In vederea DNA – Președintele UDMR de la Sfântu Gheorghe instiga la violenta si la nerespectarea Constitutiei si a Statului de Drept!

Conducerea Bisericii Reformate din România este extrem de nemulțumită de condamnarea definitivă a deputatului UDMR Marko Attila în cazul retrocedării ilegale a clădirii Colegiului Național Szekely Miko din Sfântu Gheorghe. În urma sentinței definitive a Curții de Apel Ploiești clădirea colegiului a fost scoasă din proprietatea Bisericii Reformate.

antal-arpad-romania-nu-e-stat-de-drept

La o adunare care a avut loc în data de 29 noiembrie a.c. la Cluj Napoca, reprezentanți Bisericii Reformate a decis să refuze indemnizațiile pe care le primesc de la statul român.

La întâlnire a fost prezent și liderul UDMR Sfântu Gheorghe, primarul Antal Arpad Andras, care a lansat acuzații foarte grave la adresa statului român. ”România nu este un stat de drept. În această țară justiția nu administrează dreptate ci sprijină un asemenea sistem care are ca scop ca pe noi ardelenii maghiari să ne slăbească, să ne sărăcească. Indiferent de consecințe, trebuie spus că ardelenii maghiari, reformați, unitarieni, evanghelici și romano-catolici trebuie să ne reconsiderăm relația cu statul român.”- a spus primarul. Conform primarului, după 25 de ani de la revoluție, statul jefuiește, umilește și tratează maghiarii ca pe cetățeni de rangul al doilea. Nu se poate ca în acest război la care se pregătește maghiarimea ardeleană, Ungaria să sprijine statul român. În cei aproximativ 100 de ani, această administrație românească a creat mult mai multe probleme decât a rezolvat. Conform primarului trebuie reconsiderate relațiile cu statul român”, titrează portalul reformatus.ro (traducere din limba maghiară de Aurel Dionisie Agache).

”Antal Arpad a spus că și el a studiat la colegiul Székely Mikó și acolo a fost învățat să nu primească obiecte furate. ”De aceea nu s-a implicat administrația din Sfântu-Gheorghe în acest proces, cu toate că ne-au amenințat, au încercat să ne implice și pe noi în povestea aceasta. Am spus că nu luăm parte și că nu putem cere ceva ce știm că nu ne privește, ceva despre care știm precis că nu e al nostru” –a spus primarul”, titrează portalul reformatus.ro (traducere din limba maghiară de Aurel Dionisie Agache).- dantanasa.ro

Ungurienii nu se lasa, dupa ce au pornit atatea actiuni si s-au organizat in vederea obtinerii autonomiei, vor neaparat sa-si duca proiectele la capat, nu conteaza prin ce mijloace, chiar si razboi, de asta si apeleza la ajutorul Ungariei, sperand sa ii ajute in aceasta directie. Intigatori nenorociti!

Credeau ca UDMR-ul sunt intangibili la noi in tara, pot face cate nenorociri vor fara nici o repecursiun! Pai nenorocitul asta de presedinte vorbeste despre dreptatea justitiei in cazul Attila, da, justitia, nu trebuia sa-l condamne cu susendare, trebuia condamnat cu privare de libertate pe cativa ani buni si la fel si impotriva acestui domn de la Sf Gheorghe trebuie deschisa actiune penala pentru instigare deosebit de grava la violenta si incalcare a constiutuiei.

DNA-ul se aude! Deschideti va rog actiuni impotriva acestui nenorocit cat si a tuturor celor care instiga la nerespectarea constitutiei si la acte de violenta!

Ca sa vedeti cate pot face acesti capcauni de ungurieni in Romania si fara sa li se atinga nici macar un fir de par, urmariti si subiectele de mai jos:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s