Domnule Presedinte, Domnilor Guvernanti SE AUDE – Ungurii din Sfantul Gheorhghe au pus doliu la case de Ziua Națională a României

În orașul Târgu Secuiesc, de Ziua Națională a României, în loc să se arboreze tricolorul, la uși și geamuri a apărut steagul negru de doliu, de care erau legate panglici în culorile Ungariei.

Mai mult, primarul UDMR din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, chiar ar fi refuzat să arboreze drapelul României în oraș de Ziua Națională. Imaginile au provocat scandal pe retelele de socializare, majoritatea comentariilor catalogand gestul ca o „sfidare nerusinata la adresa romanilor”. – stiripesurse.ro

Domnilor conducatori ai acestei tari nici acum nu veti lua atitudine la afrontul adus de acesti nemernici care locuiesc la noi in tara? Pana cand mai trebuie sa-i suportam? Ce trebuie sa mai faca ca sa-i sanctionati?

Ganditi-va daca se intampla treaba asta in America de ziua lor nationala, ce s-ar fi intamplat, ca tot va plac americanii atat de mult!

Urmariti va rog si:

Daca romanii nu sunt in stare, un istoric sarb ii pune la punct pe exteremistii maghiari!

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Domnule Presedinte, Domnilor Guvernanti SE AUDE – Ungurii din Sfantul Gheorhghe au pus doliu la case de Ziua Națională a României&8221;

  1. Avand in vedere ca acestia au cetatenie romana – care nu le-a fost impusa cu forta – pot fi considerati tradatori si tratati in consecinta!

  2. nu exista nici o lege sau prevedere in Constitutie care sa incrimineze aceste atacuri si insulte la adresa simbolurilor nationale romanesti ? asa ceva este inadmisibil !

  3. Credeti ca presedintele, guvernanti,primarii,isi pierd vremea cu problemele tarii,ei sunt ocupati cu ce mai au de vandut,jefuit, si vin sarbatorile trebui mult respect pentru famile si famiglia.

  4. Secuii sunt un neam ciudat si dupa cum spun unii autori, nu sunt maghiari, dar le-au jurat credinta.Unii spun ca sunt Kazari. Ma rog. Cert este ca romanii nu iau chemat sa locuiasca in mijlocul lor. Aceasta atitudine, pe care o au an de an, reflecta atitudinea grofului ungur care cu ajutorul austriecilor, se credea stapan peste romani, peste sarbi, peste slovaci, etc. si inseamna curata nesimtire. Ar trebui instituite amenzi pentru aceste lucruri.
    Daca reflectati putin, o sa observati ca aceste popoare migratoare, care au fost aduse de o anumita vointa in aceasta zona, au avut sarcina ca Europa sa ramana sub cruce si nu sub semiluna. Numai ca ei si-au dat in petic, au inceput sa prade si sa ocupe si din teritoriile popoarele bastinase. Vezi ce avem in vestul si in estul tarii. Dupa ce au terminat aceasta misiune au fost retrase pe pozitiile initiale. Dar inca mai trag nadejde ca poate , poate vor fi din nou stapani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s