Video – Imagini terifiante: Oras din Ucraina lovit de 24 de rachete in 2 minute

Un rezident din Kramatorsk, Ucraina, a capturat un bombardament de două minute al orasului, care arată 24 de explozii separate, aruncand in aer case și clădiri. Nu este clar care dintre forțe au lansat rachetele, dar se estimează ca intotdeauna ca este actiunea separatiștilor pro-rusi, ca parte a atacurilor lor asupra comandamentelor militare ale guvernului ucrainean.

ukrainebombingtweet

S-au inregisrat 12 morti și zeci de răniți, au raportat știrile de Donetsk. Video terifiant prezinta zeci de rachete lansate spre cartierul rezidențial Kramatorsk. Femeia din spatele camerei poate fi auzita țipând, „Baieti!” Poate că striga la proprii copii, plângând în fundal, sau poate striga la soldații care se aflau la sediul militar care a fost lovit.

„Au tras la aeroport!”, Spune ea. „Au ținta lor. Cine a tras? ”

După ce președintele ucrainean Petro Poroșenko a declarat marți că mai multe rafale de rachete au lovit sediul militar din Kramatorsk și o zonă rezidențială din apropiere, rebelii pro-rusi au negat că ar fi implicati. Un conducator auto a capturat și el exploziile:

„Nu au existat din partea nostra nici un fel de atacuri, cu nici un fel de armă în direcția Kramatorsk,” a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al Republici Populară Donețk

Seful OSCE din Ucraina a emis o declarație marți, în care a declarat  ca civilii nevinovați duc greul razoiului. „Kramatorsk era un oraș relativ liniștit până în prezent, insa de acum avem motive de ingrijoarare, datorita extinderii violentelor si in alte locatii „, a spus el. – vocativ.com

View image on Twitter

View image on Twitter

Astazi in Kramatorsk

Pentru fiecare actiune purtata in care sunt omorati civili, oameni nevinovati, regimul de la Kiev da vina pe separatistii pro rusi. Din pacate e greu sa-i mai crezi cand avem atat de multe exemple, in care aceste actiuni, in cele din urma s-au dovedit a fi nimic altceva, decat opera guvernului de la Kiev cu implicatii externe venite dinspre vestul indepartat.

Pentru a intelege afirmatia de mai sus, urmariti va rog cu atentie, urmatoarele link-uri:

Care este  scopul acestor actiuni criminale din partea Kievului, in urma carora dau vina pe separatistii pro rusi si implict pe Rusia?

Nu este altul, decat faptul ca cei care conduc acum Ucraina dupa maidanul de anul trecut, sunt chiar oamenii pusi de organizatiile criminale UE si NATO, organizatii care conduse de mai marii neoconi ai planetei nu isi doresc altceva decat o conflagratie mondiala. in urma careia sa isi poata instaura Noua Ordine Mondiala. Vizionati va rog si subiectele de mai jos:

Publicitate

Un gând despre &8222;Video – Imagini terifiante: Oras din Ucraina lovit de 24 de rachete in 2 minute&8221;

  1. Fara doar si poate este mana sau mai bine zis mainile UE<NATO<SOROS<NULAND oare nu-i de ajuns.VOR sa-l faca pe PUTIN criminal,sa asmuta prostimea pe el si evident NEOCONII sa-si atinga scopul,adica sa inceapa razboiul.Media noastra cred ca nu mai pridideste sa arunce cu laturi in Putin si cu aceleasi laturi sa-i spele pe creier pe prosti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s