Serafim de Pireu este sub amenintari, la fel cum au fost si la adunarea talhareasca din Creta.

  Iararhi marturisitori nu mai exista, la vedere.

  Sfintele Canoane Ortodoxe spun ca „vrednici de cinste” sunt cei care intrerup comuniunea cu episcopii eretici, chiar inainte de certarea sinodiceasca, iar tu indemni lumea sa nu rupa comuniunea.

  Eu cred ca am sa ascult de Dumnezeu si de Sfintii sai Apostoli si de Sfintii nostri Parinti prin care a grait Duhul Sfant si care a poruncit sa fugim de eretici. De toti ereticii, nu numai de ai altor „biserici”, ci si de ai nostri.

 8. Oprirea de la a sluji pentru preotii anti-ecumenisti are un scop anume , sa-i inlocuiasca cu ecumenisti , astfel sa se piarda legatura cu poporul dintre adevaratii preoti care tin dreapta credinta si ortodocsi .

   • vt
    Numai niste schismatici se pot tulbura de adevarul si intelepciunea de pe sit-ul Manastirii Petru Voda.
    Acolo este multa experienta de atitudine si lupta duhovniceasca, acolo se taie avantul schismaticilor iar ei se tulbura atunci cand li se arata ca gresesc. Si tu te-ai tulburat ? Atunci nu stai bine.
    Ma tem ca tu n-ai priceput nimic prietene: ” ecumenismul nu poate fi combatut din exterior ” ; lupta cea buna presupune nu numai sa fii de partea adevarului dar cere si intelepciune si trezvie – lucru total absent la schismatici.
    Observ ca Maria a sesizat acelasi lucru pe care l-am mentionat mai sus – bravo.

   • Ti-am explicat de un milion de ori, Schismatici sunt cei care nu fac voia Domnului, HRISOS NU A FOST TOLERANT CU PACATUL! Ti-am citat din profetiile Sfintilor despre degradarea slujitorilor din Biserici, degeaba, nu vrei sa pricepi. Hristos va dainui Biserica Lui si o va tine unita prin oitele lui credincioase, nu prin capre.

 9. VT , o ultima incercare , sa te salvez :

  Citez din site-ul Man Petru Voda


  – atitudinea duhovnicilor ortodocşi cu viaţă sfîntă din sec. XX-XXI faţă de situaţii similare: Paisie Olaru, Cleopa Ilie, Justin Pârvu, Arsenie Boca, Arsenie Papacioc, Adrian Făgeţean, Sofian Boghiu, Justin Popovici, Seraphim Rose; cugetul lor a fost unilateral că pomenirea ierarhului nu se poate opri decât exclusiv în situaţia în care acesta s-ar fi împărtăşit din acelaşi Potir cu ereticii.
  – deşi erezia e abaterea de la dogmă, iar schisma este o raportare greşită la iconomia eclesiastică, raportarea ambelor e greşită una faţă de alta şi a fiecăreia faţă de Ortodoxie, nici una din ele nefiind mîntuitoare, ci amîndouă pricinuitoare de pedeapsa veşnică.

  Atît în mănăstirea Petru Voda, cât şi în toate parohiile şi mănăstirile unde se pomenesc ierarhii B.O.R. toate Sfintele Taine sunt valide. Aghiasma – cel mai simplu test – este valabilă. Ecumenismul este abominabil, dar soluţia feririi de el nu este ieşirea din Biserică.

  Ai priceput ceva de aici ? Daca nici din astea atunci, drum bun ……..

  • Tu nu salvezi pe nimeni, insisti in gresala ta, nu intelegi nimic. Aici nu e vorba de schisama, nu se desparte nimeni de Biserica Ortodoxa, de dreapta credinta, de respectarea sfintelor canoane, din contra se respecta toate aceste, ci pur si simplu nu urmeaza un ierarh cazut in erezie. Numai incerca sa convingi pe nimeni, ca esti in eroare.

   Urmareste si cuvantul Monahului Teodot:

   Nu are nici o valoare aceasta oprire pe nedrept. P.Macarie a intrerupt dupa canoane pomenirea PS Ioachim, care exceleaza in erezia ecumenista. Sa slujeasca cu toata taria in continuare. Aceasta oprire pe nedrept ii este cununa. Dar stati linistiti, ca-l sustine mult popor, si oameni destoinici. Nu am vazut nicaieri in Tara, preoti care sa urasca poporul si sa-si bata joc de el ca la Roman. O credincioasa din Roman mi-a povestit cum o data, intr-o saptamana de uraciune ecumenista, preotul din parohie ii obliga pe ortodocsi sa se imbratiseze cu papistasii in Biserica. Dar multi, binenteles, au refuzat aceasta marsavie. Ramane cuvantul P.Justin, spus cu mare naduf, pentru PS Ioachim Bacaoanu: „Acesta a ateizat Bacaul.” Dar cu fiecare zi ce trece, se apropie judecata lui : „Ecumenistii nu vor vedea Fata Mantuitorului.”-Sf.Macaria din Rusia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s