Se pregatesc americanii sa atace Rusia de pe teritoriile Romaniei si Poloniei?

În aceste zile, americanii fac intense mişcări de trupe speciale şi de tehnică de luptă pe teritoriul ţării noastre. Recent, au fost aduse din Norvegia (unde erau ascunse în nişte grote naturale) cca. 60 de tancuri Abrams (M1A1) – ultimul tip în materie. Acestea au străbătut toată Europa, în vagoane de tren. Tancurile Abrams mai staţionează şi în Polonia. Cîteva caracteristici: rază medie de acţiune 700 km, calculatoare, blindaj irexpugnabil şi, atenţie, proiectile teribile, inclusiv nucleare. Totuşi, ruşii au un tanc mai performant, botezat Cuirasatul Kremlinului.

SUA trimite tancuri M1A1 Abrams in Afganistan

Tanc Abrams M1A1

Vom asista, oare, la o nouă bătălie apocaliptică, de genul luptei de tancuri de la Kursk-Orel, din 1943? Revenim. – ziarultricolorul.ro

Tare imi este teama ca SUA nu mai are timp, caderea dolarului putand surveni in orice moment de acum, iar singura solutie este razboiul mondial. Daca dolarul cade inainte sa inceapa marea conflagratie mondiala, americanii se vor confrunta automat cu foarte multe lupte interne, ceea ce ar duce la o slabire puternica in vederea viitoarelor actiuni militare externe. De asemnea restul lumii se va trezi, multi dintre ei incepand deja sa o faca, iar lupta nu va mai fi dirijata cum isi doreste elita mondiala, ci va fi chiar impotriva lor. Lucru de care sunt foarte constienti neoconii.

Urmariti va rog si:

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Se pregatesc americanii sa atace Rusia de pe teritoriile Romaniei si Poloniei?&8221;

  1. Pai COCKTAILUL e pregatit. Avem in tara niste OPOZANTI AI REGIMULUI ASSAD acum avem si niste SCORPIONI NATO. De cine sa te aperi in primul rand pina ce sa vina PUTIN SA OCUPE ROMANIA.

  2. sa mergem sa ne spovedim si impartasim la Duhovnici antiecumenisti si anticip..cand o incepe razboiul la noi nu stiu cati vom mai avea timp sa fugim sa ne ascundem in crapaturile pamantului..

  3. Cert este ca Rusia este mai dotata militar decat SUA si NATO , la care se adauga faptul ca Rusia isi apara tara de invadatori , va fi o lupta dreapta in ceea ce o priveste in fata lui Dumnezeu , iar Dumnezeu va fi de partea Rusiei intru dreptate .
    Cat despre noi cei multi si napastuiti tot Domnul va avea grija , iar de tradatori de asemenea .

    • Nu sunt sigur doamna Marta ca Dumnezeu o sa tina cu Rusia. Din Scripturi se intelege altceva, mai ales din Apocalipsa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s