Interviul luat de Alex Jones lui John DeCamp despre Afacerea Franklin – Abuzuri de copii, Satanism si Crime in Nebraska

Urmariti va rog si:

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Interviul luat de Alex Jones lui John DeCamp despre Afacerea Franklin – Abuzuri de copii, Satanism si Crime in Nebraska&8221;

  • Majoritatea inca nu a priceput cat de nociva este l 217 si ce efecte poate avea pe termen lung. Toata presa alternativa,bloguri, asociatii trebuie sa acorde spatiu permanent cu articole de prima pagina, trimiteri si actiuni prin toate mijloacele impotriva acestei aberatii 217 – TOT ce-si doresc acum banditii de la Wiesel si agenturile sioniste este ca acest subiect sa nu mai fie dezbatut si sa intre in uitare.

  • Ierarhia centrala BOR are suficiente bube in cap incat sa poata fi santajata – De aici si lipsa de reactie fata de actiunile criminale la adresa poporului roman .Apoi multi dintre acesti ierarhi au fost momiti/racolati /agatati in societati masonice – E un fel de apostazie – De asta avem atata presiune cu directia ecumenista si cu constructia de moschei

 1. Sa ne rugam toti cei care comentam pe aici , sa nu ingaduie Dumnezeu ca tara noastra sa fie islamizata !!! Chiar daca suntem putini , conteaza foarte mult rugaciunile mult smerite a celor putini . Oriunde suntem , pe drum , in tramvai , la serviciu , chiar si cand adormim sa o facem cu rugaciunea in gand si in mod sigur Dumnezeu ne va pazi tara de invazii musulmane , altfel daca vor veni mii de musulmani si ne vor ocupa , va disparea poporul roman , pentru ca ,asta vor elitele . Putem sa ne rugam ! Ne sta la indemana ! Nu putem face nimic altceva ! Daca observati ca acesti invadatori dirijati de SUA , ocolesc Romania , fortand alte granite ale Europei preferand alte state .
  Romania , tara crestina plina de sfinti si Sfinte Moaste .

 2. Turcia impinge refugiatii in Europa: e parte a unui plan de razboi al NATO, o inscenare pentru crearea statului politienesc in UE?
  http://www.activistpost.com/2015/09/turkey-pushes-refugees-to-europe-part-of-nato-war-plan-false-flag-police-state.html

  Un fost înalt oficial din serviciile secrete ungare a declarat într-un interviu că Europa ”stă pe un butoi de pulbere”, din cauza liderilor europeni care ”au aprins fitilul”, iar Ungaria este ținta principală pentru islamiști deoarece pe teritoriul său se află a doua cea mai importantă comunitate de evrei de pe continent, informează MTI, citată de Agerpres.
  ”Europa este în ultimul ceas pentru a-și da seama că trebuie să-și apere granițele terestre și maritime”, a declarat Horvath, fost director general adjunct, estimând că guvernul ungar n-a avut altă variantă decât să ridice un gard de-a lungul frontierei sale cu Serbia.
  ”Europa stă pe un butoi cu pulbere și principalii lideri ai UE au aprins chiar ei fitilul”, a afirmat Horvath, exprimându-și speranța că serviciile secrete din celelalte țări europene le-au adus la cunoștință guvernelor lor informațiile necesare. ”Mânați de interese și obiective pe termen scurt, politicienii occidentali n-au avut curajul să ia aceleași decizii pe care premierul ungar a îndrăznit să le ia”, a adăugat Horvath.
  ”Este un mare pericol dacă sute de bărbați adulți, în stare bună de sănătate, cu experiență de război, apar toți dintr-odată în Europa. Diferite rețele ale crimei organizate au astfel acces la un mare număr de noi potențiali recruți. Acesta este un bun motiv pentru a crede că Statul Islamic exploatează criza imigranților”, este de părere fostul oficial ungar din domeniul serviciilor secrete.
  În opinia sa, verificarea genților sau a bagajelor imigranților a fost practic imposibilă, astfel că este greu de știut câți dintre ei au introdus clandestin componente din care mai târziu poate fi făcută o bombă sau flacoane ce conțin o substanță de otrăvire în masă.
  http://www.agerpres.ro/externe/2015/09/17/ungaria-este-expusa-amenintarii-teroriste-este-de-parere-un-fost-oficial-din-serviciile-secrete-11-40-54

  Atentie mare la acest aspect,daca-i o „lucratura” a servicilor unor state?.Este suficient un atentat doua la adresa acestora si sa-i vezi cum migreaza in Israel.
  Netanyahu a cerut evreilor francezi să emigreze în IsraelNetanyahu a spus că o echipă ministerială specială se va întâlni în zilele următoare să ia măsuri pentru a încuraja emigrarea evreilor francezi și din alte țări occidentale.(,dupa atentatul de la Paris.)
  http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/2015/01/netanyahu-cerut-evreilor-francezi-sa.html?

  Pietele bursiere in deriva:
  http://www.capital.ro/pietele-in-deriva-dupa-decizia-fed.html

  O adevarata psihoza pe net,in ce priveste data de 23.09
  September 23
  The 23rd September is the 266th day of the Gregorian calendar (the 267th in leap years). At the end of 99 days remain. It is (except in leap years) of the beginning of astronomical autumn and the day of the autumnal equinox (Equinox). In leap years, this is the 22nd September.
  http://www.metatech.org/wp/conspiracy/september-24-2015-23-cern/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s