Noua ambasadoare a Olandei la la Bucuresti, o puternica promotoare a drepturilor persoanelor LGBT

Ȋn teorie, conform definiţiei din dicţionarul de neologisme, ambasadorul este un „reprezentant diplomatic de rang superior, însărcinat să reprezinte un stat pe lângă un alt stat”.

Noua ambasadoare a Olandei vine România după ce i-a REEDUCAT pe croați în privința homosexualității. Ne va "EXECUTA" și pe noi?

Ȋn practică, singura misiune a multora dintre ambasadorii aflaţi în ţara noastră e doar aceea de a verifica dacă naţiunea română și-a tăiat unghiuţele și are bretonul regulamentar. Ambasadori care se implică activ și comentează chestiuni ce ţin de politica internă a ţării, ne trag de perciuni și ne dau cu rigla peste degete.  Ca și când ne-am afla într-o relaţie de vasalitate.

„Guvernul Olandei urmărește cu interes îmbunătăţirea drepturilor sexuale în România”

Fostul ambasador al Olandei, Matthijs van Bonzel, a fost trimis la postul din Bucureşti în decembrie 2011. Mandatul său a debutat pe fondul unui climat tensionat, datorat opoziţiei Olandei faţă de aderarea României la spaţiul Schengen. Astfel, ambasadorul Olandei a fost primit de preşedintele Traian Băsescu abia pe 8 mai 2012. Curând, Matthijs van Bonzel avea să devină unul dintre cei mai activi ambasadori, implicându-se atât în combaterea corupţiei, dar și în introducerea educaţiei sexuale în școlile din România.

La 10 decembrie 2013, Ambasada Olandei organiza, alături de mai multe ONG-uri, atelierul „Drepturile sexuale și reproductive, drepturi ale tuturor”. Cu acest prilej, Matthijs van Bonzel a acordat un amplu interviu pentru hotnews.ro, în care elogia „modelul olandez de educaţie sexuală în școlile publice”: „Olanda oferă o abordare cuprinzătoare de prevenţie pentru persoane și pentru școli. (…) Serviciile sunt favorabile tinerilor: sunt confidenţiale, disponibile 24/7 și la preţuri accesibile. Deși cele mai multe școli au oferit deja educaţie sexuală, începând de anul acesta toate școlile au obligaţia să facă acest lucru. (…) Guvernul Olandei urmărește cu interes implementarea în România a recomandărilor ONU cu privire la îmbunătăţirea drepturilor sexuale și reproductive.

Până în prezent, guvernului olandez nu i-a fost solicitată asistenţa însă, dacă guvernul român ar cere sprijin prin expertiză sau schimb de bune practici, noi cu siguranţă am fi dispuși să le acordăm.”

Ȋn Olanda, educaţia sexuală a copiilor începe de la vârsta de la 4 ani și este obligatorie. Tot în această ţară sunt legalizate prostituția, folosirea drogurilor și euthanasia. Mai mult, Olanda, prima țară din lume care a recunoscut „căsătoria între persoane de același sex” (2001), a admis oficial și existența unui grup de lobby pedofil. „Martijn”, o asociație ce încurajează actele sexuale cu minori, a reintrat în legalitate la 3 aprilie 2013, când Curtea de Apel din Leeuwarden a decis că activitatea ei nu trebuie interzisă. Pentru că, deși contravine ordinii publice, ea nu „destabilizează societatea”, au concluzionat judecătorii.

Șeful asociației este Martijn Uittenbogaard, cel care, în 2006, a fondat și Partidul Iubirii Frățești, Libertății și Diversității (PNVD). Botezată „partidul pedofililor”, formațiunea avea ca prioritate legalizarea relațiilor sexuale cu minori. Odată cu verdictul Curţii de Apel din Leeuwarden, practic, în Olanda vor putea fi deschise cluburi pentru pedofili.

Avem noi nevoie, așa cum sugera ambasadorul Matthijs van Bonze, de „expertiza sau schimb de bune practici” din partea guvernului olandez?! Categoric, răspunsul e unul singur: poporul român e cel care ar trebui să le predea niște lecţii olandezilor, nicidecum invers!

„Olanda promovează recunoașterea legală a căsătoriei între persoane de același sex”

Matthijs van Bonzel și-a încheiat misiunea diplomatică la Bucureşti și va pleca din România luna viitoare, fiind numit ambasador în Spania. Ȋn locul lui, potrivit unui comunicat al MAE din Olanda, va veni Stella Ronner – Grubačić, care a fost numită ambasador în România şi Republica Moldova.

Stella Ronner și-a început cariera diplomatică la Belgrad, unde a lucrat la Ambasada Olandei, ca prim-secretar pentru Afaceri politice și Presă.

Ȋn 2000, ea s-a căsătorit cu sârbul Bratislav Grubačić, fost jurnalist, om de afaceri și, mai ales, un foarte bun cunoscător și mediator al scenei politice locale. Nunta celor doi a fost considerată evenimentul anului, invitaţi fiind și mulţi politicieni sârbi, printre care și Zoran Đinđić (n.r. – devenit prim – ministru al Serbiei în 2001, după răsturnarea lui Milošević).

Ȋn perioada 2001-2003, Stella Ronner – Grubačić a fost purtătorul de cuvant al fostului ministru Jaap de Hoop Scheffer, președinte al OSCE, iar între 2004 și 2005 a deţinut funcţia de purtător de cuvânt al Președinției UE.

Din 2005 până în 2008, ea a fost șefa Departamentului Europa de Vest din cadrul Ministerului Afacerilor Externe olandez, apoi ambasador ONU pentru „Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului”.

Ȋn august 2010, a fost numită ambasador al Olandei în Croaţia. O ţară care nu o va uita niciodată pe Stella Ronner – Grubačić. Ȋn ianuarie 2013, ambasadoarea declara, în aula Academiei de Poliţie de la Zagreb: „Regatul Țărilor de Jos este extrem de angajat în creșterea gradului de siguranţă și a drepturilor comunității LGBT, ceea ce înseamnă că, în Europa, Țările de Jos promovează recunoașterea legală a căsătoriei între persoane de același sex.”

Ȋn doar doi ani, graţie ambasadoarei Ronner – Grubačić, croaţii au fost „civilizaţi”. Vom publica, în detaliu, povestea lor, pentru că ea ar putea fi o poveste repetabilă. Un „modus operandi”. Un mecanism prin care o naţie este supusă procesului de „reeducare”, până când ea capitulează și pricepe că nu trebuie să mai aibă nicio reacţie. Nici o părere și nici o împotrivire. Până când sfârșește prin a deveni după „chipul și asemănarea” popoarelor civilizate ce propovăduiesc libertinajul, în numele libertăţii. – activenews.ro

Nimic nu e la intamplare dragi romani, aceasta spurcaciune care vine la Bucuresti, este special trimisa pentru a promova relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex. Acelasi lucru l-a facut si in Olanda, acolo avand sprijinul si lui George Soros in aceasta directie, unde au inceput propaganda homosexuala si pedofila direct din scoli, prin rescrierea manualelor scolare.

Croatia, pedofilii lui Soros scriu manualele scolare. Care este legatura dintre pedofilie si homosexualitate?

Iar noua lege propusa de Liviu Dragnea, vine la fix pentru a sustine aceasta anomalie. Cum le potrivesc ei pe toate…

Dupa legea antilegionara si legea big brother urmeaza o alta lege aberanta creata special pentru ingradirea liberatatii de exprimare

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Noua ambasadoare a Olandei la la Bucuresti, o puternica promotoare a drepturilor persoanelor LGBT&8221;

  1. Bărbatul ăsta (să nu-mi spuneți că este femeie !!) vrea sex non-stop, dar și pe invers, împotriva firii. Mai trebuia să fie și jidov, ca să fie tacâmul complet. Și pentru că dezmățul lui nu este de ajuns, mai vrea și prospătură din toată lumea. Din cauza unor astfel de „ambasadori” zace Adrian Pal în pușcărie. În iad o să vă duceți, bolnavilor!!

  2. Are fata de om nebun ca doar toti acesti alienati mintal , sustin aceste cupluri de dementi . Fata ii arata pe toti niste diavoli in chip de om , de aceea se si imbraca atunci cand se intalnesc , ca niste smintiti fugiti de la spitalul de nebuni .

  3. Oricine cu doi neuroni poate sa realizeze aceasta confuza creatura.Pentru motivul asta a fost ales-aleasa-ca ambasadoare mai ales pentru acest mesaj cu LGBT.Pai cum dracu sa nu vina toate maimutele sa ne comande ce avem de facut ba mai rau ce TREBUIE sa facem cand poporul zace intr-o prostie crunta.A sarit cineva la DRAGNEA sa-l ia de gat pentru legea imbecila anuntata,a sarit cineva la macovei cand a adunat o sleahta de analfabeti sa faca demonstratie pentru gay?,NU,pai atunci nu va mai plangeti,SAPA PANA DAI DE APA ROMANULE,v-ati vandut cu totii diavolului.

  4. Da’ Olanda alta treaba nu mai are?!Si-a rezolvat problemele din ograda ei ca sa vina sa dea indicatii in casele si curtile altora?Mai ales cind e vorba de viata personala sau intima.E lipsa de bun-simt elementar ,de educatie sa intri in viata altuia ,nechemat,cu astfel de sfaturi si indrumari.Ce nerusinare pe acesti asa-zisi civilizati!La romani nu a existat niciodata asa-ceva.Cind eram copil mama ne invata ca nu e frumos nici macar sa privesti ,macar o clipa,printr-o poarta deschisa larg,in curtea cuiva,cind treci pe linga aceasta.Discretie,pudoare,buna-crestere nu mai exista azi?Orice e zis si expus direct?Nu toata lumea are chef de obsesiile sexuale ale unor aberanti.NU IN ROMANIA!
    Poporul roman crestin-ortodox e un popor curat,botezat,miruit,spovedit,impartasit!-,cum de nu se tine seama de acest specific al sau,de catre toti politicienii care se prefac ca ,,ne conduc”?Ne jignesc si ne prejudiciaza enorm.
    Nu trebuie acceptat nimic de la astfel de persoane dubioase,demonice ca aceasta ambasadoare venita parca din iad.Sa fim politicosi,diplomatic vorbind , dar nu prosti si nedemni la noi acasa!
    Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s