Video. Crucea lui Baphomet asezata pe turlele mai multor Biserici?

Dintre parinti sau monahi, daca cunoasteti mai multe detalii despre acest subiect, va rog sa veniti cu completari. Multumim!

Urmariti va rog si: Satanizarea Americii. Statuia satanică care urmeaza a fi amplasata in Oklahoma, SUA, langa Monumentul celor 10 porunci, este aproape gata!

14 gânduri despre &8222;Video. Crucea lui Baphomet asezata pe turlele mai multor Biserici?&8221;

 1. deci din câte se pare diavolul – spurcăciunea urâciunii – e pe cale să fie întronizat în locul cinstirii. cu alte cuvinte e semn că venirea lui antihrist e pe care să se întâmple în faptă.

 2. Asta inseamna ca vremurile lui antihrist , noi le traim din plin .
  Pecetile satanei au umplut Pamantul . Scrie clar ca mai intai va fi lepadarea de credinta , desfraul care va atinge culmile , stiinta satanista va fi mult evoluata (clonarea si copiii „fabricati „in laboratoare fiind oferiti sodomitilor ), iar rautatile in lume vor cuprinde tot Pamantul .
  Oare din BOR cine va sesiza aceasta satanizare de pe turlele bisericilor si cine va dispune inlocuirea crucilor de pe turle cu Crucea lui Hristos cea adevarata cu doua brate ?
  Cui ii sta in putere sa faca lucrul acesta ?

 3. Alte semne care sunt in vazul tuturor, dar trebuie sa ai atentie, sunt la ancadramentele de pe biserici sculptate, cu spatii goale care au forme de capete de demoni sau monstri, similari garguilor asezati pe catedralele apusene, atentie la bisericile din centrul capitalei si mai sunt si elemente de mobila in biserici care la podea se termina cu labe de animale sau piramide care decoreaza catapeteasme.

 4. La mitropolie se poate observa cu usurinta compasul in care sunt prinse 2 dintre crucile bisericii..la Biserica de pe str 11 iunie avem desene masonice pe altar..anume tabla de sah si steaua lui david..Biserica de la inceputul sos. giurgiului de asemenea avem compasul pe toate cele 3 cruci.. dragut nu?

 5. Viorel,
  Sa nu atribuim anumite sculpturi si anumite decoruri din bisericile ortodoxe insemnelor masonice , pentru ca s-ar putea sa gresim .
  Uite ce scrie in Apocalipsa la cap.4 , „Privelistea cereasca Tronul lui Dumnezeu cu douazeci si patru de batrani si cu patru heruvimi ”
  vers 2 „Indata am fost in duh , si iata un Tron era in cer si pe Tron sedea Cineva ”
  vers 3 :”Si Cel ce sedea semana la vedere cu piatra de iasp si de sardiu , iar de jur imprejurul Tronului era un curcubeu , cu infatisarea smaraldului .”
  vers 4 „Si douazeci si patru de scaune inconjurau Tronul si pe scaune douazeci si patru de batrani , sazand imbracati in haine albe si purtand pe capetele lor cununi de aur .”
  vers 5 „Si din Tron ieseau fulgere si glasuri si tunete si sapte faclii de foc ardeau inaintea Tronului , care sunt cele sapte duhuri ale lui Dumnezeu .”
  vers 6 „Si inaintea Tronului , ca o mare de sticla , asemenea cu cristalul . Iar in mijlocul Tronului si imprejurul Tronului patru fiinte pline de ochi ,dinainte si dinapoi .”
  vers 7 „Si fiinta cea dintai era asemenea leului , a doua fiinta asemenea vitelului , a treia fiinta avea fata ca de om , iar a patra fiinta era asemenea vulturului care zboara .”
  vers 8 „Si cele patru fiinte , avand fiecare din ele cate sase aripi , sunt pline de ochi , de jur imprejur si pe dinauntru , si odihna nu au ziua si noaptea , zicand :Sfant , Sfant , Sfant , Domnul Dumnezeu , Atottiitorul , Cel ce era si Cel ce este si Cel ce vine „.
  Asa arata Tronul lui Dumnezeu , vazut de Sfantul Ioan Evanghelistul , care a scris Apocalipsa .
  Si cele patru fiinte sunt Heruvimii care slavesc pe Dumnezeu necontenit .
  Figurile heruvimilor sunt sculptate si pictate in toate bisericile ortodoxe , sa nu confundam cu unele insemne masonice care au fost preluate de spurcati din biserica ortodoxa , rastalmacite si denaturate , precum ochiul .
  Adevarat ca toate marile catedrale medievale ale lumii , sunt construite de masonerie dorind sa-si demonstreze maretia in lume , iar cele din Europa , privite din spatiu , daca faci un desen si unesti varfurile la toate , rezulta semnele masonice , triunghi , compas , etc . Asta am vazut-o intr-un documentar pe canalul tv Viasat History .

 6. Bisericile noi din Romania chiar si acelea din manastirile „celebre „din punct de vedere duhovnicesc , precum Manastirea noua de la Sihastria Neamt , Manastirea Neamt si inca multe , la care au fost finantate lucrarile de catre masonerie , au pe peretii exteriori , insemne masonice .
  Unele au chiar si in interior , pe pardoseala sau pe usi , acele insemne sataniste .
  Sa nu iutam ca inca din vechime masoneria era infiltrata in Biserica chiar prin Patriarhul Ecumenic , multi dintre acestia erau masoni , precum si Athenagora care a ridicat anatema asupra Bisericii Catolice .
  Cu atat mai multi sunt in aceste vremuri care apropie venirea necuratului si ispitele sunt de mii de ori mai multe .
  Toti acestia cred ca se chinuie in iad pentru tradarea Dreptei Credinte si a lui Insusi Domnul .

  • Eu nu fac nici o propaganda sectara, nu promovez nimic din ce e secatarism, de asta este si cum semnul intrebari acest articol, am si specificat daca stie cineva mai multe detalii si nu am facut-o din vreo actiune miseleasca. Nu stiu cine a realizat acest clip, dar coincidentele din videoclip sunt foarte mari. Nu stiu de ce iti place tie sa intri mereu in certuri cu altii. Stiu, esti om inteligent, am observat, dar mai usor cu acuzele astea nefondate, ca nu le stii chiar pe toate. In rest Doamne ajuta si numai bine!

  • uita-te la descrierea clipului:

   UPDATE: Acest clip nu este o propagandă sectară. Autorii acestui clip sunt creștin ortodocși (botezați din naștere) și nu doresc sub nicio formă denigrarea creștinismului și ortodoxiei, ci doar prezentarea unor simple observații cu privire la noile cruci montate pe turlele Sfintelor Biserici. Vă mulțumim!

   Crucea clasică a Mântuitorului Iisus Hristos fost înlocuită cu cea a lui Baphomet, ca să ne închinăm diavolului fără voia noastră.

   O puteți vedea pe turlele bisericilor renovate sau recent construite.

   Deși poate avea diferite stilizări, crucea lui Baphomet este reprezentată de intersecția unui braț vertical cu trei brațe orizontale, cel din mijloc fiind mai mare decât celelalte două, care sunt egale.

  • Desteptule, icoana de pe sit-ul tau cu Sfanta Treime cu Tatal batran, este eretica! Tatal nu este mai batran decat Fiul! Ochiul de pe biserici e al Satanei, caci Dumnezeu nu este chior, si in iconografie, Sfintii Parinti nu au folosit niciodata asa ceva. Crucile cu o suta de brate, cu bratele in jos, cu bratele frante, nu sunt ale lui Hristos-Dumnezeu, sunt ale altcuiva… Mai lasa propovaduirea ta de ocazie, si vezi cine ti-a dat mandat sa faci asta (Romani X-15). Usurel…, ca ne-ai ametit cu ortodoxia sri-sta, sie-ista si putin-ista. Ortodoxia este a Vesniciei si a Celui Fara de Ani! (un preot)

 7. Sunt pur si simplu ingrozita nu de ce fac americanii dar ce-au facut sutanele noastre adica PS daniel.Doamne bunule Dumnezeule,cat mai poti indura?Si eu care credeam ca vin sa-mi incarc bateriile in bisericile noastre strabune.Oare chiar trebuie sa ma rog pentru sanatatea si iertarea unora ca acestia?Sa ma ierte bunul Dumnezeu,dar nu pot.
  Dumnezeu sa ne ajute!

  • Acum Anca, nu toate Bisericile au preluat modelul asta de cruce. Sunt cateva si orice ar fi, sa stii ca atata timp cat treaba nu este facuta cu buna stinta, pentru ca nu cred ca cei care pastoresc Bisericile s-au gandita la treaba asta, Duhul Sfant nu paraseste bisricile Ortodoxe. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s