Rusia se pregateste intens pentru razboi

Mass-media rusă a anunțat ca guvernul se pregătește pentru război.

Rapoartele celor de la Russia Today arata ca țara are acum o nouă facilitate fortificata de apărare națională situata în Moscova, facilitate care „ar lua controlul asupra întregii țări, în caz de război.” Costul proiectului este estimat la mai multe miliarde de dolari.

Russia Prepares for War

Rusia – Ministerul Apararii

„Crearea [Centrul Național de Aparare si Control] NDCC a fost unul dintre cele mai mari proiecte militare din ultimii ani. Cea mai apropiată analogie în trecut în ceea ce privește funcțiile și sarcinile a fost Comandamentul-Suprem între 1941 si 1945, care a centralizat toate controalele atât a aparatului militar cat și economia națiunii în interesul războiului, a declarat în timpul unui interviu „Lt. General Mihail Mizintsev, șeful NDCC.

Centrul Național de Aparare si Control înlocuiește o facilitate veche care monitoriza desfășurarea  armelor nucleare de către Occident. Este comparabil cu Centrul National al Comandamentului Militar American situat adanc in interiorul Pentagonului, care se ocupa cu monitorizarea situației la nivel mondial și de gestionare a crizelor.

În plus față de un numărul mare de camere de război și un complex subteran, facilitatea găzduiește un supercomputer, a raportat RT. Descris ca „foarte robust,” rețeaua de calculatoare oferă criptarea datelor și numeroase site-uri de backup situate in intreaga tara, care va ține centrul funcțional, chiar dacă instalația principală de la Moscova este afectata de un eventual atac inamic sau sabotaj.

În 2013 Rusia a raportat un atac Stuxnet pe una din centralele sale nucleare. Stuxnet este un virus proiectat de Statele Unite și Israel și a fost folosit pentru a ataca programul nuclear al Iranului.

Occidentul a acuzat Rusia de lansarea unor atacuri cibernetice împotriva NATO,  ministerele UE si Wall Street. În noiembrie, Departamentul de Securitate Internă i-a acuzat pe ruși de a introduce un virus de tip cal troian în computerele cele mai imporatante din infrastructura SUA. S-a spus ca acest virus „este destinat pentru a provoca o catastrofă economică”, a raportat ABC News.

În 2001, Pentagonul a declarat ca un eventual atac cibernetic asupra rețelelor americane ar putea fi considerat un act de război. SUA consideră că Rusia și China sunt principalii adversari.

Președintele rus Putin a acuzat Statele Unite de reaprinderea așa-numitului Război Rece în urma evoluțiilor din Ucraina. În octombrie a declarat că țara sa va rezista la orice atac si pentru asta este dispus sa utilizeze toate mijloacelor de care dispune, inclusiv opțiunea nucleară.

„SUA este acum văzută la Moscova ca pe ceva nerambursabil și determinata să distrugă Rusia, care trebuie să reziste prin consolidarea și reînarmarea armatei sale, investind în independență tehnologica, precum și prin construirea unei alianțe la nivel mondial anti-SUA „, informează globalistii de la Jamestown Foundation. – infowars.com

Pentru a intelege mai bine situatia de mai sus, urmariti va rog si urmaroarele subiecte:

2 gânduri despre &8222;Rusia se pregateste intens pentru razboi&8221;

  1. Putin pune cartile pe masa,mare curaj dar probabil se bazeaza el pe ceva.Oare Obama,inca mai asculta pe cei de-i considera „aliati”dar numai la nevoie,adica sa aiba pe cine sa dea vina.Grija mare a lui Obama, a mss media,este evident sa manipuleze poporul american aratand-ul cu degetul pe Putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s