Agentia de Rating din China avertizeaza ca viitoarea criza va fi cu mult mai rea decat cea din 2008, datorita faptului ca bancile printeaza bani in nestire

In următorii câțiva ani ne vom confrunta cu o nouă criză financiară mondială. Este dificil sa estimam exact cand se va intampla, dar toate semnele sunt prezente, cum ar fi volumul tot mai mare de datorii, precum și instabilitatea economiilor din SUA, UE, China și alte țări în curs de dezvoltare „, a spus el, adăugând ca situația este chiar mult mai rea decât înainte de 2008.”

Chinese Rating Agency Warns Coming Crisis Is Worse Than 2008, Blames US "Printing Press"

„Criza actuală din Rusia este cauzată mai degrabă de sancțiunile țărilor occidentale, decât de factori interni. Dacă ne uităm la SUA și țările UE, crizele lor au fost cauzate de factori externi și nu interni, ” a declarat președintele Dagong agenției de rating din China.

„Spre deosebire de Rusia, domeniul de aplicare al creditării în aceste țări a depășit potențialul pentru producerea de bunuri și a creat un balon.

Această criză a fost transmisa în întreaga lume prin politica de relaxarea cantitativă și utilizarea tiparului. Toate țările au trebuit să plătească pentru asta „, a spus el.

Un pas înapoi în modelul de creștere axat pe consum, bazat pe credit, poate deveni sursa unei noi crize, a declarat el.

„Țările dezvoltate, inclusiv SUA și UE, rămân principalii consumatori. Dar aceste țări se dezvolta numai dacă există o cerere de consum, în timp ce potențialul principal pentru acest consum se bazează pe împrumuturi. SUA, UE și Japonia maresc consumul prin creșterea creditării, care prezintă un risc „, a spus el.

Unele țări in curs de dezvoltare, de asemenea au crescut consumul în ultimii ani prin creditare, iar economia mondială a fost bazata pe modelul care promovează consumul prin intermediul fondurilor care vor fi dobândite în viitor, ” amai adugat șeful Dagong agenție de rating din China. – infowars.com

Sa vedem ce spune si Gerald Celente, analist financiar, autor și editor la Trends Journal:

Urmariti cu atentie va rog si postarea de mai jos cat si link-urile de la sfarsit:

Un grafic șocant ne arata ca economia globală este gata de implozie

2 gânduri despre &8222;Agentia de Rating din China avertizeaza ca viitoarea criza va fi cu mult mai rea decat cea din 2008, datorita faptului ca bancile printeaza bani in nestire&8221;

  1. Daca n-ar exista consumul excesiv la nivel mondial , bancile s-ar prabusi , inclusiv bancile papusarilor .
    De aceea promoveaza consumul dar si creditarea pt acest consum , apoi neputinta platilor creeaza criza , din cate pot sa pricep .
    Consum in prostie , fara acoperire , ca si atunci cand imi place sa traiesc in lux cu banii altuia luati imprumut , fara posibilitatea de a-i inapoia .
    Cred ca oamenii creaza criza , pentru lipsa lor de luciditate atunci cand fac credite uriase la banci , platind dobanzi pe masura , imbogatind bancherii lumii .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s