Canada. Tot mai multi parinti isi retrag copiii de la scoli, din cauza SPURCACIUNILOR care se invata la ora de EDUCATIE SEXUALA

Tot mai multe asociații de părinți din Canada sunt decise să își retragă copii de la școlile publice din Ontario. Motivul: programa de educație sexuală băgată pe gât elevilor, care promovează agresiv învăţături ofensive din punct de vedere moral şi periculoase din punct de vedere fiziologic.

Părinţii au decis să își retragă copiii de la şcolile publice din Ontario: În clasa I învață ce sunt relațiile sexuale, în a-III-a află ce e homosexualitatea

Conform site-ului LifeSiteNews, cele mai recente estimări arată că în toamna care vine, până la 20.000 de copii vor fi retraşi din şcolile publice din provincia canadiană Ontario din cauza programei radicale de educaţie sexuală.

Aceasta a fost introdusă de guvern, în ciuda protestelor publice şi a opoziţiei acerbe a părinţilor, care au denunțat în repetate rânduri faptul că programa violează inocenţa copiilor.

Aceștia sunt învățați, încă de la clasa întâi, ce înseamnă relaţiile sexuale consensuale, în clasa a treia află ce e homosexualitatea,  iar în a şasea li se vorbeşte despre masturbare.

Când ajung în clasa a șaptea află ce este sexul oral şi anal. Elevii de clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual”, iar de la două sexe biologice programa ajunge la şase „genuri”.

O mulţime de părinţi şi-au mutat deja copii la şcoli religioase sau i-au înrolat în învăţământul de la distanţă.

Opoziţia a fost puternică şi bine organizată, în Alianţa Canadiană a Familiilor, o organizaţie formată din 25 de asociaţii de părinţi, care au protestat față de programa sexuală.Părinţii nu şi-au mai trimis copiii la şcoală timp de o săptămână ca o grevă-protest şi au încercat de nenumărate ori să vorbească cu premierul Kathleen Wynne, despre problema lor.

Totul a rămas fără niciun ecou. Mai mult, șefa guvernului liberal, care nu ascunde că este lesbiană, a aprobat finanţarea de la buget a unui program de promovare a respectivei curicule de educaţie sexuală şi a pretins că toţi oponenţii acesteia sunt „homofobi”, „ignoranţi” şi „pioni” într-un complot conservator „abject”. – activenews.ro

Tot in Canada:

Canadienii din Vancouver au inventat un nou pronume pentru gen incert. Biserica Presbiteana Americana va permite oficierea casatoriile persoanelor de acelasi sex.

Dar acest caz nu este unul izolat, in America si in mai toate tarile Uniunii Europene astfel de spurcaciuni au intrat abundent in programele scolare.

Chiar si la noi in tara ONG-uile lui Soros, au incercat si vor mai incerca sa introduca aceste ore si in programa noastra scolara, ore care sa inlocuiasca actualele ore de religie. Sa speram ca Bunul Dumnezeu ne va intari si nu vom rabda asa ceva, cu toate ca tare imi este teama ca acesta este viitorul pas al mafiei politice, dupa legiile initiate deja in ultimele luni, in care practic se atenteaza serios la libertatile, drepturile si sanatatea cetatenilor de rand ai tarii.

Urmariti va rog si:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Canada. Tot mai multi parinti isi retrag copiii de la scoli, din cauza SPURCACIUNILOR care se invata la ora de EDUCATIE SEXUALA&8221;

 1. Parinti canadieni, pentru ca eu traiesc aici, trebuie sa realizeze ca atita timp cit au un permier al provinciei Ontario care este lesbiana declarata, un fost ministru al sanatatii homosexual si cu multa influenta si accepta la Pride Parade ca politicienii sa se stropeasca cu pistoale cu apa cu homosexualii si lesbienele, iar in final, aceasi parinti accepta de ani de zile ca homosexualii si lesbienele sa fie transprtati la parada si in cadrul paradei de autobuezele scolilor, ei, acesti parinti, nu au voie sa emita prea multe pretentii. La subiectul asta sint mai multe discutii de facut, iar noi cei de aici, din Canada, trebuie sa spunem adevarul… http://www.alternativaromaniei.com

 2. Vor aduce satanistii spurcati lumea la disperare din cauza acestor spurcaciuni si din cauza vaccinului , incat sa nu-si mai dea oamenii copiii la scoala !!!

 3. – Nimeni nu s-a născut adult. Despre invatamantul obligatoriu
  http://bit.ly/1M3X2PK

  – La Educación Prohibida
  (activeaza subtitrarea. butonul CC)

  – Summerhill 2008. Scoala Democratica

  – Modern American School system & American education destroyed children

  – The War on Kids

  – Prof. Florian Colceag: scoala dreseaza copilul astfel incat sa iasa ce vrea Sistemul. Educatia reprezinta un mod de insclavizare a populatiei
  http://bit.ly/1CDUE3M

  – Educarea Obedientei

  – Ken Robinson: Școlile distrug creativitatea

  – Ken Robinson: Revolutionați învățământul!

  – The College Conspiracy Full Documentary

  – Asociația Home Schooling România
  http://homeschooling.ro/

  – Scoala Waldorf
  http://waldorf.ro/

  – Asociatia pentru Dezvoltarea Educatiei Montessori in Romania
  http://www.montessori.org.ro/

  – Homeschooling. Un alt fel de educație
  http://homeschooling.urbankid.ro/

  – Urăsc şcoala dar iubesc educaţia

  – HUMAN RESOURCES Social Engineering In The 20th Century

  http://www.trilulilu.ro/video-politica/resursele-umane-contabilizarea-sclaviei-documentar
  http://www.trilulilu.ro/video-politica/resursele-umane-contabilizarea-sclaviei-documentar-1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s