Ritualurile sataniste continua. Membrii Grupului Bohemian Grove se intalnesc din nou zilele acestea.

Clubul satanist „Bohemian Grove” se va intruni iarasi zilele acestea in celebra padure Bohemian din Nordul Californiei pentru a asista la ritualurile intunecate tinute de mai multi preoti satanisti!

Boehemian

Clubul secret Bohemian Grove a intrat in atentia media dupa ce jurnalistul de la InfoWars, Alex Jons a reusit sa se infiltreze in anul 2000 in barlogul membrilor acestui club. El a folosit o camera ascunsa pentru a putea filma spectacolul grotesc in care se distinge a fi un ritual de sacrificare de copil.

Pe langa aceste ritualuri morbide se mai intampla si altfel de lucruri, care mai de care mai dezgustatoare, sex in grup, activitati homosexuale, betii.

Alex Jones a reusit sa se infiltreze pe domeniul din California pentru 5 ore si a reusit sa filmeze ritualul numit Cremation of Care. Membrii grupului sunt numai personalitati mondiale de prim rang. Multi dintre acestia fac parte si din celebrul grup Bilderberg.

Acest eveniment se pare ca are o traditie de 130 ani, membrii grupului intalnindu-se an de an in luna Iulie pentru a-l celebra.

Filmarea lui Alex Jones cat si explicatiile suplimentare:

Pentru a intelege mai bine ca acest eveniment nu este intamplator urmariti va rog si urmatoarele doua link-uri:

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Ritualurile sataniste continua. Membrii Grupului Bohemian Grove se intalnesc din nou zilele acestea.&8221;

      • adica argumentul suprem, al tau, este ca pe youtube nu sunt filmulete trucate? PENIBIL domnul Sputnik!

      • tu esti penibil, eu nu am nimic cu rusii, daca arat dezastrul venit dintr-o parte, nu inseamna ca sunt cu ceilalati, gandire tipica de sclav care trebuie sa plece capul la cineva. Clipul nu este cu nimic trucat, urmareste tot reportajul despre Bohemaian Grove daca vrei sa te luminezi. Sanatate!

  1. nu ai nimic cu rusii doar ca faci copy-paste la articole sputnik=fake-news. Nu ma luminez cu un filmulet trucat. Tu esti sclavul celor carete platesc, eu gandesc liber

  2. Era bine mai postacule de serviciu sa ma plateasca cineva, dar tu nu intelegi nimic, eu iau de peste tot ce mi se pare logic si gandesc cu capul meu, nu cum faci tu si restul ca tine care sunteti indoctrinati deziare gen hotnews cu propaganda pro UE, pro Emigratie, Pro Corporatii, pro Banci, pro Distrugerea statelor pentru jaful resurselor de catre marile companii, pro vanzarea terenrilor Catre Straini, si toate astea ca va dau niste firmituri din restul, resturilor care le mai ramane lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s