America. Un copil din clasa a 4-a a fost catalogat drept terorist pentru ca s-a jucat cu inelul din filmul „The Hobbit” :)

Cât de patetice trebuie sa devina scolile publice din America inainte de a se creea o mare implozie datorita nivelului tot mai ridicat de prostiei?

stupid

Acest lucru a fost raportat in ziarul Odessa American:

Un părinte a declarat ca un elev din clasa a patra de la scoala elmentara Kermit a fost suspendat vineri pentru o presupusă amenințare teroristă.

Tatăl său, Jason Steward, a declarat că familia sa a fost sa urmareasca week-endul trecut  filmul ” The Hobbit: Bătălia celor cinci armate” . Fiul său a adus cu el la scoala un inel și i-a spus unui alt băiat  ca inelul sau este magic si ar putea face ca băiatul să dispară.

Steward a declarat ca directoarea a considerat ca astfel de „amenințări” la adresa siguranței unui alt copil nu va fi tolerat – fie el inelul magic sau nu. Directoare Roxanne Greer a refuzat sa comenteze pe această temă.

Directoarea a refuzat sa comenteze …oare ar mai putea adauga ceva care ar face-o sa arate mai puțin idioata?

Apropo, acest copil are doar 9 ani

În timp ce incercam sa inteleg că a spune, că poti sa faci ca un coleg din clasa sa dispară, poate fi considerat un gest nu tocmai frumos, cu toate ca acest lucru nu se poate întâmpla din punct de vedere fizic, așa cum o știm, ma intrebam, poate fi considerată treaba asta a fi totodată o „amenințare”?

Adică, directoarea l-a interbat pe baietel daca totusi a planificat să folosească inelul magic, pentru a face ca băiatul sa reapară înainte de suspendare lui, sau …?

Dacă amenință ca face sa plouă cu unicorni magici, directoarea, de asemenea, ar considera ca este „amenințare teroristă”?

Oh, și se pare că băiatul a mai fost supendat inainte pentru alte „crime” cand s-a referit la „culoarea pielii unul alt coleg” sau cand „ca a adus o carte de copii la scoala, despre sarcină.”

Deci, se pare că suntem atât de corect politic acum, incat nu mai putem vorbi despre culoarea pielii noastre, sau sa aducem cărți pentru copii la școală despre sarcină (chiar dacă multe dintre școlile noastre din intreaga natiune predau copiilor de varsta acestui băiat și chiar mai tineri, totul despre avorturi și masturbare sub masca educatiei sexuale).

Ce altceva mai este de adaugat?

Odată ce aceste chestiuni vor deveni tot mai exagerate (pentru că da, într-un fel, vor găsi o cale), ducand nivelul de idiotenie la un nivel tot mai intolerabil, iar părinții vor opta pentru ca copii sa faca scoala acasa, vor gasi o modalitate ca invatamantul la domiciliu sa fie scos in afara legii.

Dar, în același timp, din pacate acesta este genul de oameni care conduc centrele noastre de îndoctrinare guvernamentala. Oamenii care au considerat oportun de a eticheta un copil de nouă ani, care isi foloseste imaginatia, ca fiind un „terorist”.

Tot cemai poti sa spui e … wow! – thedailysheeple.com

Urmariti va rog si:

30 de semne care arata ca SUA s-a transformat intr-o imensa inchisoare

Publicitate

7 gânduri despre &8222;America. Un copil din clasa a 4-a a fost catalogat drept terorist pentru ca s-a jucat cu inelul din filmul „The Hobbit” :)&8221;

  1. daca nu ma insel americanii au acte de indentitate biometrice si cu cip de cca 7ani.din ce mi-a spus o sora ce locuieste in america…l-au primit pe necuratu in acte si li s-a intunecat mintea.altceva nu pot sa inteleg.

  2. Minti bolnave , diabolice , vor declara teroristi si copiii din fasa de cum s-au nascut , vor zice ca mama lor a fost terorista si copiii tot teroristi .
    America tara nebunilor !

  3. Copii din america nu stiu sa se joace decat cu jucarii si jocuri care imita violenta.Si cine-i de vina ca bietii copii nu au vazut si nu stiu altceva decat violenta?Este adevarat ca acest inel nu creaza violenta,dar pana si profesorii sunt spalati pe creier.Este mai rau ca in turnul BABELL.Se auto distrug singuri si se mai mira de ce sunt urati de o multime de popoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s