Vladimir Putin: Conform servicilor de informatie rusesti, SUA a inceput deja furnizarea de arme letale catre Kiev

Președintele rus Vladimir Putin a susținut ca SUA a inceput deja furnizarea de arme letale catre Kiev,  a mai declarat de asemenea reporterilor, că actualul conflict din Ucraina nu poate fi rezolvat prin escaladare militară.

Putin Says Russian Intelligence Shows U.S. Is Already Arming Ukraine

„Potrivit servicilor noastre de inteligenta, armele povenite din SUA, sunt deja livrate,” Putin a fost prezentat la televiziunea de stat Canal One la o conferință de presă sustinuta marți, in timpul careia a fost întrebat dacă un transport de arme letale de la Washington la Kiev ar aprinde flăcările de război în estul Ucrainei.

Putin, vorbind la Budapesta în cursul unei vizite prezidențiale în Ungaria, a adăugat că livrările de armament ar contribui numai la pierderea de vieți, în regiunea sfâșiată de război.

„Sunt profund convins că orice fel de arme care ar fi livrate in zona de conflict si de catre oricine, rezultatul nu poate fi decat rău… numărul victimelor ar putea crește”, a spus el în comentariile pe scară largă publicate de mass-media ruseasca.

Kievul și occidentul, la rândul lor, de luni de zile au acuzat Moscova de înarmarea separatiștilor pro-rusi din estul Ucrainei – in timp ce Kremlinul a negat în mod repetat acest lucru.

În Decembrie Congresul SUA a adoptat o lege care autorizează trimiterea de arme la Kiev. Dar în timp ce președintele american Barack Obama a semnat masura, a ezitat să folosească opțiunea, inarmarea Kievului ar putea fi văzută ca o declarație de război.

Urmariti va rog si:

Publicitate

19 gânduri despre &8222;Vladimir Putin: Conform servicilor de informatie rusesti, SUA a inceput deja furnizarea de arme letale catre Kiev&8221;

 1. Pe cat de infometat de cuceriri era Imperiul Otoman de acum cinci sute de ani , mult mai aprig de cuceriri este Imperiul SUA -NATO , de acum . Altfel ce cauta astia aici sa distruga linistea in Europa ?
  Hoarde invadatoare , mai rai decat barbarii care navaleau si parjoleau totul in calea lor . Aceste arme cu care alimenteaza Kievul , cui sunt destinate ? Nu unor oameni care vor fi omorati ? Care-i motivul acestui razboi , daca nu invazia ?

  • până una alta nicio ţară NATO nu a cucerit nimic, au rămas toate cu acelaşi teritoriu! cine şi-a mărit anu trecut Mario teritoriul şi a jefuit ca fasciştii teritoriul altui stat străin naţional şi suveran? răspunsul îl ştim!

   • Cum nu au cucerit alte state florine, Numai Irak, Siria, Libia, Afganistan, pe care le-au pradat si le-au distus si unde au facut si un milion de victime, copii, femei, batrani, barbati. Nu e de ajuns???

   • Nu a fost facut cu kalasnikovul, tu stii ca in Crimeea aproape 90% sunt cetateni rusi? Chiar si in estul Ucrainei majoritari sunt rusi.

   • în Crimeea 90%? de unde… sunt cel puţin 125% ruşi şi se află acolo de mai bine de un milion de ani! Doamne ajută! A schimba demografia şi a face referendum e foarte uşor cu kalaşnikovu, pogromuri şi deportări!

    Vrei să spui poate că doar 10% din populaţia Crimeii au delctat ucrainiana ca limba materna.

    The ethnic makeup of the population comprised the following self-reported groups (2001 census):
    Russians:1,450,000 (58.5%),
    Ukrainians: 577,000 (24.0%),
    Crimean Tatars: 245,000 (10.2%),
    Belarusians: 35,000 (1.4%),
    Volga Tatars: 13,500 (0.5%),
    Armenians: 10,000 (0.4%).
    According to the 2001 census, 77% of Crimean inhabitants named Russian as their native language; 11.4% – Crimean Tatar; and 10.1% – Ukrainian.

    By the 1879 Russian Empire Census, Crimean Tatars continued to form a slight plurality (35%) of Crimea’s still largely rural population, but there were large numbers of Russians (33%) and Ukrainians (11%), as well as smaller numbers of Germans, Jews (including Krymchaks and Crimean Karaites), Bulgarians, Belarusians, Turks, Armenians, and Greeks and Roma (gypsies).

   • Nu stiu sursele tale, daca e wikipedia nu ma iau dupa aia, ca acolo oricine poate sa scrie orice. Ideea este ca pe langa faptul ca rusii sunt majoritari, nu in proporte poate de 90%, dar majoritari, ceilalti nu inseamna ca daca nu sunt rusi(ucrainieni sau tatari), nu adera la politica Rusiei si adera la cea a Occidentului. Tu asta nu intelegi, ai fost tu acolo si ai vaut ca li s-a tinut pistolul la cap? Nu mai crede ce iti spune tie presa occidentala, nu e dictatura aia la Moscova cum este prezentata peste tot. Sunt niste minciuni sfruntate. Eu nu sunt rusofon si nu am nici o afinitate pentru ei, dar nu suport minciunile astea, iar strict in problema Ucraina nu Rusia este the bad guy!

   • pe Wikipedia poate că scrie oricine dar numai informaţiile din surse de încredere sunt păstrate, restul aiurelilor dispar! Niciodată ce scrie pe un blog nu va apărea pe wikipedia fără o sursă de încredere cum ar fi: site-ul oficial al guvernului/ministerului unui stat; o carte a unui renumit om de ştiinţă, informaţii din media şi ştiinţa mainstream! Eu nu sunt rusofon, nu am rude americani DAR AM RUDE RUŞI! Chiar şi copii mei au sânge de rus în ei! Şi ştiu ce le poate pielea! Ce găinării şi prostii face Occidentul în frunte cu SUA nici Rusia nu e mai prejos cu nimic! Eu nu îţi vorbesc de pe bloguri sau din informaţiile de pe net eu îţi spun ce am aflat de la cei care sunt şi lucrează în Rusia, unii chiar în posturi înalte (spre binele meu nici nu detaliez cât de înalte)

 2. Vai de noi toti ! La sefia SRI , Iohannis va pune un evreu mason pe nume Eduard Hellvig .
  Romanii , unii au furat de-au rupt , altii au vandut totul , altii stau la „coada vacii” ca nu se implica , iar evreii si masonii conduc Romania , spre cimitir !

 3. Din câte ştiu eu Ucraina e stat independent suveran cu Crimeea în componenţa ei – garant fiind Rusia SUA şi Regatul Unit. (Că ultimele trei nu au cuvânt şi ce semnează e hârtie igienică asta e altă discuţie) Astfel fiind Ucraina are voie să cumpere arme când câte şi de la cine vrea, chiar şi de la ruşi. Mai ales că au primit şi miliardele împrumut de la FMI (că va veni timpu când va trebui să plătească banii înapoi asta e deja altă mâncare de peşte – România e pusă şi ea pe butuci de oculta mondială la fel! )

  Catalogarea: maidanezii fascişti de la Kiev îmi aduce aminte de Conflictul din Transnistria – acolo strigau ruşii ca din gură de şarpe că îi atacă fasciştii de la Chişinău! Deci nimic nou sub soare! Poate că îi credeam şi eu pe ruşi că ne vor binele ca stat ortodox dar Rusia şi masonu V. Putin urmează acelaşi plan de globalizare prin formarea parţială de Uniuni şi apoi in final şi din păcate – guvern mondial!

  Dacă ruşii strigă că americanii vând arme către Ucraina înseamnă nu numai că au dreptate dar şi că şi ei (ruşii) fac la fel! Tot ce acuză o parte pe cealalta – reiese că şi ea face!

  Ni se insultă inteligenţa când Putin spune că armata rusă nu e în estul Ucrainei! Sau că mercenarii occidentului nu luptă de partea cealaltă! Ambele părţi sunt malefice şi doar cineva doreşte să se îmbogăţească pe seama tuturor conflictelor ! Cu bani şi suflete proaspete!

  PS: Mai mult, ministerul de Externe britanic a mai dat o dovadă a implicării Rusiei în conflict. A făcut publice fotografii cu noul sistem de rachetă rusesc Panţir-S1, precizând că imaginile au fost surprinse în estul separatist al Ucrainei. Fotografiile au fost făcute pe 24 ianuarie, 4 februarie şi 5 februarie, în orasele ucrainene Şahtior şi Doneţk.

  Notă: Probabil armata rusă e aşa de incompetentă încât pensionarii tractoriştii şi minerii din Donbass nu mai joacă table ci le-au furat armamentu din depozite! Mai mult aceşti pensionari lăsând deoparte că au pregătire militară de ultimă generaţie şi vestă antiglonţ ultraperformantă (se găseşte la supermarket)… au şi comandament militar profesional şi ştiu să tragă cu toate ultimele tipuri de arme noi ruseşti, unele produse acum de curând!

 4. dflorin 78,
  Cum nu suntem cuceriti daca suntem supusi SUA , NATO si UE ?
  Suntem condusi si ocupati de SUA bineinteles nu prin forta ci din pix !

 5. dflorin 78,
  Cred ca esti un tanar manipulat . Trebuie sa te documentezi mai bine , si sa cunosti ca aceste teritorii sunt pamant rusesc .
  Ai auzit vreodata de Sfantul Lavrentie de Cernigov?
  Uite ce spune :
  „Rusia Kieveana a fost impreuna cu Rusia Mare , Kievul nu se poate inchipui fara Rusia Mare si despartit de Rusia ”
  In Polonia a fost capitala secreta a evreilor . Evreii I-au fortat pe polonezi sa cucereasca Rusia .Cand polonezii au cucerit o parte a Rusiei , au dat-o evreilor in arenda , impreuna cu manastirile ortodoxe , cu bisericile si cu preotii .Preotii si credinciosii ortodocsi nu puteau sa savarseasca niciun fel de slujbe fara pemisiunea evreilor .Ortodocsii erau stramtorati si prigoniti din toate partile .Evreilor nu le placeau cuvintele
  Rusia si rusesc , de aceea la inceput au numit Rusia Mica (Malorusia )Apoi s-au dumirit ca aici este cuvantul ros si au numit aceste teritorii Ocraina (margine ). Cuvantul Ocraina este un cuvant dezonorant si degradant ,care margine , de ce si pentru ce margine ?
  Doar dincolo de hotatele acestei parute margini se afla alte tari si popoare Mai tarziu la ordinele lor , polonezii au legiferat aceste notiuni de Ucraina .si ucraineni , ca sa uitam denumirea noastra de rus si sa se rupa de sfanta Rusie „.
  Ce ne spune Sfantul Lavrentie aici , este ca Ucraina , o denumire nascocita de evrei , este de fapt Rusia , sau o parte din Rusia cucerita de polonezi si data in arenda evreilor .
  SUA NATO , ce cauta aici ? Ce treburi au acestia in Europa si chiar langa granitile Rusiei ? Te-ai intrebat ?

  • Ai citit atent comentariul meu de la februarie 19, 2015 at 1:02 pm? Sau aici https://terraflorin.wordpress.com/2015/02/19/despre-ucraina-cu-cartile-pe-fata/ să-mi fac reclamă să mai câştig încă 0 Roni 😀

   Ce mai încerci să mă convingi că Occidentul e rău şi Rusia bună??? Eu spun că ambele tabere sunt rele şi malefice tu spui că una e bună şi una rea! După tine Rusia e raiu pe pământ, opoziţia există pe bune, poporul trăieşte bine şi nu se dau bani pe arme şi bombe nucleare, Rusia nu s-a întins pe 2 continente printr-o politică de cucerire şi expansiune, Basarabia e a României, separatiştii sunt tractorişti şi mineri! Ilogica poate continua!

  • maria, rusia nu mai e o tara libera inca de cand si-au omorat tarul si au venit la carma tarii bolsevicii si sionistii; de atunci rusia a devenit o simpla piesa pe marea tabla de sah pe care muta papusarii cum vor; e adevarat ca rolul rusiei in aceasta taina a faradelegii care cuprinde lumea pare a fi mai prielnic ortodoxiei si valorilor traditionale din societate, respectiv familie, natalitate, refuz gmo, homos etc insa trebuie sa nu ne imbatam cu apa rece

 6. dflorin78,de fapt d.ta cu cine esti cuMao sau cu Tao,cautati sa ne ametiti cu asemenea informatii.Credeti ca restu,astia care mai suntem pe aici,credeti ca noi nu stim unde sa gasim informatii?Daca Putin ar fi de acord cu NOM de ce credeti ca nu accepta ca NATO sa intre in UCRAINA?,pentru ca aceasta organizatie intra si praduieste cum a procedat in tarile arabe.Se stie ce bogatii imense de detoate au rusii si tare mult le trebuie papusarilor,evident gratis-.Deci Putin a si declarat ca NU este de acord „ca o singura persoana sa conduca si sa decida pentru restul lumii”.Sper ca ati inteles.
  O zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s