Video. „PS” Varlaam Ploieşteanu nu îşi retrage semnătura din Creta si nu e de acord cu ANATEMIZAREA ECUMENISMULUI

„PS” Varlaam Ploieşteanu se dezice public de Ortodoxie şi Nu îşi retrage semnătura din Creta….
Anatema! Anatema! Anatema!

Atenție!
Noi cei care am fost la patriarhie, am dorit ca primul episcop care își retrage semnătura de la Sinodul Ecumenist din Creta, sa fie chiar ”PS” Varlaam de ziua numelui.
Mie îmi pare rău că NU a înțeles că Ecumenismul provine de la diavol și că este o erezie care duce la iad foarte mulți Ortodocși.
Noi suntem BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ și avem dreptul la explicații din partea slujitorilor Bisericii Ortodoxe, dar se pare că ocolesc Adevarul și vor să uităm că au semnat Apostazia lor ca și clerici.
Ei singuri au căzut sub afurisire, caterisire si Anatematizare, prin simplul fapt că au semnat acele documente ERETICE și NEORTODOXE.
Dumnezeu să îi întoarcă la Ortodoxie pe acești lepădați de Botez prin semnarea acelor documente și prin săptămânile ecumeniste (rugăciuni în comun cu sectele) oprite de Sfintele Canoane! – Stefan Stancu la Catedrala Patriarhală Sfinții Constantin și Elena.

Ca sa intelega parintele cam ce reprezinta ecumenismul, il rog sa urmaresca parerea marilor duhovnici romani:

9 gânduri despre &8222;Video. „PS” Varlaam Ploieşteanu nu îşi retrage semnătura din Creta si nu e de acord cu ANATEMIZAREA ECUMENISMULUI&8221;

  1. Sa va fie CLAR tuturor:
    …cand la Sf Liturghie se spune „…inca ne rugam ptr…” inseamna ca se apropie luarea Sf Impartasanii.
    Mare atentie frati intru Hristos !
    Tineti post dupa post,invredniciti-va sa luati cu acceptul duhovnicului vostru Sf Impartasanie si apoi traiti cu mare grija fiece zi si noapte.
    Ascultati ce va spun…aceste semnaturi sunt semnul luptei adevaratilor crestini si se apropie (asa cum numai Sf Prooroc,Botezator si Inaintemergator al Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos spunea) Imparatia Cerurilor drept ptr care TREBUIE sa ne pocaim.Continuu,zi si noapte.Scopul?Mostenirea Imparatiei asa cum Dumnezeu Iisus Hristos ne spune.
    Asadar…oameni buni intru slava lui Hristos Dumnezeu,sunt zile indaduite de la El ptr a ne testa credinta.Sunt zile de la El date ptr a ne intari si lupta.
    Fiti tari si nu va lasati prada raului.Cand simtiti ca va copleseste strigati in gand sau cu voce „Doamne,ajura-ma!” asa cum Petru Apostolul Domnului a strigat catre Hristos Imparatul.Si El va veni.Nu va fie teama de vremile astea,sa va fie teama de pacatele voastre,de patimile voastre,de gandurile voastre urate si marsave,de visurile urate asupra carora nu aveti putere a va lupta cu Crucea datatoare de vesnicie.
    Aici sa va fie gandul si nu la fariseii de azi care au fost,sunt si vor fi,Amin !!!

  2. Am vazut 11.30 minute din film.
    Imi e tulbure ce s-a intamplat la aceasta intalnire din Creta insa am observat multa nesiguranta in explicatiile acestui preot.
    Imi voi face timp sa vorbesc cu duhovnicul meu si cu alti preoti,ma face si mai curios sa aflu Adevarul…care e unul singur si e simplu de a fi deslusit.

  3. De remarcat ca Vaarlam a discutat cu oamenii si a raspuns la intrebari chiar daca a ezitat in raspunsuri.A fost bombardat de intrebari dar a raspuns.Eu cred ca se va intoarce la dreapta ortodoxie caci il va mustra constiinta,sunt sigur ca asa va fi.

    • Cred ca functiile administrative i s-au urcat la cap,se stie ca puterea corupe si este mare pacat ca se intampla si in Biserica – Poate ca nu iar strica sa se retraga la o manastire mica si izolata si sa invete din nou ce inseamna ascultarea in Biserica. Se pare ca a uitat ca cel care s-a numit Lucifer candva,astazi se chiama Diabolos si asa cum spune numele ii dezbina pe toti impotriva tuturor, asa cum a dezbinat intai Imparatia Cerurilor atragand o parte din ingeri ! Iisus Hristos Domnul sa lumineze sufletele si mintile celor care ratacesc Calea !

  4. Asa incepe caderea unora din cler dupa cum spune Apocalipsa ! Iata , dovada acestei atentionari de la Dumnezeu , ca unii din conducerea Bisericii vor cadea in plasa lui Antihrist , in cazul acesta , Ecumenismul este erezia dinaintea venirii lui Antihrist si plasa in care vor cadea multi ierarhi . Semnaturile lor in documentele din aceasta intalnire ecumenista , pentru ca nu poate fi numit Sinod , arata ca au facut pact cu diavolul . Vai de cei care-L tradeaza pe Dumnezeu si Invatatura Ortodoxa ,(prin recunoasterea altor „biserici”) singura adevarata lasata de Dumnezeu pa pamant , fara adaosuri si fara a fi scos vreun cuvant sau intelesul vreunui cuvant din Lege . Dumnezeu sa-i lumineze , pentru ca mare va fi pedeapsa pentru cei care imbraca aceste haine de pastor si nu-si fac datoria tragand dupa ei si alte suflete in erezie , pe cei slabi si nestiutori .

  5. La asteptatul Sinod din octombrie al BOR ( similar vom avea sinod local in Grecia si probabil Reuniune a Sfintei Chinotite a Sf Munte Athos pentru pozitia fata de Creta asa cum dezvaluie Pr Matei Vulcanescu si Monahul Ioan la man Lacu Frumos) sa se dea o buna marturie de curaj si de la ceilalti 25 de membri nesemnatari ai actelor- nefiind prezenti acolo ! Pentru cei 25 de semnatari in Creta le spunem – avem dreptul dat de Sfintii Parinti pentru mireni in caz de propovaduire a ereziei de catre ereziarhi cu ” capul descoperit” – in Creta in public : ANAXIOS! NEVREDNICILOR ! Plecati din scaunele voastre patriarhal, mitropolitane si episcopale ca si caterisiti prin hotararile Sinoadelor Sfintilor Parinti si canoanele din Pidalion si Pravila Bisericeasca, si mantuiti-va ca simpli mireni ! Ne rugam pentru voi sa iesiti din ratacire caci vai, in ce inselare necurata ati ajuns vrednici de plans de tot poporul roman uimit de asa decadere a pastorilor ! Trebuie sa ne ingradim credinta, alegand duhovnici neecumenisti, neparticipand la slujbe la catedralele mitropolitane cu ierarhi fara har, necumparand din librariile si pangarele catedralelor mitropolitane cu partasie cu apostatii, neascultand posturile eretice radiotv din centrele mitropolitane cu ierarhi cazuti sub anatema – a se vedea canoanele Pidalionului – pentru a nu fi partasi cu ei ! Doamne ajuta sa ne pastram noi si Ortodoxia curati, avand multe pacate, greseli si neputinte dar nefiind eretici !Monahul Ioan dela Sf Munte Athos cel Vrednic ne-a dat binecuvantare de la Parintii Athosului cum ar fi Pr. Iulian Prodromitul, Gheron Sava Lavriotul si alti ucenici al Sfantului Paisie Aghioritul, pentru cele scrise mai sus, si ne indeamna ca fiecare sa marturisim cu plangere la ierarhii cazuti, neparticiparea noastra la erezii si sa inaintam o cerere de demisie- de la monahul Ioan avem pe youtube MODELUL pe adresa Apararea ortodoxiei Scrisoare si plangere catre toti cei ce au semnat in Creta a https://www.youtube.com/watch?v=xYN0_u1k5aM si prin posta (puteti difuza modelul ce apare la sfarsitul emisiei la cunoscuti ortodocsi)

Lasă un comentariu