Europa s-a baricadat, Romania ridica corturi

Europa s-a baricadat, Ungaria a mobilizat rezerviștii și a scos blindatele la granițe, ceea ce nu se poate întâmpla pe timp de pace. Traficul pe autostrăzile spre Austria e blocat, se verifică minuțios fiecare vehicul, inclusiv camioanele, cozile se întind pe zeci de kilometri și se așteaptă câte 7-8 ore să se treacă frontiera. Între Slovenia și Austria s-au redeschis punctele de trecere, nu poți pătrunde dintr-o țară în alta fără să ți se verifice documentele. Europa, așa cum o știm noi, a încetat să mai existe. Rămâne totuși o întrebare: De ce?

shariar-5

De ce Angela Merkel își distruge propria țară invitând milioane de migranți să cotropească Germania, distrugând practic fiecare țară ce stă în calea hoardelor de năvălitori? Explicația cu îmbătrânirea populației Germaniei nu stă în picioare, aportul la forța de muncă ce l-ar putea aduce acești invadatori, nici atât. Un român, dacă decide să-și caute norocul în Germania sau Austria poate spera cel mult la o muncă necalificată de șantierist sau îngrijitor de bătrâni, acceptând contracte păguboase oferite de negustorii de sclavi din România, care obișnuiesc să le ia până la jumătate din salariul pe care-l produc cu trudă în afară, drept comision. Iar românii sunt creștini, nu se detonează în trenuri, nu pun bombe, nu au pretenția ca gazdele să-și schimbe total obiceiurile la sosirea lor. Doamnei Merkel nu-i plac muncitorii români. Aștepta în schimb, câteva milioane de IT-iști, ingineri, doctori din lumea arabă, cel puțin, așa susține domnia sa.

Când a constatat că a fost invadată de analfabeți violenți și murdari care, nici bine ajunși pe noul tărâm al făgăduinței, au început să vandalizeze, să-i țipe pe străzi Allahu Akhbar, să facă greva foamei că doresc să primească fără să facă nimic, nu mai puțin de 2000 de euro pe lună, ei care pretind că vin dintr-o țară devastată de război unde cu puțin noroc și multă muncă ar fi câștigat poate, 300 de euro, Angela Merkel și-a închis granițele. Să fi făcut un politician cu experiența dânsei o greșeală catastrofală, încât să nu fi putut presupune dezastrul pe care-l provoacă invitând practic o invazie? Greu de crezut… Oricum am pune lucrurile cap la cap, ne dă cu minus, și nu poți să nu te gândești la așa zisele teorii ale conspirației care spun că există un plan bine determinat de distrugere a Europei.

Pentru că așa se vede. Oamenii aceștia și-au vandalizat propria țară, au făcut una cu pământul monumente inestimabile de la ei de-acasă, au devastat și acum totul pe unde au trecut, lăsând în urma lor munți de gunoaie, oameni agresați fizic și emoțional, trenuri și vehicule distruse. Un val de lăcuste în urmă căruia va rămâne pământ pârjolit. Un director de școală din Hamburg a trimis scrisori părinților elevilor, în care le sugera să nu-și trimită fetele cu decolteuri sau cu fuste prea scurte la școală, ca nu cumva să ofenseze ”musafirii” cazați în sala de sport a școlii. Cu alte cuvinte, oaspetele face regula în casa ta. Ceva nu se leagă, totuși… Să fi devenit europenii atât de naivi și nepăsători la propria cultură, rasă și identitate încât să accepte de bună voie ca acestea să fie distruse? Până unde va merge corectitudinea politică și teama de a nu fi acuzat de rasism și xenofobie și cât vor suporta oamenii de rând această agresiune străină? De ce este privit ca pe o crimă instinctul milenar de a-ți proteja casa, familia, căminul, rasa, cultura și religia?

Europa, așa cum o știm noi, a încetat să existe. Ea a fost oferită pe tavă, fără luptă, Islamului, Shariei, decapitărilor, torturilor. Iar acesta a fost doar primul val, au venit bărbații tineri, gata de luptă ce vor pregăti terenul până la primăvară când vor veni femeile, copiii și bătrânii. România rămâne singura țară care, prin conducerea infamă și trădătoare de neam, pare să devină singurul culoar de trecere a calului troian islamic. Pentru că România face doar ”pregătiri” la frontiera cu Serbia, instalează corturi și-și așteaptă musafirii cu pâine și sare. Vizitele primului ministru al României, penalul trimis în judecată cu 17 capete de acuzare în Turcia la Erdogan, sub pretextul unei așa zise operații la genunchi, s-au concretizat în oferirea cu generozitate a unei bucăți din pământul străbunilor noștri, care se pare că nu sunt aceiași cu ai lui Ponta, pentru construcția celei mai mari moschei și centru cultural islamic din Europa. Taman înaintea invaziei. Ce cuvinte ar putea descrie această capitulare, acest cadou oferit fără consultarea populației majoritar creștine în afară de cele de ”trădare de țară”?

Maghiarii și-au ridicat garduri, au pus blindatele la hotare și au mobilizat rezerviștii. Mai mult de atât, au declarat că nu vor ca religia, cultura și modul lor de viață să fie schimbate în numele corectitudinii politice. România, prin vocea penalului Ponta și a ministrului de externe, a găsit de cuviință să ridice coada, ca o capră râioasă și să-i facă autiști și rasiști pe maghiari. Țara vecină e în stare de război, România doarme în izmenele generalului Oprea care ”face pregătiri la granița cu Serbia”.  Noi așteptăm Sharia și primele decapitări. Noapte bună, România! – politicstand.com

Tot adevarul despre migratia masiva din ultima vreme, puteti afla citind articolele de la categoria: Criza imigrantilor

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Europa s-a baricadat, Romania ridica corturi&8221;

 1. cu ochiul liber se poate vedea ca in capul trebi sunt instalate guverne marioneta cam la fiecare stat in parte, deasemenea pina unde poate duce fatarnicia papei, mai deunazi papa francisc cel zbanghiu a primit la vatican niste imigranti ca sa arate cat de primitor este el cu acestia , de cand lo fi gasit pa el grija fata de acestia ?!, bine inteles ca si unificarea tuturor religiilor bate la usa

 2. Aceasta gauleiter Merkel este jidanca 100%, fata ei si comportamentul o arata.
  Aurescu ? cu siguranta este jidan, tot fata o arata.
  Ambasatorul SUA in Romania, a declarat printre alte gogomanii, ca SUA ne va sprijini in lupta contra … Rusiei !! Alo, ba ambasadorule, care lupta impotriva Rusiei ?
  Vine nenorocirea peste Romania, dar nu stim inca, cand se va trage primul foc de arma.

 3. Se trezesc finlandezii:
  – Refugees Flee Finland for Better Life Back in Sweden
  http://bit.ly/1G0b2rH

  Uite cum ne fac ciorile de ras:
  – Elderly and Vulnerable White Woman Robbed by Gypsy
  http://bit.ly/1KKj9yj

  A sesizat cineva ca ne-au furat identitatea, cultura si inclusiv rasa? Ca am fost „asimilati” de o minoritate?
  Ei: romani
  Tara lor: Romania
  https://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people

  Noi: români/roumanians
  Tara noastra: România/Roumania
  https://en.wikipedia.org/wiki/Romanians

  Apropo, in afara României nici dracu nu a auzit si nu foloseste termenul „rrom”.

  Cum „gusta” proastele albe „multiculturalismul” si „diversitatea”.
  – Vicious Black Thug Batters White Woman and Tears Her Clothes Off for Trying to Leave
  http://bit.ly/1KKk2aa

  Trezirea la realitate:
  – A Message to All Jews and Leftists: The Tables are Turning
  http://bit.ly/1WfBCqf

 4. GUVERNELE DIN UMBRA DECADEREA INTREGII OMENIRI!!!
  1)Europa va fi distrusă Părintele Elpidie are o previziune sumbră pentru Europa. Acesta spune că Europa va fi distrusă, iar statele membre vor intra în conflict din cauza unei crize masive în zona euro.
  Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?
  http://www.dcnews.ro/teorie-incredibila-a-conspiratiei-cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape_385086.html

  2)Al Treilea Război Mondial profeţit de masonul Albert Pike
  Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.
  Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.
  Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:
  Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.
  Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.
  Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.
  Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.
  Dacă analizăm istoria, primele două războaie mondiale s-au desfăşurat conform profeţiei şi s-au realizat şi scopurile expuse în textul ei, iar al treilea război mondial, dacă va începe, se va purta între lumea musulmană (Califatul arab) şi Israel (sionism), semnele începutului fiind deja vizibile.

  3)Planul ocuparii Romaniei de catre evrei!!! Israel a cumparat Romania si Polonia..explicabil de ce ne ocolesc emigrantii,iar Polonia refuza, din moment ce si-au „rezervat teritoriul” pentru ei.

  4)Tradatorii Romaniei:

 5. Ce nu stie Oprea si Aurescu , precum si Ponta cu Iohannis :
  ” In 2009 un video a devenit viral pe internet si a produs soc in occident , intitulat „Musulmanii preiau controlul asupra lumii „, iar video a fost vazut de peste 14 milioane de vizitatori .
  Producatorul filmului a pus in contrast fertilitatea scazuta a familiilor non-musulmane cu cea a familiilor musulmane .
  Filmul avertizeaza ca in cativa ani , Europa asa cum o stim va inceta sa mai existe . Potrivit acestui video , musulmanii au cate opt copii per familie . Cu 52 de milioane de musulmani care traiesc in Europa acum , filmul prevede ca acest numar se va dubla in urmatorii 20 de ani .
  Producatorii fac apel la cei care vizioneaza filmul , sa se trezeasca , spunand ca e timpul de a actiona .Dovezile din spatele acestui film au fost dezbatute si disputate de demografi si experti in evidenta populatiei . In final , datele reale privind rata natalitatii in Europa , pot ramane necunoscute , pt ca UE interzice intrebarile privind identitatea religioasa .
  Martin Mawyer :
  „Pentru a cuceri Europa , Islamul nu trebuie sa-si depaseasca numeric adversalul , trebuie doar sa aiba o structura organizationala pt comunitatea lor cunoscuta ca Ummah .
  Aceasta structura e cel mai bine inteleasa studiind al doilea pilon al Islamului radical : Imamii :
  Prophet Muhammad „Dumnezeu a facut intreaga fata a pamantului , o moschee”.
  Putini europeni erau constienti de Islamul Radical inainte de 14 februarie 1989 .La acea data ayatalahul Khomeini al Iranului a emis o fatwa pentru uciderea scriitorului englez de origine indiana Sir Ahmed Salman Rushdie . Rushdie a scris un roman de fictiune numit „Versete Satanice „. Cartea se refera la anumite versete din Coran care permit zeitelor pagane sa faca rugaciuni .Publicarea cartii a dus la o revolta imediata in lumea islamica , considerand cartea ca fiind o blasfemie la adresa profetului Mahomed .
  Ayatalahul Khomeini a repetat pedeapsa cu moartea pentru Rushdie . Nu era vorba despre ars carti . . . . . si numai asta ar fi socat lumea , dar sa ceri moartea cuiva . . . . .
  In marile orase din Anglia au izbucnit demonstratii violente pt prima oara in Marea Britanie care a fost martora la arderea cartilor pe strazi .Un membru al Partidului Laburist a cerut chiar interzicerea „Versetelor Satanice „. Librariile au fost bombardate iar ambasadele fortate sa se inchida . . . . .
  Europenii au aflat rapid ca Islamul extrem nu era doar in tari indepartate precum Pakistan , Afganistan , Iran , Egipt sau Arabia Saudita . Islamul radical era acum pe strazile lor , in moscheele lor , in comunitatile lor si zilnic , la granitele deschise .
  In anii ce au urmat acestor revolte , europenii au fost martori la prezenta crescanda a femeilor imbracate in burqa , la mancare arabeasca in magazinele lor , la musulmani ce puneau stapanire pe strazi pt rugaciune si cereau ingaduinta pentru legea islamica Saria .
  Valul extremismului islamic in Europa a dat nastere multor grupuri de opozitie .Se cere acum incetarea construirii de noi moschei , deportarea extremistilor musulmani , legi stricte pentru imigrare , interzicerea burqa si respingerea oricarei concesii privind Saria. Ce ii sperie cel mai mult pe europeni la Islam , sunt extremistii . Se ridica intrebari referitor la cati islamisti sunt in Europa , dar nu si referitor la cine face radicalizarea : Imamii .
  Imamii sunt liderii spirituali ai Sunitilor , care domina Europa . Sunt profesori si lideri de rugaciune ai credinciosilor musulmani . In Europa cei mai instruiti imami vin din strainatate . Unii dintre ei sunt considerati moderati , ca cei din Turcia sau Iordania . Dar cei mai multi sunt fundamentalisti ca cei din Arabia Saudita , Pakistan si Egipt .Acesti imami au vederi religioase severe . Ei sustin legile blasfemiei care prevad pedeapsa cu mortea , pt insulte la adresa Islamului .
  Exista 6000 de moschei in Europa si alte cateva sute se construiesc anual . In 2013 numai in Franta s-au construit 150 de noi moschei . Cu trecerea anilor , moscheile devin tot mai mari , mai grandioase si mai semete . Sunt construite acum mega-moschei , care pot cuprinde pana la 12000 de credinciosi . Desi stridentul Islam e propovaduit in fiecare moschee , mica sau mare , auto-proclamatii imami , cei fara o instruire formala , propovaduiesc Islamul extremist . Acesti imami opereaza in moschei micute si modeste , pe cuprinsul Europei , cum ar fi librarii , depozite abandonate , blocuri si chiar biserici parasite .
  O moschee subsol e ca o moschee normala , o constructie mare , menita a fi moschee . O moschee subsol e un fenomen . Un subsol obisnuit sau un apartament care nu a fost construit pt a tine predici in el e folosit drept moschee . Asta e ceea ce numim moschee-subsol .Inarmarea e facuta prin intermediul moscheelor .
  Acesta e un alt aspect pe care publicul nu-l stie si anume ca , moscheea e o institutie cu sarcini multiple . In primul rand , ora numita rugaciune , apoi , la inceputul rugaciunii de vineri , are loc indoctrinarea politica , in al treilea rand , e o piata a casatoriei , in al patrulea rand , e locul unde se fac planuri de razboi sau actiuni strategice , sub nivelul razboiului . In al cincilea rand , moscheea e folosita ca depozit de armament .
  Planul imamilor de a implementa Saria in occident si de a rasturna guvernele din tarile lor .
  Abu Imran liderul Saria din Belgia :” Evident Islamul ia proportii in Europa si vom prelua controlul oricum
  foarte curand , sunt sigur de asta „.

 6. – UE a aprobat cotele obligatorii de refugiaţi. Ţărilor din Est s-au opus dar au fost sabotate de Polonia
  http://bit.ly/1NKetJt

  – Parlamentul ungar: Politicile iresponsabile ale UE au provocat actualul val de imigranți ilegali
  http://bit.ly/1YzOzNC

  – Traian Băsescu, despre aprobarea cotele obligatorii de imigranți la Consiliul JAI: România a greșit când a acceptat cotele. Este procesul de islamizare a Europei, ne place sau nu
  http://bit.ly/1KLh3Oy

  – Mălin Bot: Gardul construit de Ungaria nu este deloc o prostie. România ar face bine să lase exercițiile de imagine și să gândească un sistem similar pentru granița cu Serbia
  http://bit.ly/1G0HBG0

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s