Cateva exemple dintre problemele cu care se confrunta occidentalii cand vine vorba de imigrantii musulmani. Documentar – Islamizarea Europei

Sălbaticii care au invadat Germania violeaza efectiv femeile de pretutindeni. Aici incluzand si multe femei germane. Un raport privind această problemă il puteti gasi mai jos:

angry-moslems-628x356

Ideea este ca multi dintre acesti sălbaticii veniti din Africa, nu isi pot controla impulsurile sexuale și violeaza orice are gaură.

Institutul Gates One:

Conform organizațiilor germane de asistență socială, care cunosc situația cel mai bine, un numar tot mai mare de femei și fete tinere gazduite în adăposturile de refugiați din Germania, sunt violate, agresate sexual și chiar forțate să se prostitueze de către solicitanții de azil de sex masculin.

Multe dintre violuri au loc in adăposturile care gazduiesc atat bărbati cat si femei. Din cauza lipsei de spațiu, autoritățile germane sunt forțează ca mii de migranți de sex masculin si feminin sa imparta locatiile de dormit, cat și spatiile sanitare.

Condițiile pentru femeile și fetele de la unele adăposturi sunt atât de periculoasă, incât  femeile au ajuns să fie descrise ca fiind „vânat sălbatic” in lupta cu musulmanii cei pradatori de sex masculin. Dar multe dintre victime, se tem si atunci pastreaza tăcerea, spun asistenții sociali.

În același timp, un număr tot mai mare de femei germane în orașele din întreaga țară sunt violate de către solicitanții de azil din Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Multe dintre crime sunt minimalizat de către autoritățile germane și mass-media națională, aparent pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigrație. – dailystormer.com

Sa urmarim ce fac musulmanii si in  Danemarca,vezi link-ul de mai jos:

Musulamii vor sa transforme Danemarca in Califat

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=812fdcb1b38c

Pare destul de rezonabil, nu?

La urma urmei, Danemarca este o țară musulmană, de ce nu ar trebui să se supuna legii musulmane?

Oh, corect. Danemarca nu este o țară musulmană, este un paradis secular-ateist în care toată lumea apartinand fiecarei convingeri religioase, ideologice și / sau rasiale, se combina intr-o armonie perfecta.

Ei bine, în acest caz, sunt sigur ca acesti musulmani se vor opri din a marșului și a cere legi islamice în Danemarca, de îndată ce vor primi o educație mai bună.

Pentru acest lucru este nevoie de mai mult bani pentru diferite programe. – dailystormer.com

O alta stire vine din Suedia:

Un tren pe ruta între Malmö și Stockholm a fost jefuit săptămâna trecută de imigranțio ilegali.

Muslims rob train to Malmo sj-oresundsbron

Migranții nu au simțit nevoia de a plăti pentru nimic, în schimb au jefuit cantina trenului suedez(SJ).

Purtatorul de cuvant al lui SJ, Marika Berggren, a declarat pentru presa că se exagereaza și că nu există aproape nici o problemă, dar, desigur a spus acest lucru pentru ca este platita sa o faca.

Cu toate acestea, personalul de la bordul trenului sunt îngroziți și doresc ca adevărul să iasă la iveala.

Mai mulți angajați ai SJ în ultimele săptămâni au iesit in fata pentru a vorbi despre experiențele lor.

Unul dintre ei, care vrea să rămână anonim de teama represaliilor din partea angajatorului, SJ, spune de un incident care s-a intamplat săptămâna trecută:

– Refugiații au jefuit bistroul, au furat aproape totul și au amenințat personalul. A fost o atmosferă de intimidare, astfel că personalul a trebuit să se blocheze în compartimentul de serviciu.

SJ a încercat să reducă la tăcere angajații și le-a ordonat să nu vorbească despre sensibilitatea politică a incidentului, potrivit sursei.

Un alt angajat de la compania feroviara de stat, critică dur faptul ca cei care urca la bord nu sunt verificati cum trebuie, precum și faptul că societatea se așteaptă ca toți angajații sa-i ajute pe imigranții ilegali sa mearga spre Suedia.

– Trebuie să efectuam contrabandă umană atunci când transportăm imigranți ilegali din Danemarca în Suedia și apoi mai departe prin Suedia, spune o alta persoana care dorește, de asemenea, să rămână anonima. – themuslimissue.wordpress.com

Concluzia majora din aceste cateva exemple este faptul ca ceea ce se intampla in Europa de ceva vreme este o chestiune planificata. Peste tot autoritatile minimizeaza si musamalizeaza toate aceste mizerii. De ce oare?

Pentru ca cei care conduc destinele Europei nu sunt altii decat iudeo-sionistii, cei mai aprigi dusmani ai lui Hristos. Ei nu vor decat sa vada raspus crestinismul, iar calea au gasit-o, prin islamizarea Europei.

Asa ca daca nu se merge la sursa raului, degeaba…

Pentru a intelege de ce am facut aceste afirmatii, urmariti va rog cu atentie subiectele de mai jos:

Avem si un documentar foarte interesant vis-a-vis de aceasta grava problema:

Islamizarea Europei

4 gânduri despre &8222;Cateva exemple dintre problemele cu care se confrunta occidentalii cand vine vorba de imigrantii musulmani. Documentar – Islamizarea Europei&8221;

 1. Cotele OBLIGATORII au fost APROBATE! România va primi, în primă fază, 6.351 de refugiați.(in prima faza,pregatiti-va pentru ce va urma).Romaniei ii revine o cota de 3,5%, daca vor fi 10 milioane..ne vom innegri cu totul.Impotriva ai votat 7000 ai luat.. ha,tare nu!?
  România nu acceptă mai mult de 1785, spunea, la începutul lunii, președintele Klaus Werni Joiannis. Numai că azi, Comisia Europeană, a anunțat că toate statele vor fi obligate să accepte cote obligatorii.
  România va primi, în primă fază, 6.351 de refugiați.

  VT,rusii si persii sunt in Siria,se apropie!
  2,000 Russian Troops Head To Syria For „First Phase” Of Mission To Support Assad
  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-22/2000-russian-troops-head-syria-first-phase-mission-support-assad

  http://endtimeheadlines.org/2015/09/first-iranian-marines-land-in-syria-link-up-with-newly-arrived-russian-troops/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s